Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(-Braskeele @ 2015 12 01, 00:28)
Norit pasakyt XS skaitos 116??nu realybeje tai nelabai...as dabar turiu ta XS,pirkau savo dideliam 6-meciui, jis mazdaug 135 ugio,ji jam kaip ir gera, tik rankoves ant ribos,pas mus tai amzina beda drinks_cheers.gif bet standartiniam 130-135 ugio vaikui tas XS tikrai pats tas,tad kaip su juo atrodo 116 ugio vaikas man sunku isivaizduot blink.gif turetu but gerokai didele...

Na būtent šitos striukės ir rašo 116 - xs. Ir kitus duomenis nuo etiketės nurašiau unsure.gif aš siunčiaus kaip ant 110 dar rudenį, tai dabar kai paėmiau, matau, kad dar paaugt reikia nemažai smile.gif
Atsakyti
Ei,nu junkites kas nors prie Mango blush2.gif

Lux,parasykit man i az savo el.pasta arba tel,gal pavyks,as negaliu jum issiust zinutes...
Atsakyti
gal yoox pigiau , kai mokamas siuntimas, suintrigavot batais, tai atkapsciau patinkancius, bet kaina doh.gif http://www.yoox.com/...p...S&sizeId=10

panasus clarks http://www.clarks.co.uk/p/26110789

Atsakyti
Gal esate pirke is dyl.lt? nesu turejus su jais reikalu ir nieko apie juos girdejus. radau daikta, kurio nori mama, bet neitiketinai pigus ir daugiau niekur jo nerandu. galvoju, ar patikimas pardavejas?
Atsakyti
Gal kas renkate crocs .eu? Ar siuntimui kodo jokio nėra?
Jei nerenkate, gal aš parinkčiau siuntimui pasidalinti.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nicka1 @ 2015 11 30, 17:43)
Panos YOOX.COM per app -25% ir free ship bigsmile.gif
Tas cyber monday geriau nei black friday  thumbup.gif

Ką reiškia? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbotyte @ 2015 11 30, 23:32)
Ką reiškia? blush2.gif

Per plancetes ar telefono programele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2015 12 01, 00:50)
Per plancetes ar telefono programele 4u.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2015 11 30, 16:00)
man rodos nuo 2 metu. mažoji sese jau sia vasara irgi emesi bandymu smile.gif

veda tas paspirtukas mane iš proto biggrin.gif dabar jų kaina nebloga, 35eur ir dar 20proc nuolaida su kuo pasikoperavus, kažin dažnai tokių kainų pasitaiko? g.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,
ar seniai cia tokie pakeitimai? Ziuriu, Cocooncenter pakeistos siuntimo salygos ir dabar tik nuo 250eu siuncia nemokamai? blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egluti @ 2015 12 01, 00:53)
veda tas paspirtukas mane iš proto biggrin.gif dabar jų kaina nebloga, 35eur ir dar 20proc nuolaida su kuo pasikoperavus, kažin dažnai tokių kainų pasitaiko?  g.gif

Ka praleidau g.gif apie koki paspirtuka ?
Atsakyti
QUOTE(Altika @ 2015 12 01, 00:50)
Sveikos, merginos,
ar seniai cia tokie pakeitimai? Ziuriu, Cocooncenter pakeistos siuntimo salygos ir dabar tik nuo 250eu siuncia nemokamai? blink.gif  doh.gif

Nu turbūt koks mėnesiukas jau.
Atsakyti