Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(D'esire @ 2015 11 30, 15:14)
Tikiuosi drinks_cheers.gif  o pas jus rezervuoti pinigai g.gif

pas mane parašyta "Bestellung ist in Bearbeitung", pinigai rezervuoti.

Ir man kuri rašėte į až, neatsakau, nes neleidžia SM, ne dėl to, kad pasikėlusi biggrin.gif
Atsakyti
http://www.mytoys.de...1.10.03/3420070 gal kas turit, ar verti demesio?
Atsakyti
http://www.windeln.d...-bauernhof.html gera kaina
Atsakyti
QUOTE(sunny_smile @ 2015 11 30, 15:36)

Turim jau keli metai smile.gif labai smagiai vaziuojasi dukrytei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linute_klp @ 2015 11 30, 14:19)
Neapsisprendziu koki imti 120cm vaikui  doh.gif  ar sita sprite ar maxi micro  g.gif

Mano vaikai turi MAXI Micro, tai šiaip esu labai patenkinta. Nes retai krenta, o lekia, kaip išprotėję biggrin.gif
Nors mano 8metė užsimanė jau dviračio. Gaila, nespėjau pagauti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linute_klp @ 2015 11 30, 15:19)
Neapsisprendziu koki imti 120cm vaikui  doh.gif  ar sita sprite ar maxi micro  g.gif

zinoma, kad sprite. vaikas juk augs, o to paspirto ir rankena ilginasi ir svorio belekiek nesa. Bus tikrai ne vieniem metam. as net nemasciau apie maxi micro.
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2015 11 30, 14:34)
pas mane parašyta "Bestellung ist in Bearbeitung", pinigai rezervuoti.
Ir man kuri rašėte į až, neatsakau, nes neleidžia SM, ne dėl to, kad pasikėlusi  biggrin.gif

Pas mane prie uzsakymo ta pati raso g.gif
Atsakyti
QUOTE(smiltute11 @ 2015 11 30, 12:20)
Kas pristato mytoys ar informuoja is anksto?

LP Express. Bent jau Vilniuje gyvenime neskambina schmoll.gif

QUOTE(linxmute @ 2015 11 30, 12:43)
pagal sekimo nuorodą, kai matau, kad įduota kurjeriui, visad atneša tą pačią dieną. Pasiskambina prieš atvažiuojant. lpexpress kurjeriai vežioja.

Vilniuje, bent jau man, niekada nera skambine. Va siandien ryte atsikeliau ir radau koridoriuj deze, vyras matyt prieme biggrin.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 11 30, 15:15)
O kur perkat dviratukus 7meciams? ax.gif

Lietuvos parduotuvese mirksiukas.gif Manau, kad tokio amziaus vaikui aklai tikrai nenupirksi dviracio schmoll.gif mes pirkom Dvirartis plius, pries tai apziurejom, apciupinejom, pasimatavom n tu dviraciu doh.gif Kazkaip nebuvo jokio noro prasaut perkant aklai daikta uz 1000 litu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 30 lapkričio 2015 - 14:58
QUOTE(JMD @ 2015 11 30, 14:57)
zinoma, kad sprite. vaikas juk augs, o to paspirto ir rankena ilginasi ir svorio belekiek nesa. Bus tikrai ne vieniem metam. as net nemasciau apie maxi micro.

JMD, zinok neradau ar to dieduko su lesyklelemis doh.gif nebent jis tik savaitgaliais dirba g.gif
Atsakyti
Beje, gal kas noretu Benettono megztuko kur is Ventes pirkom, visgi nutariau, kad nenesiosiu, ne mano spalva...M dydis, turiu ir S. Sudetyje 20 proc vilnos ir 10 kasmyro. Parduotu uz tiek kiek ir pirkau- 30 euru.
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Juoda Orchidėja @ 2015 11 30, 14:59)
Kur pigiau perkate kapsules kavos aparatui Dolce Gusto?

Jei jus Vilniuje, tai vakar Barboroj buvo kapsulems 30% nuolaida, gal dar yra
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2015 11 30, 15:59)
JMD, zinok neradau ar to dieduko su lesyklelemis doh.gif  nebent jis tik savaitgaliais dirba g.gif

jo, as ji tik savaitgaliais matydavau, bet 2 lesykleles Filipse maciau, viena 9,90 rodos, kita 10,10 pastatoma. irgi labai grazios. Zirmunuose, si sestadieni.
Atsakyti