Pirksiu iš SportsDirect, ieškau kompanijos siuntimo išlaidoms pasidalinti. Pasiimti Justiniškėse. Galiu persiųsti į kitą miestą paštomatu. Tvarkingus krepšelius prašau siųsti rkpirkiniai@gmail.com
Ar kam atsidaro 10% nuolaidele is boots.com puslapio? Nes raso kad 30 d.pabaiga. O man kazkodel neatidaro ir nerodo. Gerai butu pasinaudoti tuom. Jei pavyktu, tada uzsakinesiu siandien. Kas norite jungtis skubame deliotis krepselius ir laukiu i pasta laiskuciu. jasiukai@gmail.com
Ar kam atsidaro 10% nuolaidele is boots.com puslapio?
Nes raso kad 30 d.pabaiga. O man kazkodel neatidaro ir nerodo. Gerai butu pasinaudoti tuom.
Jei pavyktu, tada uzsakinesiu siandien. Kas norite jungtis skubame deliotis krepselius ir laukiu i pasta laiskuciu.
jasiukai@gmail.com
Ar kam atsidaro 10% nuolaidele is boots.com puslapio?
Nes raso kad 30 d.pabaiga. O man kazkodel neatidaro ir nerodo. Gerai butu pasinaudoti tuom.
Jei pavyktu, tada uzsakinesiu siandien. Kas norite jungtis skubame deliotis krepselius ir laukiu i pasta laiskuciu.
jasiukai@gmail.com
Merginos gal kuri norit periimti skaiciukus COACH rankinės, Kaina su nuolaida 90.30 DOL.+ 10proc.tarpinikavimo mokestis+siuntimas USA, pradinė kaina 395 DOL: CORA DOMED SATCHEL IN PATENT CROSSGRAIN LEATHER https://www.coachout...m-s-im-blk.html
Taip ir nesupratau, nupirkau paspirtuka ar ne Rase, kad uzsakymas negalimas, nes kazkokios problemos. Paskui vel bandziau deti juos i krepseli, tai rode, kad nebera o dabar gavau laiska, kad mano uzsakymas tvarkomas ar kazkas pan
Jei netycia praeitu uzsakymas, tai turesiu laisva paspirtuka