Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Yasmin @ 2015 11 30, 11:46)
doh.gif
Aš dar nesugalvojau ar tokio reikia ar triračio g.gif

Burtus traukite biggrin.gif Aš jau tuoj perku, jei norite jungtis, laukiu drinks_cheers.gif

QUOTE(D'esire @ 2015 11 30, 11:51)
Idomu koks jo galimas apkrovimas g.gif  nes vienur raso 80, o cia 100kg g.gif

Lietuviškame puslapyje rašo iki 100 g.gif
Atsakyti
Pirksiu iš SportsDirect, ieškau kompanijos siuntimo išlaidoms pasidalinti.
Pasiimti Justiniškėse.
Galiu persiųsti į kitą miestą paštomatu.
Tvarkingus krepšelius prašau siųsti rkpirkiniai@gmail.com

Atsakyti
Ar kam atsidaro 10% nuolaidele is boots.com puslapio?
Nes raso kad 30 d.pabaiga. O man kazkodel neatidaro ir nerodo. Gerai butu pasinaudoti tuom.
Jei pavyktu, tada uzsakinesiu siandien. Kas norite jungtis skubame deliotis krepselius ir laukiu i pasta laiskuciu.
jasiukai@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AlmaJa: 30 lapkričio 2015 - 12:06
QUOTE(AlmaJa @ 2015 11 30, 13:04)
Nes raso kad 30 d.pabaiga. O man kazkodel neatidaro ir nerodo.  Gerai butu pasinaudoti tuom.
Jei pavyktu, tada uzsakinesiu siandien. Kas norite jungtis skubame deliotis krepselius ir laukiu i pasta laiskuciu.
jasiukai@gmail.com

Man netaikė boots kodo
Atsakyti
QUOTE(Fabiana @ 2015 11 30, 13:01)
Burtus traukite  biggrin.gif  Aš jau tuoj perku, jei norite jungtis, laukiu  drinks_cheers.gif

Burtus laimėjo dviratukas biggrin.gif, o vasarą dar galės su mini micro važinėti ax.gif
Atsakyti
Papirtukai nupirkti karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(AlmaJa @ 2015 11 30, 13:04)
Nes raso kad 30 d.pabaiga. O man kazkodel neatidaro ir nerodo.  Gerai butu pasinaudoti tuom.
jasiukai@gmail.com

Labai atsiprasau visu, bendram nera koduko. Tik elektronikai taiko. O as pamaciau % tai akys tik suzibo o toliau skaityti ir nereikia 😀

Reiskiasi ne skubos tvarka 😉 uzsakinesiu greiciausiai rytoj arba arba savaitgali. Priklausys kaip daug cia musu susirinks 😉
Atsakyti
Gal kas turi mytoys kodą 15proc viskam? ax.gif atiduočiau kam nors savo rūbų kodą 35 proc...
Atsakyti
Merginos gal kuri norit periimti skaiciukus COACH rankinės,
Kaina su nuolaida 90.30 DOL.+ 10proc.tarpinikavimo mokestis+siuntimas USA, pradinė kaina 395 DOL:
CORA DOMED SATCHEL IN PATENT CROSSGRAIN LEATHER
https://www.coachout...m-s-im-blk.html
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eura: 30 lapkričio 2015 - 12:24
Paspirtuku nebera doh.gif vadinas ir nereikia tongue.gif

Taip ir nesupratau, nupirkau paspirtuka ar ne g.gif
Rase, kad uzsakymas negalimas, nes kazkokios problemos. Paskui vel bandziau deti juos i krepseli, tai rode, kad nebera g.gif o dabar gavau laiska, kad mano uzsakymas tvarkomas ar kazkas pan g.gif

Jei netycia praeitu uzsakymas, tai turesiu laisva paspirtuka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo D'esire: 30 lapkričio 2015 - 12:29
user posted image

PIRMADIENĮ pirksiu su -35proc. batams ir rūbams. Max krepšelis - 500eur iki nuolaidos.
loramloram@gmail.com Vilnius, Pašilaičiai. Galiu persiųsti
Atsakyti
Gal kuri turite ir neplanuojate naudoti mytoys.de koduka viskam, perimciau smile.gif
Atsakyti