Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

renku zuvies tauku usakymuka is boots.com

taip pat dar renku uzsakymuka is sportsdirect.com

Kaunas, galiu persiusti

lauksiu laiskuciu i jasiukai@gmail.com
nes SM kazkas vyksta ir zinutes sugryzta atgal man i pasta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AlmaJa: 29 lapkričio 2015 - 23:35
Mielosios, suprantu, kad truputį ne į temą, bet gal galite parekomenduoti Vilniuje tarpininkę E5P? Turėjau labai fainą, bet ji nutraukė veiklą...
Atsakyti
Labai prašau narę Tjorvene parašyti man el.paštu r_razina@yahoo.co.uk
Arba gal kas nors turi jos telefono numerį? Dėl gero dalyko jos ieškau. Manau, kad ji taip pat bus dėkinga, jeigu kas nors padės mums susisiekti. Nes asmeninės žinutės vis dar neveikia sad.gif.
Atsakyti
Sveikos, kaip su Crocs unisex dydziais? Ar 20 baksu normali kaina uz sita modeli? g.gif
http://www.crocs.com...w...twear&sid=m
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 30 lapkričio 2015 - 08:59
QUOTE(Trolėmolė @ 2015 11 29, 21:33)

doh.gif
Gal kas dar renkate ?
Papildyta:
QUOTE(padraika22 @ 2015 11 29, 19:53)
Kada pirksit? Ryt ryte paziurineciau. O nuolaida sale prakems galioja?

Kokia nuolaida ?ten kaina jau su nuolaida. Uz kiek krepsis , gal dviese perkam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Brima* @ 2015 11 30, 10:18)
doh.gif 
Gal kas dar renkate ?
Papildyta:

Kokia nuolaida ?ten kaina jau su nuolaida. Uz kiek krepsis , gal dviese perkam  biggrin.gif

Prie Tesco ir as prisijungt noreciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Brima* @ 2015 11 30, 09:18)

Kokia nuolaida ?ten kaina jau su nuolaida. Uz kiek krepsis , gal dviese perkam  biggrin.gif

As tai nieko neradau reikiamo
Atsakyti
jei kas turit nenaudojama beta.lt kupona paimciau;)
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2015 11 29, 22:27)
Mergaitės, kur LT galima rasti lego minecraft? Maximoj yra?

Bent jau Klaipėdoje ne vienoj Maximoje nėra, pirkau pačioj Lego parduotuvej per jamam.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 11 30, 09:59)
Sveikos, kaip su Crocs unisex dydziais? Ar 20 baksu normali kaina uz sita modeli? g.gif
http://www.crocs.com...w...twear&sid=m

jei per tarpininkes, nelabai apsimoka, manau unsure.gif ana savaite uz lengvas moteriskas slepetes uz 15 dol. sumokejau 23 eur, kai open24 jos 24 eur buvo smile.gif
Atsakyti
Panos, help, kaip paziureti kur randasi mano siuntinukas is gapo? bandziau vesti Tracking number: is saskaitos, raso, kad formatas ne tas. namie nieko nera, kurjeris atvez, kur reikes ieskot g.gif
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2015 11 30, 11:06)
Panos, help, kaip paziureti kur randasi mano siuntinukas is gapo? bandziau vesti Tracking number: is saskaitos, raso, kad formatas ne tas. namie nieko nera, kurjeris atvez, kur reikes ieskot g.gif

Kai išsiunčia, ateina laiškas į paštą. Laiško viršuj DHL nuoroda, paspaudus nuorodą rodo sekimo informaciją. Išskleidus Detaillierter Verlauf Ihrer Sendung rodo kur siuntinys yra. Kai pasiekia Lietuvą, siuntą pagal numerį galima sekti lpexpress.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fitzy: 30 lapkričio 2015 - 10:17