Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(DijaDeima @ 2015 11 28, 17:07)
Turiu 35%nuolaida mytoys kam reikia,rasykit 4u.gif

Atiduota 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ToBeOrange @ 2015 11 27, 22:30)
perku thebookpeople.co.uk, dažnai gaunasi pigiau negu amazone, ten daug nuolaidų duoda, dažnai būna nemokamas siuntimas. pasižiūrėkite, gal bus geresnė kaina. parduotuvė patikima:) ir topcashbacke dalyvauja:)

Aš perku Book depository. Jeigu reikia naujos čia visuomet kaina būdavo mažesnė negu Amazon. Į Lietuvą tiesiogiai siunčia nemokamai. Atsiunčia vidutiniškai per 2 savaites, priima ir paprastą Visa Electron kortelę.

Jeigu nereikia naujos, tuomet iš Amazon su siuntimu per Tukį dažnai gaunasi perpus pigiau negu iš BookDepository.
Atsakyti
QUOTE(jurgitatr @ 2015 11 28, 18:59)
Merginos, po kiek gavosi populiariosios saldainiu dezes? Kazin uz 9eur apsimoka ar ne?

Facebooke po 8 e pardavinejo
Atsakyti
o gal kas esate pirkę sorel sniego batus, kaži kaip jie, kaip dydžiai?
konkrečiai domintų toks moedliukas, kaip suprantu be veiloko yra.
http://www.mytoys.de...1.06.17/4198001
Atsakyti
Gal kas renkate cocooncenter Vilniuje? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bori @ 2015 11 27, 18:52)
Šiek tiek ne į temą, bet turiu 5 atliekamus tokius balzamus, gal kas norėtų? po 3 eur, rašykite tiesiai į sveikataseimai @ gmail. com be tarpų, dėkui  4u.gif
user posted image

maciau rasete kad jau neturite 4u.gif tai jeigu kam reiktu-pas mane liko kelios dezutes ( gerai butu kad is Kauno kam reiktu smile.gif
ir virtuvei tokius turiu po 2,50 eur -kam reikia praktisku dovanu kaledoms-tai super mirksiukas.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2015 11 28, 18:04)
Sorry uz  poster_offtopic.gif , cia per tarpininkes, bet kazkas emikais domejosi blush2.gif

http://www.zulily.co...lia-151746.html

Ačiū.
Aš aš klausiau. Išžiūrėjau tinklapius ir nieko neradau pati šiandien blush2.gif Tik kai parodėt tai prisiminiau, kad visai neseniai čia buvo lb gerom kainom jie ir dydžių pasirinkimo buvo...
Atsakyti
4u.gif sveikos. kas pirks mytoys su kodu 35 proc viskam iš Kauno ar Vilniaus ? priimkit į kompaniją-į až parašykit wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ovilija @ 2015 11 28, 22:25)
4u.gif sveikos. kas pirks mytoys su kodu 35 proc viskam iš Kauno ar Vilniaus ? priimkit į kompaniją-į až parašykit wink.gif

zaislams galioja? ir iki kada kodukas galioja ax.gif
Atsakyti
Sveiki. Gal pirkote SOliver parduot.? Ar siunčia i Lietuvą? Ačiū smile.gif
Atsakyti
Gal kas Panevežkat iš SD?
Atsakyti
QUOTE(eridanas @ 2015 11 28, 22:56)
Sveiki. Gal pirkote SOliver parduot.? Ar siunčia i Lietuvą? Ačiū smile.gif

siunčia, perkant ne už mažiau kaip 24€ berods, siuntimas 4.95€, nuo 4 iki 10 dienų. nesu pirkus, bet esu domėjusis jų puslapyje.
Atsakyti