Mergaitės, gal kas pirkote tokias basutes? Kaip jos? Fainos?
http://www.mytoys.de...1.04.12/3895366
Norėjau paklaust, nes bijau tikrint, mytoys 35proc ir nukainotoms prekėms??? naudosiu pati, bet nieko į kompaniją nepriimu, nes siųsiuos tiesiai į Vokietiją ir kitą savaitę su lagaminu mažu tik sau parvežt galiu...
kodus gaunu pastoviai, nors esu pirkus tik kartą Lego ir siunčiau dovanų tiesiai į Vokietiją
kodus gaunu pastoviai, nors esu pirkus tik kartą Lego ir siunčiau dovanų tiesiai į Vokietiją
QUOTE(Iš Stiklo @ 2015 11 28, 16:08)
jei neklystu kažkas jau praeitoje temoje jas aptarinėjo
QUOTE(Iš Stiklo @ 2015 11 28, 16:08)
As pirkau, vakar gavome su siunta, dar nenesiojome, bent jau man pasirode tvirtos, i darzeli ir jei dar neisaugs iki vasaros i lauka ,,sueis". Nes vasaros pb pirkau turguje, gavosi tokia pati kaina apie 16 eur ir jau suplyso lipukai. ^ios man pasirodė daug tvirtesnės nei turginės
Papildyta:
QUOTE(egluti @ 2015 11 28, 16:11)
Norėjau paklaust, nes bijau tikrint, mytoys 35proc ir nukainotoms prekėms??? naudosiu pati, bet nieko į kompaniją nepriimu, nes siųsiuos tiesiai į Vokietiją ir kitą savaitę su lagaminu mažu tik sau parvežt galiu...
Taip, nuolaidu kodai galioja ir nukainotoms prekems.
QUOTE(Maja Di @ 2015 11 28, 15:28)
Gal žinot kur galima pigiau nusipirkti xbox -ui žaidimų.
Amerikietiškam Amazone per Black Friday sales buvo nemažai. Galima ir UK paieškoti, bet nesu tikra. TheHUT kartais išmeta.
Labas. Emu berniukui 26-27-28 (16 cm pėda) dydžio iki 40 turbūt nelabai kur šiuo metu gausiu?
QUOTE(oplia5 @ 2015 11 28, 16:37)
As pirkau, vakar gavome su siunta, dar nenesiojome, bent jau man pasirode tvirtos, i darzeli ir jei dar neisaugs iki vasaros i lauka ,,sueis". Nes vasaros pb pirkau turguje, gavosi tokia pati kaina apie 16 eur ir jau suplyso lipukai. ^ios man pasirodė daug tvirtesnės nei turginės
O kokį dydį pirkote? Vieni sako mažintos, kiti- didintos
QUOTE(Iš Stiklo @ 2015 11 28, 16:57)
O kokį dydį pirkote? Vieni sako mažintos, kiti- didintos
As saviskei pirkau 30, koja berods 18 cm. jei jusu panasus dydis, galeciau veliau pamatuoti tikslu kojos dydi.
Ne, aš mėtausi tarp 26-27 dydžio. Parsiųstos 25 dydžio Superfit basutės dabar kaip tik, iki vasaros bus mažos
QUOTE(Sense @ 2015 11 27, 22:13)
Creightono Vilniuj nieks neperka? Prisijungciau
Ir as prisijungciau 😊
QUOTE(wgs @ 2015 11 28, 16:44)
Amerikietiškam Amazone per Black Friday sales buvo nemažai. Galima ir UK paieškoti, bet nesu tikra. TheHUT kartais išmeta.
Ačiū, pavėlavau , reiks į Akropolį važiuot, tikiuosi taiko jiems nuolaidą šiandien
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 11 28, 15:04)
Jei kas pirktu, mielai prisijungciau su 2-3 braskinii skonio pakuotem ir 1-2 pakuote kam virs 50, butu kaledom dovanu