Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

mytoys mane myli doh.gif doh.gif
user posted image
kai tuo tarpu kitoms -35 rūbams ir batams doh.gif lotuliukas.gif

Jei kas turite nereikalingą koduką, labai mielai priglausčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2015 11 28, 12:20)
mytoys mane myli  doh.gif  doh.gif
user posted image
kai tuo tarpu kitoms -35 rūbams ir batams  doh.gif  lotuliukas.gif

Jei kas turite nereikalingą koduką, labai mielai priglausčiau  4u.gif

aš irgi šitą gavau biggrin.gif
Atsakyti
Kas negaunat mytoys koduku bandykit susikurt nauja accounta su nauju emailu. As kodukus ir savo, ir vyro vardu gaunu☺ Pirkus esu is abieju accountu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduliauskis: 28 lapkričio 2015 - 12:23
Gal kas pirko is vente geox, ir galetu prijungti 4u.gif O gal kas noretu jungtis, tada nupirkciau biggrin.gif
Atsakyti
Turiu 25 proc. kodą mytoys drabužiams lyg ir g.gif Jei kam reikia, rašykit.

Rašo taip bis.gif zum 04.12.2015 und für Bestellungen ab einem Mindestbestellwert von 39 € und bis zu einem Bestellwert von 500 € nur mit Kundenkonto einlösbar. Nur online einsetzbar, keine Barauszahlung oder nachträgliche Anrechnung. Nur anrechenbar auf das Mode- und Schuh-Sortiment von myToys.de. Pro Kundenkonto und Bestellung nur ein Rabatt. Kombination mit weiteren Gutscheincodes oder Gratisartikeln ausgeschlossen. Nicht auf Bücher, Spielekonsolen, Produkte der Marken Pampers, Stokke, Hesba & Doona, Versandkosten, Geschenkpapier, Nachnahmegebühren und Geschenkgutscheine anrechenbar.
Atsakyti
koki dydi rubu is my toys pirkti 115 cm ugio mergaitei?ko gero priklauso nuo konkretaus gamintojo g.gif galvoju, ar 116-122 bus geras dydis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kimora @ 2015 11 28, 12:02)
Vakar užsakytas prekes šiandien HM jau išsiuntė  blink.gif

Ir pas mane tas pats, greit biggrin.gif

Mytoys man kazka imete:

-25% exklusiv für Sie auf Kindermode & Schuhe
Bis zum 04.12.2015 und für Bestellungen ab einem Mindestbestellwert von 39 € und bis zu einem Bestellwert von 500 € nur mit Kundenkonto einlösbar. Nur online einsetzbar, keine Barauszahlung oder nachträgliche Anrechnung. Nur anrechenbar auf das Mode- und Schuh-Sortiment von myToys.de. Pro Kundenkonto und Bestellung nur ein Rabatt. Kombination mit weiteren Gutscheincodes oder Gratisartikeln ausgeschlossen. Nicht auf Bücher, Spielekonsolen, Produkte der Marken Pampers, Stokke, Hesba & Doona, Versandkosten, Geschenkpapier, Nachnahmegebühren und Geschenkgutscheine anrechenbar.

Jei kam reikia, atiduosiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lina0612: 28 lapkričio 2015 - 12:36
Man kaiip visada mytoys kodu gaili..
Norečiau prisijungti
Atsakyti
Mergaitės, ar Mytoys'e yra karnavalinių kostiumų mergaitėms?
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2015 11 28, 13:20)
mytoys mane myli  doh.gif  doh.gif

gavau tokį patį lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image

PIRMADIENĮ pirksiu su -35proc. batams ir rūbams. Max krepšelis - 500eur iki nuolaidos.
loramloram@gmail.com Vilnius, Pašilaičiai
Atsakyti
Ir manęs mytoys nemyli, į abu meilus nesamones atsiuntė sad.gif

Galėčiau parinkti jei kas pasidalintu su manim kodu! Vilnius

Beje aš jau po jamam. Maxej prie žaislų tai ohoho. Lego duplo neradau, mačiau buvo lego friends ir creator visokių, bet kai neaktualu tai nežiūrėjau. Dar buvo daug mega bloks.
Atsakyti