Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

QUOTE(Aist @ 2015 11 27, 23:59)

Paso nuotrauka  biggrin.gif

Labai graži paso nuotrauka. Tik Ainu, jei darysies pasą, reikės dar pirštų antspaudus duoti. biggrin.gif
Atsakyti
Oi mergiotes, kad priplepejot hihihi.gif

Labai patiko Kruopciuko akytes ispustos, Golden fishas, Nikita mano simpatija wub.gif Ainu nerealiai patiko foto, kur klause seiminykes - kur issivilko biggrin.gif lotuliukas.gif
Atkreipiau demesi i Giliuko ugi....na ir uzauges vaikinas thumbup.gif

Ir dar labai pritariu Kendes mintims apie Erendira. Visos cia pleputes mums kiekvienai atskirai labai brangios, ir be Erendiros as neisivaizduoju temeles. Todel labai labai rupinames Tavim, liudim kartu...
Atsakyti
Labas, merginos ir jų kailiniuotieji/osios 4u.gif

QUOTE(Colomba @ 2015 11 28, 00:29)
Tik Ainu, jei darysies pasą, reikės dar pirštų antspaudus duoti. biggrin.gif

O tai duodant pirštų antspaudus reikia tarpupirščius depiliuoti? g.gif biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos šeštadienį 4u.gif
Man rodos Ainu vietoj pirštų anspaudų nosiuko anspaudą pasui reiks imti biggrin.gif labai jau kailiniuoti Ainu tapukai biggrin.gif
Labai pritariu Kenddės ir Vėtros mintims - Erendira tikrai mūsų temos siela 4u.gif aš pati iki prisijugdama kurį laimą temą skaitinėjau ir Erendiros šilti postai paskatino parašyti ir pradėti bendrauti smile.gif Labai linkiu Erendirai ir jos šeimai stiprybės išgyventi šį sunkų laikotarpį 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 28 lapkričio 2015 - 13:09
Pritariu merginoms dėl Erendiros. Puiki šilta didelės geros širdies moteris. Laikotarpis, kai protas žino, jog visi mes kažkada turėsime tarti paskutinį sudie savo tėvams. Vis dėlto atsisveikinant širdis gniaužiasi. Nes mama yra dalelė tavęs. Tai tavo vaikystė, jaunystė, atskaitos taškas ir dar daug daug kas. Mirtis neišskiria, mylimi žmonės lieka kartu prisiminimuose. O gyvenimas eina toliau. Ir kiekviena pabaiga yra kažko kito pradžia. Palaikau Tave, Rasele, mintimis. 4u.gif
Atsakyti
Ei, ką jūsų dvikojai veikia? Pas mus ta dvikojė, kur daug šneka ir garsiai juokiasi, mums su garbane nagus nukirpo. Tada mano lovų paklotus perrengė naujai kvepiančiais ir beplaukiais drabužiais. Ech, kol aš juos vėl apipūkinsiu, teks padirbėt. O tie trys, kur stovėdami savo reikalus atlieka, mano žaidimų kambarį, kurį vadina garažu, tvarkė. Reikėjo viską prižiūrėt, kad ko nepridirbtų, vieną kitą ilgakojį vorą sumedžiot.
user posted image

Šeštadienis puikus, kai katė murkia, paauglys sūnus šypsosi, pietūs orkaitėje kvepia, vyras grėbia lauke paskutinius lapus, o namie žydi gėlės.. smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 28 lapkričio 2015 - 15:44
Tu, Aist, labai gražiai parašėi, net ašaros akyse susitvenkė.Na, nesutaria protas su širdimi, nors tu ką doh.gif .Parėjau iš darbo, kąsniukas burnon, ir lekiu su šunimis, o paskui katilas reikės kurti.

Kokios Ainu letenos, stačiai kaip su žieminėmis padangomis lotuliukas.gif Kokia pavyzdinė tvarka garažiuke.

Į dubenėlio temą,nei vienas pūkuotis tokio neturite rolleyes.gif Yra ir vandens ir varlių, kurias galima pavaikyti.Su tokia smulkme kaip vorai, mes neprasidedam.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 28 lapkričio 2015 - 16:05
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 11 28, 16:03)

Į dubenėlio temą,nei  vienas pūkuotis  tokio neturite rolleyes.gif Yra ir vandens ir varlių, kurias galima pavaikyti.Su tokia smulkme kaip vorai, mes neprasidedam.

Va čia tai dubenėlis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Ainu tvarkos prižiūrėtoja biggrin.gif
maniškiai irgi labai jau mėgsta prižiūrėti, kaip namie tvarkomasi doh.gif
Atsakyti
Sveikos, mes tai siandien sulakstem iki druskininku, pačiūžinėjom ir namo smile.gif palengva ateina nuovargis. Šiandien nusprendžiau nieko naudingo nebeveikti- tingėsiu ir tingėsiu tingėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2015 11 28, 16:32)
Sveikos, mes tai siandien sulakstem iki druskininku, pačiūžinėjom ir namo smile.gif palengva ateina nuovargis. Šiandien nusprendžiau nieko naudingo nebeveikti- tingėsiu ir tingėsiu tingėti smile.gif

Bet tai naudingai visai laikas praleistas.
O aš buvau irgi tarp žmonių doh.gif doh.gif doh.gif , taigi JAMAM Akropolyje bigsmile.gif Bet užtat nusipirkau batus su 50 proc. nuolaida, o tai vos ne basa buvau patapusi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Faksiukas dar čiaudi, bet jau šiandien žvalesnis, davėsi po balkoną, žaidė su žaisliukais. O maniškiam irgi atrakcija, jie vienoje durų pusėje tupi ir žiūri, mažius kitoje (stiklinės balkono durys iki žemės) ir stebi vienas kitą. Friskė tai šnypšdama pabėgo biggrin.gif Dabar visi miega.
Atsakyti
Lisitėjos chebros vandens dubenėlis thumbup.gif lotuliukas.gif
Šponkiuk, gero tingėjimo 4u.gif
Smagu, kad Faksiukas žvalėja, sveiksta 4u.gif
Atsakyti
Oho bigsmile.gif Lisitėja visas pralenkė biggrin.gif tokio dydžio dubenėlį nebent tik Erendiros keturkojai turi smile.gif bet varlių ir vanens lelijų ten nėra tai turbūt nesiskaito g.gif
Ainu dvikojų vyriškos giminės apibūdinimas prajuokino thumbup.gif lotuliukas.gif ir darbinda diena Ainu išpuolė biggrin.gif
Pas mus irgi šiandien buvo nagų karpymo akcija smile.gif ir viskas kaip visada - saviškius ramiai nusikarpiau, Mika arijas plėšė kor nagus kirpau ir paleista nubėgo tėčiui skųstis. Maurą miegantį iš spintos ištraukiau, tėtis už čiuprynos laikė o aš nagus kirpau ir apsimiegojęs Mauras nesusigaudė kad tai ne aš jį laikau smile.gif
Iš ryto kaip visada Kruopa mane ragino ir nerimavo, išgirdo, kad kaimynai iš namų išeina ir ausį prie durų priglaudusi klausėsi, gal tai jos jau ateina į svečius neštis, suskambo mano telefonas - Kruopa mane vedėsi prie spintelės ant kurios telefonas gulėjo ir užvertusi galvą kniaukė - gal čia jai skambina paklausti kodėl į svečius neateina smile.gif
Rariuk - puiku, kad Faksiukas sveikstav 4u.gif
Šponkiuk - palaikysiu tau kompaniją, tingėsiu kartu smile.gif
Namų piržiūrėtoja
user posted image
Atsakyti