Pasirodo ir pas Giliuka nera muzikalumo Pramiegojo visa laika Anam graziausia muzika kai atplesiamas guliasiukas
QUOTE(Aist @ 2015 11 27, 14:56)
Žinokit, nuo pirmų garsų iškart galvą pakėlė, sukluso, į mane akis tik įbedė. Panašu, kad ta kačių muzika tikrai jai patiko. Pabandykit.
Nesupratau Nikitai patiko ar ne Snaudė šalia manęs, išgirdusi pašoko, ausys kaip lokatoriai į visas puses sukiojosi, bandė nuversti kompiuterį...norėjau paglostyti, tai taip buvo įsijautusi, kad išsigando ir pusmetrį į viršų pašoko
Tiesa, agurko neišsigando kaip ir Ainu. Suvalgė mėsytę, apsisuko eiti, pamatė agurką apuostė iš visų galų, pažiūrėjo į mane kodėl tas daiktas ne vietoje mėtosi ir nuėjo.
QUOTE(rariukas @ 2015 11 27, 14:54)
tai jis pas tave, merginos kas galit KS FB yra naujiena apie neveronių katinėlius, pasidalinkyte kas galit
QUOTE(Magnuna @ 2015 11 27, 15:11)
gal pas jūs grindys šildomos
QUOTE(Aist @ 2015 11 27, 15:41)
šaunuoliai...Ainu lai į virtuvę įleidžia, o va iš virtuvės tai tik už "mokestį"
Merginos dideliausias ačiū už pinigėlius, užteks sterilizacijai ir palom (pirmom parom) ir maistukui
QUOTE(diinka @ 2015 11 27, 15:34)
gal pas jūs grindys šildomos
Ne nešildomos grindys bet kadangi dideli langai tai saulėtom dienom žiemą stipriai prišildo namus saulė o ir grindys dvigubos (ant senų dėjau paklotėli ir naujas klojom) tai sumoje viską sudėjus tikrai šilta namuose ir nuo grindų šaltis netraukia. Grikis ant sofos prisigulėjęs eina ant grindų pasitiesti
tiesa Šponkuti, aš dar kelias dienas palaukčiau (ji gi gavo antibų po operacijos) aš palaukčiau bent 2 sav. po operacijos
QUOTE(diinka @ 2015 11 27, 15:34)
tai jis pas tave, merginos kas galit KS FB yra naujiena apie neveronių katinėlius, pasidalinkyte kas galit
Taip pas mane, laukiau kol patalpins į FB ir norėjau paprašyt pas visas, kad pasidalintumėte.
Aist vargse Ainu, niekas nenori duoti gerti katytei Gerai, kad bent jau prisisaukia
Mielieji Ainu ir Griki, reikia visuomet šviežo vandens atsargomis pasirūpinti iš anksto