Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

Pasirodo ir pas Giliuka nera muzikalumo smile.gif Pramiegojo visa laika smile.gif Anam graziausia muzika kai atplesiamas guliasiukas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2015 11 27, 14:56)
Žinokit, nuo pirmų garsų iškart galvą pakėlė, sukluso, į mane akis tik įbedė. Panašu, kad ta kačių muzika tikrai jai patiko. Pabandykit.

Nesupratau Nikitai patiko ar ne g.gif Snaudė šalia manęs, išgirdusi pašoko, ausys kaip lokatoriai į visas puses sukiojosi, bandė nuversti kompiuterį...norėjau paglostyti, tai taip buvo įsijautusi, kad išsigando ir pusmetrį į viršų pašoko biggrin.gif

Tiesa, agurko neišsigando kaip ir Ainu. Suvalgė mėsytę, apsisuko eiti, pamatė agurką apuostė iš visų galų, pažiūrėjo į mane kodėl tas daiktas ne vietoje mėtosi ir nuėjo.
Atsakyti
QUOTE(rariukas @ 2015 11 27, 14:54)
Susipažinkit Faksas

tai jis pas tave, merginos kas galit KS FB yra naujiena apie neveronių katinėlius, pasidalinkyte kas galit 4u.gif

QUOTE(Magnuna @ 2015 11 27, 15:11)

gal pas jūs grindys šildomos g.gif wub.gif

QUOTE(Aist @ 2015 11 27, 15:41)

Įtakos zonų pasidalinimas

šaunuoliai...Ainu lai į virtuvę įleidžia, o va iš virtuvės tai tik už "mokestį" smile.gif

Merginos dideliausias ačiū už pinigėlius, užteks sterilizacijai ir palom (pirmom parom) ir maistukui
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2015 11 27, 15:34)
gal pas jūs grindys šildomos g.gif  wub.gif

Ne smile.gif nešildomos grindys smile.gif bet kadangi dideli langai tai saulėtom dienom žiemą stipriai prišildo namus saulė o ir grindys dvigubos (ant senų dėjau paklotėli ir naujas klojom) tai sumoje viską sudėjus tikrai šilta namuose ir nuo grindų šaltis netraukia. Grikis ant sofos prisigulėjęs eina ant grindų pasitiesti smile.gif
user posted image
Atsakyti
tiesa Šponkuti, aš dar kelias dienas palaukčiau (ji gi gavo antibų po operacijos) aš palaukčiau bent 2 sav. po operacijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2015 11 27, 15:34)
tai jis pas tave, merginos kas galit KS FB yra naujiena apie neveronių katinėlius, pasidalinkyte kas galit  4u.gif

Taip pas mane, laukiau kol patalpins į FB ir norėjau paprašyt pas visas, kad pasidalintumėte.
Atsakyti
Maaaam!!! Meeeuuuuaaaam!!! blink.gif
user posted image
Tai gal ta proga, kad jau atėjai, man vandens čiaupą atsuktumei?
user posted image
Reikia gerai atsigerti, nes kol šviežio vandens šiuose namuose prisišauki, tai ir nutrokšti galima. rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Aist vargse Ainu, niekas nenori duoti gerti katytei biggrin.gif Gerai, kad bent jau prisisaukia biggrin.gif
Atsakyti
Brangioji Ainu,
labai gerai tave suprantu

user posted image
mano mamka irgi ne iš kart susipranta, kad reikia vandenį atsukti
user posted image
kol jinai susipranta aš ir pats nusiprausiu
user posted image
oi, atsuko vistik vandenėlį
user posted image
Atsakyti
Mielieji Ainu ir Griki, reikia visuomet šviežo vandens atsargomis pasirūpinti iš anksto

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 27 lapkričio 2015 - 18:46
Hm... g.gif mamka ruošiasi į parduotuvę eiti... paprašysiu, kad nupirktų ir man tokį vandens dubenėlį kaip Trišė turi
user posted image
kad galėčiau vandens atsargomis mums ir Ainu pasirūpinti rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėtra.l: 27 lapkričio 2015 - 19:10