Sveikos, o pamenat apie katinų wc reikalus pasakojau.
Grįžus namo iš sanatorijų, visi reikalai susitvarkė
Ir antro wc kaip ir nereikia, nes kol nebuvau namie, niekas į jį ir nedarė. dabar, aišku daro, bet mėginsiu praimti, jei jau čia tokia bėda buvo, kad "vaikučiam" liūdna be mamos, kad net į wc nueiti nesigauna
QUOTE(Colomba @ 2015 11 27, 13:30)
O vetai antibų neskyrė?
ne antibų nereikia, nes čiaudo ne nuolatos + akis tvarkinga, o nosis neužsikišusi, o tik šiek tiek išsiskiria kai nusičiaudi. Jaučiasi gerai, duodasi kaip reikia. Bet bijau duot nuo kirminų, kad nesusilpninčiau imuniteto ir nepradėtų sirgti.
QUOTE(rariukas @ 2015 11 27, 13:54)
Susipažinkit Faksas
už gerą darbą ir sveikatos jam
QUOTE(Magnuna @ 2015 11 27, 14:11)
Ruste - padūkę tavo "vaikai"
Papimpinti totaliai
Vajej kokios žinios temoje Erendira stiprybės, labai liūdna
O mes visą savaitę kapstomės, mažiukas iš darželio parsinešė baisulinį virusą, pirmas dvi dienas vemi, trečią parą pilvą žiauriai skauda, bet skauda taip kad galėtum visas sau įmanomas ligas diagnozuoti, ir jis plinta labai greitai, penktadienį prasidėjo mažiui, šeštadienį jau buvom ligoninėn, už kelių h vyras skambina kad vemia jis toliau negu mato sekmadienį ryte dukra, atvežė ir ją vyras tada aš jau , vaikai ant lašelinių vyras namie tuliką apsikabinęs, gerai kad toj pačioj palatoj ir wc ir bliūdai, palaikė dar dvi dienas, ir išleido namo, pasirodo puse grupės perrsirgo, tai dabar visi bijom bet kokio maisto , nes likęs nemalonus dalykas su receptoriaus visas maistas atrodo kartus
O mes visą savaitę kapstomės, mažiukas iš darželio parsinešė baisulinį virusą, pirmas dvi dienas vemi, trečią parą pilvą žiauriai skauda, bet skauda taip kad galėtum visas sau įmanomas ligas diagnozuoti, ir jis plinta labai greitai, penktadienį prasidėjo mažiui, šeštadienį jau buvom ligoninėn, už kelių h vyras skambina kad vemia jis toliau negu mato sekmadienį ryte dukra, atvežė ir ją vyras tada aš jau , vaikai ant lašelinių vyras namie tuliką apsikabinęs, gerai kad toj pačioj palatoj ir wc ir bliūdai, palaikė dar dvi dienas, ir išleido namo, pasirodo puse grupės perrsirgo, tai dabar visi bijom bet kokio maisto , nes likęs nemalonus dalykas su receptoriaus visas maistas atrodo kartus
Sagyte, būną bjaurių virusų, džiugu, kad išsikapstėt, o kartumas praeis
Papildyta:
Vakar vyras man atsiuntė nuorodą, kur žmogus kuria muziką katėms. Įsijungiau aš tą nuorodą vėlai, jau lovoje gulėdama. Ainu tuo tarpu kojūgalyje snaudė. Žinokit, nuo pirmų garsų iškart galvą pakėlė, sukluso, į mane akis tik įbedė. Panašu, kad ta kačių muzika tikrai jai patiko. Pabandykit.
https://www.kickstar...usic-for-cats-0
Papildyta:
Vakar vyras man atsiuntė nuorodą, kur žmogus kuria muziką katėms. Įsijungiau aš tą nuorodą vėlai, jau lovoje gulėdama. Ainu tuo tarpu kojūgalyje snaudė. Žinokit, nuo pirmų garsų iškart galvą pakėlė, sukluso, į mane akis tik įbedė. Panašu, kad ta kačių muzika tikrai jai patiko. Pabandykit.
https://www.kickstar...usic-for-cats-0
QUOTE(Aist @ 2015 11 27, 16:52)
Sagyte, būną bjaurių virusų, džiugu, kad išsikapstėt, o kartumas praeis
Dėkui
Jau norisi Kalėdinės nuotaikos, gal savaitgalį eglutę bandysim puoštis
Merginos, kas galite prisidėkite (Pelytei ir Rainytei reikia maistuko) : http://www.gyvunuglo...help/news.42763
Sagyte,
Sagyte,