Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

Sveikos, o pamenat apie katinų wc reikalus pasakojau.

Grįžus namo iš sanatorijų, visi reikalai susitvarkė thumbup.gif
Ir antro wc kaip ir nereikia, nes kol nebuvau namie, niekas į jį ir nedarė. dabar, aišku daro, bet mėginsiu praimti, jei jau čia tokia bėda buvo, kad "vaikučiam" liūdna be mamos, kad net į wc nueiti nesigauna lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2015 11 27, 13:30)
O vetai antibų neskyrė?

ne antibų nereikia, nes čiaudo ne nuolatos + akis tvarkinga, o nosis neužsikišusi, o tik šiek tiek išsiskiria kai nusičiaudi. Jaučiasi gerai, duodasi kaip reikia. Bet bijau duot nuo kirminų, kad nesusilpninčiau imuniteto ir nepradėtų sirgti.

QUOTE(rariukas @ 2015 11 27, 13:54)
Susipažinkit Faksas

4u.gif už gerą darbą ir sveikatos jam
Atsakyti
Laba 4u.gif
user posted image
Faksui 4u.gif vardas smagutis smile.gif
Ruste - padūkę tavo "vaikai" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2015 11 27, 14:11)
Ruste - padūkę tavo "vaikai"  smile.gif

Papimpinti totaliai doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2015 11 27, 15:13)
Papimpinti totaliai  doh.gif  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif biggrin.gif

Grikio išklotinė...
wub.gif
Atsakyti
Rariuk - 4u.gif 4u.gif 4u.gif Gerulis vardas, ir kaciukas grazutis wub.gif

Grikiaus isklotine thumbup.gif

Mano Vosylijus jau toks meilybe paskutinem dienom. Glaustomes abu, vienas i kita, nosimis bigsmile.gif biggrin.gif Pasiglaustom, nueina, apsisuka pusiaukelej ir vel glaustos. Nerealus katinas thumbup.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Grikutis ir Kruopa apsigimę pozuoti wub.gif wub.gif
Faksas juoduliukas 4u.gif
Rustės mamyčiukai dėmesio norėtojai biggrin.gif
Įtakos zonų pasidalinimas: Čija stebi prieškambarį, Ainu- virtuvę ( na, šiuo metu pakėlė akis į mamką, bandančią prasibrauti į virtuvę per "gulinčius policininkus") biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 27 lapkričio 2015 - 14:52
Vajej kokios žinios temoje 4u.gif Erendira stiprybės, labai liūdna verysad.gif

O mes visą savaitę kapstomės, mažiukas iš darželio parsinešė baisulinį virusą, pirmas dvi dienas vemi, trečią parą pilvą žiauriai skauda, bet skauda taip kad galėtum visas sau įmanomas ligas diagnozuoti, ir jis plinta labai greitai, penktadienį prasidėjo mažiui, šeštadienį jau buvom ligoninėn, už kelių h vyras skambina kad vemia jis toliau negu mato doh.gif sekmadienį ryte dukra, atvežė ir ją vyras tada aš jau , vaikai ant lašelinių vyras namie tuliką apsikabinęs, gerai kad toj pačioj palatoj ir wc ir bliūdai, palaikė dar dvi dienas, ir išleido namo, pasirodo puse grupės perrsirgo, tai dabar visi bijom bet kokio maisto , nes likęs nemalonus dalykas su receptoriaus visas maistas atrodo kartus doh.gif
Atsakyti
Sagyte, būną bjaurių virusų, džiugu, kad išsikapstėt, o kartumas praeis 4u.gif
Papildyta:
Vakar vyras man atsiuntė nuorodą, kur žmogus kuria muziką katėms. Įsijungiau aš tą nuorodą vėlai, jau lovoje gulėdama. Ainu tuo tarpu kojūgalyje snaudė. Žinokit, nuo pirmų garsų iškart galvą pakėlė, sukluso, į mane akis tik įbedė. Panašu, kad ta kačių muzika tikrai jai patiko. Pabandykit.
https://www.kickstar...usic-for-cats-0
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2015 11 27, 16:52)
Sagyte, būną bjaurių virusų, džiugu, kad išsikapstėt, o kartumas praeis  4u.gif

Dėkui 4u.gif
Jau norisi Kalėdinės nuotaikos, gal savaitgalį eglutę bandysim puoštis biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, kas galite prisidėkite (Pelytei ir Rainytei reikia maistuko) : http://www.gyvunuglo...help/news.42763

Sagyte, 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 27 lapkričio 2015 - 15:33
Grikis pasirodė visai ne muzikalus, net akių nepraplėšė smile.gif
A?
user posted image
Kruopa miega spintoje, savo penthause, tai negalėjau patikrinti smile.gif
Sagyte - sveikit visa šeima 4u.gif bjaurūs tie virusai būna doh.gif
Aist - įtakos zonų sergėtojai thumbup.gif matosi, kad profesionalai biggrin.gif
Atsakyti