Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

[Biskutuką nežinau, į kurią temą rašyti? g.gif smile.gif
Atsakyti
Tai jau tikrai, kas čia per netvarka biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms 4u.gif
Žinoma, kad reikia baigti priplepėti senąją temutę.Tą mes greitai padarysime, tą mes mokame irnesakyk.gif
Stogų(namams) dar nei vienai nenukėlė?Vėjas siaubingas, nuo ūžimo galva ratais eina doh.gif Ausies kraštu paklausiau žinių, tai mūsų regione be elektros daug žmonių unsure.gif
Erode, kaip katukių reikalai?
Geros visoms darbo dienos, sergantiems debesys sveikatos, slaugytojos kantrybės 4u.gif
Atsakyti
Laba rytą 4u.gif
Subaigiame šitą temą ir keliamės į naują 4u.gif naujojoj temoje kol šitą subaigsime rašykit tik jei turit klausimų dėl balsavimo ar konkurso 4u.gif
Žinutes gaunu iš visų, taip pat gaunu ir savo išsiųstas žinutes smile.gif taigi SM kvailioja bet žinutės nukęliauja kur reikia smile.gif ir kaip minėjau, užregistravus balsus kiekvienai išsiunčiu patvirtinimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2015 12 07, 01:41)
[Biskutuką nežinau, į kurią temą rašyti?  g.gif  smile.gif

Siaubekas kokios visos foto fainos smile.gif čia reikia viso vakaro kad balus surašyti smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Na jeigu plepam tai plepam, kad užbaigti senąją temą.
Už nuotraukas nubalsavau. Labai gaila, kad yra nekokybiškų nuotraukų , kurios nepateks ir dėl savo nekokybiškumo verysad.gif Ką padarysi ne visos turim gerus fotikus ar mokam gražiai fotografuoti. O taip norisi turėti kuo daugiau katinėlių kalendoriuje.

Na o aš jau užmiršusi seniai ką reiškia namie mažas katiniukas doh.gif Jetus jetus koks energijos užtaisas tas Faksiukas doh.gif
Maniškiai tai vis dar vaikšto šnypšdami. Vakar Faksiukas žaidė su Funtės uodega, tas atsisuko pasižiūrėjo ir užvožė su letena biggrin.gif Tiesa sakyčiau visai švelniai.
Atsakyti
labas rytas, einu žiųrėt nuotraukų per kompą, per tel kokybės nesimatė, bet matėsi, kad yra tikrai netinkamų foto kalendoriui, o gaila verysad.gif
Atsakyti
Tai gal nekokybiškas galima nedidint? daugiau fono palikt, o foto mažesnę? nes tikrai gaila būtų jei nepapultų kas nors iš dalyvavusių...
Atsakyti
O jeigu dėti į vieną mėnesį po kelias nedideles, gal ne taip kris į akis tas nekokybiškumas?
Nes man tai asmeniškai tikrai gaila, nes mano pačios nuotraukos nekokybiškos. Bet tai norint turėti kokybiškas nuotraukas reikia ir kažkuo kokybiškai fotografuoti. O čia tik mėgėjiškos nuotraukos verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Tai gal nebus taip kad visos trys nuotraukos bus blogos. O kas turi ne po vieną uodegą, tai manau iš šešių nuotraukų viena tikrai bus tinkama. Taip kad nenusiminkit iš anksto mirksiukas.gif
O be to porą vis tiek turės krist, nes per mažai mėnesių. Taip buvo sutarta ir čia nieko nepadarysi, turėsit susitaikyt su tuo kieno nepaklius 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 07 gruodžio 2015 - 09:35
na kokybiskas galima ir su telefonu padaruts, tik pakankamai sviesu turi but namuose. PVZ paprasiau mb su mano tel padaryt nuotrauka, nu nesigauna jam ir viskas sufokusuot tai ka reikia schmoll.gif
variantas gal tada jei nekokybisko sfoto bus atrinktos i kalendoriu, daryt koliaza, kad taip nekristu i akis.

Busy, ar turi photoshopa? kai kurias foto dar galima kazka "pasarpinti" pakeisti spalvas ir t.t? jei neturi, permesk man Mangnunos laiskiuka, paveizesiu , ka galeciau padaryt ( nesu profas, bet kazkiek naudotis moku smile.gif ) mano pacios foto netvarkytos. tai jei eitu kazka patvarkyt, pazaist su spalvom, tai gal ir issisuksim wink.gif
Atsakyti
Sponkiuk, kai kuriu net prie geriausiu noriu nereanimuosi. Turiu viska 4u.gif

Mergytes vienas patarimas fotkinant, nereikia baisiai geru fotiku ar igudziu, tiesiog fotkinkit pasirinkusios tinkama apsvietima, pvz dienos sviesoje. Nes prietemoje ir geram fotikui siokia tokia uzduotis 4u.gif
Atsakyti