Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

Labas vakarėlis,

matau smagiai pasibuvot merginos 4u.gif

Azu, Žydryne, mamoms sveikatos 4u.gif laikykitės 4u.gif

QUOTE(Vidam @ 2015 12 05, 12:51)
renatelexx nuoširdžiai užjaučiu 4u.gif  4u.gif ar dar ilgai mokysies ?

Ačiū Vidam 4u.gif šie mokslo metai man paskutiniai, jei šeštadienį egzaminą išlaikiau, liks tik vienas, o pavasario semestre apginti magistrinį ax.gif
bet turbut reiks imti akademines atostogas, nes gimdymo ir gynimo datos beveik sutampa
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2015 12 06, 19:39)
, tai priedo kaip dazniausiai ir buna- po treniruotes plysta galva

O vandenį per treniruotę gėrei? 500 ml treniruotės metu ir per valandą nuo treniruotės pabaigos. Išgėrei tiek?
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2015 12 06, 20:21)
O vandenį per treniruotę gėrei? 500 ml treniruotės metu ir per valandą nuo treniruotės pabaigos. Išgėrei tiek?

Tikrai tiek isgeriau, bet organizmas nesugeba vesinti manes. Nezinau ka daryt.
Atsakyti
Gal apšilimas per silpnas, o treniruotės krūvis per stiprus? Po krūvio vėl prasitempimai nuoseklūs pabaigoje, kad nuraminti kūną? Tada vėsus dušas. Nors pvz.mano vyras eina po treniruotės į pirtį, tada šaltas dušas ir namo. Namie Hipę ant sprando, vyrą prie šono, dar arbatos žolelių į rankas. Laikykis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 06 gruodžio 2015 - 20:38
QUOTE(renatelexx @ 2015 12 06, 20:00)
bet turbut reiks imti akademines atostogas, nes gimdymo ir gynimo datos beveik sutampa

Jei turėsi sveikatos ir jėgų pasiruošti, tai gal leistų anksčiau apsiginti g.gif Gaila prarasti metus tiek pastangų įdėjus, nes aišku daug kas pasimirš.
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2015 12 06, 20:36)
Gal apšilimas per silpnas, o treniruotės krūvis per stiprus? Po krūvio vėl prasitempimai nuoseklūs pabaigoje, kad nuraminti kūną? Tada vėsus dušas. Nors pvz.mano vyras eina po treniruotės į pirtį, tada šaltas dušas ir namo. Namie Hipę ant sprando, vyrą prie šono, dar arbatos žolelių į rankas. Laikykis  4u.gif

Pries treniruote, 30 min tenisinomes, pabaiga tvarkinga, as jau treniruotes pradzioj supratau, kad jau perskaitau.
Hipe bega, neguli, o su MB per karsta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 06 gruodžio 2015 - 21:13
ar matėt ar girdėjot-
naujoj temoj Magnuna nuotraukas sudėjo
Atsakyti
Renatelexx - iš tiesų dilema tau ką daryti su diplominio gynimu 4u.gif gal jeigu nueisi su pilveliu tai tave be papildomų klausimų greit praleis smile.gif Gaila būtų akademines imti nes įtariu ir kitais metais laiko diplominiui ne per daugiausiai turėsi, nebent jau būsi parašiusi ir reiks tik nueiti apsiginti smile.gif
Šponkiuk - kai paspalvinsi ką nors iš knygos, būtinai parodyk smile.gif
Ach dar Extriuko sūnaitį buvau pamiršusi pagirti - jau tokia spindinti šypsena wub.gif gera žiūrėti į tokią nuotrauką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2015 12 06, 15:23)
Diinka, žmonės kai kūsta, kažkodėl visada supacanėja (jaunėja) mano akimis, nepriklausomai nuo amžiaus 4u.gif

...bent kuriuo atveju atrodo puikiai, tikrai atjaunėjus 4u.gif , nors kur jai dar janėti, aš tą norėjau pasakyti 4u.gif

QUOTE(renatelexx @ 2015 12 06, 21:00)
Labas vakarėlis,

4u.gif

aš diplomą giniausi taip pat paskutinėm dienom, o dukriukas su kelių mėn dukrytę, ir sakė ims akademines atkalbėjau. Tai jei tik sveikata leis, neatidėk 4u.gif

Erode,

nekrepk dėmesio į praeitą komentarą...tikriausia susinervina, jaučiuos kalta , kad bėdą įtaisiau. O šiaip tai tikrai ne kalicivirozė(prie jos žaizdos burnoj),nebent rinotracheitas- alia kačių gripas. Sveikit, pasuksiu ryt. Ot bėdą įtaisiau verysad.gif

Azu, stiprybės tau, ir aišku mamai sveikatos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diinka: 06 gruodžio 2015 - 21:33
QUOTE(Šponkiukas @ 2015 12 06, 21:11)
o su MB per karsta biggrin.gif

Tai gerai, kad vyras karštas, o ne koks sniego senis besmegenis tongue.gif bigsmile.gif Nu gerai, tuomet pasidaryk tu naktipiečiams ledų kokteilį, va sugalvojau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2015 12 06, 21:37)
Tai gerai, kad vyras karštas, o ne koks sniego senis besmegenis  tongue.gif  bigsmile.gif  Nu gerai, tuomet pasidaryk tu naktipiečiams ledų kokteilį, va sugalvojau.  4u.gif

As tiesiog ledu prikirtau dabar dar ir bloga biggrin.gif
Siandien prarasta diena, o ryt darban. Noriu dar vienos laisvos dienos smile.gif
Atsakyti
Išsiunčiau Magnunai balsus į AŽ, bet rodo man prie gautų g.gif Na žiūrėsiu jei negausiu patvirtinimo kad gavo, reiškia gavau aš pati biggrin.gif
Atsakyti