Diinka, žmonės kai kūsta, kažkodėl visada supacanėja (jaunėja) mano akimis, nepriklausomai nuo amžiaus
Sveikos
Azu - tau ir mamytei stiprybės, daug vilties ir nensutoti kovoti ligoninės iš tiesų kartai labai niūriai nuteikia, bet reikia nepasiduoti baimėms ir kovoti dėl pasviekimo
Idealus Grikiuko rytas - mamka biškį siguliuoja tai ryte prabudusi ilgai iš lovos nesikėlė, arbatą su sausainiais lovoje gėrė, televizorių žiūrėjo ir mėgavosi sekmadieniu. Grikiukas irgi mėgavosi idealiu rytu su mamka lovoje
Azu - tau ir mamytei stiprybės, daug vilties ir nensutoti kovoti ligoninės iš tiesų kartai labai niūriai nuteikia, bet reikia nepasiduoti baimėms ir kovoti dėl pasviekimo
Idealus Grikiuko rytas - mamka biškį siguliuoja tai ryte prabudusi ilgai iš lovos nesikėlė, arbatą su sausainiais lovoje gėrė, televizorių žiūrėjo ir mėgavosi sekmadieniu. Grikiukas irgi mėgavosi idealiu rytu su mamka lovoje
QUOTE(Erode @ 2015 12 06, 14:04)
Pagavau 8,5 metų vaikį apie pamokų padarymą meluojant. Nepadaręs. Kažkaip liūdna. Apie pamokas nemeluodavau mamai, stengdavaus padaryti pati.
Oi- vaikeli- kaip tai pažįstama Tik- kažkaip skaičiau-, kad kuo tėvai labiau rūpinasi- ar vaikai padarė namų darbus- tuo jie mažiau juos daro. O šiaip- man patiko lapės Nr1 matematikos mokytojos žodžiai- Namų darbai- vaikų reikalas- ne tėvų. taigi- ji nerašo pažymių už ND. Bet- vaikai juos daro.. Nes jau suprato- namų- darbai- proga pasiruošti kontrolinimas, suprasti, ko nesupratai, po to paklausti, kas buvo neaišku ir pnš. Tai- tarsi- vaiko- mokytojo reikalas. Be- to- šiemet- Lapė žino- tris kartus nepadarys ND- brauksim vieną būrelį... dar trys kartai- ir šauliai bus sustabdomi.. Žodžiu- buvo 2 kartai ir po pokalbio- ND daromi.
QUOTE(vilkra @ 2015 12 06, 16:11)
Tik- kažkaip skaičiau-, kad kuo tėvai labiau rūpinasi- ar vaikai padarė namų darbus- tuo jie mažiau juos daro.
Nežinau kas tai rašė Mano vaikis ar kontroliuojamas ar nekontroliuojamas, daro vienodai atsainiai O draugės dukra kontroliuojama ar ne kontroliuojama, daro pamokas kruopščiai. Vadinasi priklauso nuo vaiko o ne nuo kontrolės
Magnuna, jaučiu ir aš prie tavo negalavimo prisidėjau.
Mes irgi tinginiaujam, o dar vėjas lauke baisulinis.Ir dar taip beveik tris paras
Mes irgi tinginiaujam, o dar vėjas lauke baisulinis.Ir dar taip beveik tris paras
Ir taip (nepaisant pavasariškai šilto oro) tyliai tyliai katės žingsneliais ateina didžiausios metų šventės.
Pastatę ausis klausom iš kur atskamba Kalėdų senio elnių varpeliai:
Liežuvį iškišę svarstome, ar visos dovanos jau suruoštos:
Traukiame iš spintų dar praeitais metais gamintus Advento vainikus ir žvelgiant į žvakutės liepsnelę stebimės, kaip greit apsisuka metų ciklas:
Pastatę ausis klausom iš kur atskamba Kalėdų senio elnių varpeliai:
Liežuvį iškišę svarstome, ar visos dovanos jau suruoštos:
Traukiame iš spintų dar praeitais metais gamintus Advento vainikus ir žvelgiant į žvakutės liepsnelę stebimės, kaip greit apsisuka metų ciklas:
Lisitėja - viskas tvarkoje, aš buvau ką tik susveikus bet dar matyt nesustiprėjus tai sloga bandė sugrįžti, bet aš sėkmingai slogą nukoviau, šiandien išsiilsėjau ir išsitinginiavau, Grikis su Kruopa sąžiningai prižiūrėjo, kad nieko nedirbčiau, tai rytoj jau būsiu pilnai normoje
Čijos ausiukės kad stačios o Ainu mintyse skaičiuoja ar visiems dovanėles paruošė aš kadangi šiandien tinginiauju 100% tai namus pasipuošiu kitą savaitgalį o gal kurią dieną po darbo nepatingėsiu tuo labiau kad daug nieko ir nepuošiu - dėl viso pikto visi papuošimai būna aukštai ir napasiekiami mano uodegoms nes lepečkojis gali dar apčiaumoti kokį papuošimą o smalsytė tai būtinai žaisliukus ridentų
Čijos ausiukės kad stačios o Ainu mintyse skaičiuoja ar visiems dovanėles paruošė aš kadangi šiandien tinginiauju 100% tai namus pasipuošiu kitą savaitgalį o gal kurią dieną po darbo nepatingėsiu tuo labiau kad daug nieko ir nepuošiu - dėl viso pikto visi papuošimai būna aukštai ir napasiekiami mano uodegoms nes lepečkojis gali dar apčiaumoti kokį papuošimą o smalsytė tai būtinai žaisliukus ridentų
ačiū už susitikimo foto jaukiai pasibuvot o iki Naujų daugiau susitikimų nebus ?
kokia simpatulka
taip mielai atrodo
kokie grožiai
nerealiai tiesiog fantastiška
eina sau kaip negera mano mamą irgi penktadienį operuos
QUOTE(sagyte @ 2015 12 04, 13:47)
Puikiai tave suprantu Nikituk
kokia simpatulka
QUOTE(Šponkiukas @ 2015 12 04, 14:34)
čia kas FB nematė:
taip mielai atrodo
QUOTE(Magnuna @ 2015 12 04, 21:05)
Pas man tai Mauras buvo didžiausias namų tvarkytojas yr ne kartą iš stalčiaus apatnykus ištraukęs, laimė, visus kartus kai namuose būdavo surengta apatinio trikotažo paroda, be svečių parėjau Kruopa visus Mauro įpročius kopijavo bet šito neįvaldė gerai
QUOTE(*Smilga* @ 2015 12 04, 23:56)
kokie grožiai
QUOTE(Magnuna @ 2015 12 05, 18:53)
Aš irgi niekada neprieštarauju prieš nuotraukas, nes visada gražiai išeinu nuotraukose
[/url]
[/url]
nerealiai tiesiog fantastiška
QUOTE(Azucena @ 2015 12 05, 21:07)
Kadangi siu metu galas nesvietiskai blogas, as ta darba tai turiu tai nekviecia, zodziu, dirbu po tris keturias dienas per sav... Mama guldo pirmad operuos krutis ir ten vezys lygtais... reik taupytis tik kai darbo neduoda irgi nervuoja.. tai nusprendziau egliu nebus siais metais pas mus, turiu pernykste uz lango pusiau nubyrejusiais spygliais... turiu kaledine gele, vaiku ner, Kaledas iseisim pas drauge, tai ir tu egliu ner ko pirkinet pasidarysiu is balionu jei reiks man drauges sako cia isidet skelbima, kad darau visokias nesamones is balionu, gal kam prireiktu.. nes cia realiai nemaciau pas juos visokiu tokiu idomybiu, reiks pagalvot apie tai
eina sau kaip negera mano mamą irgi penktadienį operuos
Grikis lovoje atsipalaidavimo pratimus atlikinėja
Magnuna, Lisitėja, neįsisirkit, vykit tą slogą lauk
Dėl namų darbų- jaunėlio niekada net nepaklausiu, kaip su namų darbais- žinau, kad bus visada padaręs tobulai maksimaliai gerai. Vyresnėlio paklausiu, bandau pakontroliuoti ir motyvuoti, bet kadangi šiaip jis iš tų, kur padaro minimumą ir nei kruopelytės daugiau, o aš už jį tai nesimokysiu, tai net nežinau kaip tą sąmoningumą vaikinui įdiegti. Kažkada pradinėje vyresniajam buvo sunku mokytis eilėraščius. Kadangi jis neturi muzikinės klausos ir negirdi rimo, o dar yra loginio mąstymo vaikinas, tai eilėraštis jam- kažkokia nesąmonė, kurią reikia iškalti kaip buką be loginio ryšio prozą. Vaje, kaip jis vargdavo. Kokioje trečioje klasėje padėdama jam mokytis kokį tai eilėraštį tiek išėjau iš kantrybės ( gal dvi valandas mokėmės kartu pirmą posmelį), kad apstaugiau nesavu balsu, ir su plonu sąsiuviniu užvožiau sūnui per galvą. Aišku, nestipriai, bet vėliau žiauriai dėl to gailėjausi ir iki šiol sąžinė mane ėda dėl tokio mano nesusivaldymo ir ištižimo. Beje, dabar eilėraščius mokydamasis vaikščioja po kambarį ir, pasak jo, jam tai labai padeda įsiminti.
Azu mamytei sveikatos ir greito atsigavimo po operacijos
Molis pūkuotukas
Extriuko Tomukas koks linksmutis vaikinukas
Mes šiandien Anykščių Lajų taku prasiėjom ir, nepaisant stipraus vėjo, kur ausis kilnoja, buvo labai graži saulėta diena
Magnuna, Lisitėja, neįsisirkit, vykit tą slogą lauk
Dėl namų darbų- jaunėlio niekada net nepaklausiu, kaip su namų darbais- žinau, kad bus visada padaręs tobulai maksimaliai gerai. Vyresnėlio paklausiu, bandau pakontroliuoti ir motyvuoti, bet kadangi šiaip jis iš tų, kur padaro minimumą ir nei kruopelytės daugiau, o aš už jį tai nesimokysiu, tai net nežinau kaip tą sąmoningumą vaikinui įdiegti. Kažkada pradinėje vyresniajam buvo sunku mokytis eilėraščius. Kadangi jis neturi muzikinės klausos ir negirdi rimo, o dar yra loginio mąstymo vaikinas, tai eilėraštis jam- kažkokia nesąmonė, kurią reikia iškalti kaip buką be loginio ryšio prozą. Vaje, kaip jis vargdavo. Kokioje trečioje klasėje padėdama jam mokytis kokį tai eilėraštį tiek išėjau iš kantrybės ( gal dvi valandas mokėmės kartu pirmą posmelį), kad apstaugiau nesavu balsu, ir su plonu sąsiuviniu užvožiau sūnui per galvą. Aišku, nestipriai, bet vėliau žiauriai dėl to gailėjausi ir iki šiol sąžinė mane ėda dėl tokio mano nesusivaldymo ir ištižimo. Beje, dabar eilėraščius mokydamasis vaikščioja po kambarį ir, pasak jo, jam tai labai padeda įsiminti.
Azu mamytei sveikatos ir greito atsigavimo po operacijos
Molis pūkuotukas
Extriuko Tomukas koks linksmutis vaikinukas
Mes šiandien Anykščių Lajų taku prasiėjom ir, nepaisant stipraus vėjo, kur ausis kilnoja, buvo labai graži saulėta diena
QUOTE(Aist @ 2015 12 06, 19:17)
mano Lapė- Nr.1 nesusipratimas kažkoks.. Lietuvių kalbos eilėraščius išmoksta greitai.. O vat užusienio kalbos... . Jai būtinai reikia bent savaitės, kad juos išmoktų.. jei pasilieka paskutinėm dienom- viskas - amen- neišmoks. O visa kita- turi ir loginį ir analitinį mąstymą.. Tik vat užsienio kalbos mokymyse kažkoks jungtukas neįsijungia.. gal kada įsijungs..
QUOTE(busycat @ 2015 12 06, 17:44)
Nežinau kas tai rašė Mano vaikis ar kontroliuojamas ar nekontroliuojamas, daro vienodai atsainiai O draugės dukra kontroliuojama ar ne kontroliuojama, daro pamokas kruopščiai. Vadinasi priklauso nuo vaiko o ne nuo kontrolės
mano vyriausia kadangi mokosi labai gerai,tai aš niekada nekontruoliuodavau jos namų darbų,ji juos stropiai kažkaip pati visad atlieka,su berniukais gal sunkiau tuo klausimu
O as siandien po pusmecio pertraukos vel turejau teniso treniruote su mokytoju, tai ir sekes prastai, tikejaus kad geriau galiu, tai priedo kaip dazniausiai ir buna- po treniruotes plysta galva
Pasidariau siandien sau dovana, gal nebusiu tokia nervuota ir dirgli:
Pasidariau siandien sau dovana, gal nebusiu tokia nervuota ir dirgli: