Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

QUOTE(busycat @ 2015 12 05, 20:55)
Extriuk, nors ir su akiniais, neįžvelgiu miniatiūros 4u.gif Paro didesnę

Busy, padidinau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(extravaganza @ 2015 12 05, 20:45)
Busy, padidinau  drinks_cheers.gif

Ėhehehe... koks žinduoliukas fainas, labai norėjau tas dideles blakstuotas akis pamatyti thumbup.gif Koks apsipatenkinęs visas laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 05 gruodžio 2015 - 20:51
Oi, kokios gražios katės! MB atsisukęs Hipę pamatė, tai kad pradės... "Kokia graži katytė! Kokia dyyyydelė graži pūkuota katytė!!!" Jam labai pūkuotos katės patinka, ypač nevienspalvės biggrin.gif Ir šiaip jis kačių draugas, kai einam per miestą, visos katės atbėga glaustytis ir labintis, aš net pavydžiu, nes anksčiau pas mane eidavo taip, kol aš jo nesutikau.
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2015 12 05, 21:51)
Ėhehehe... koks žinduoliukas fainas, labai norėjau tas dideles blakstuotas akis pamatyti thumbup.gif Koks apsipatenkinęs visas  laugh.gif

Aciu blakstienuotumas tai is manes paveldetas. blush2.gif
Visa vakara davesi ant sofos. Rankom kojom tabalai matarai yahoo.gif sokiai.gif assa.gif 59.gif
Atsakyti
Azu, stiprybes, stiprybe, stiprybes 4u.gif Ir mamukui sveikatos!

Aciu uz grazius atsiliepimus 4u.gif laukiu 1 atsakymo ir jei viskas ok idesiu foto kur mes visos (uz kadro neliko nei viena ax.gif ) ir cia smile.gif nekantriausioms eiti i fb grupe wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 05 gruodžio 2015 - 22:04
Kokio atsakymo, fb ne tą pačią visų foto matiau? 4u.gif

Nepažystu tik vieno veido, blondinės viduryje blush2.gif

Extriuk, anu ką greit foto palyginimui, bet... tokio pačio biggrin.gif
Atsakyti
nu fb pasaliniai nemato smile.gif o cia daug uzklystanciu smile.gif o foto ta pati, fb ne visos mato ir is musu temos smile.gif pvz, kurios nepazysti, fb neturi smile.gif is principo jai galiu az nusiust gi g.gif
Atsakyti
o kas ta blondinė>? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2015 12 05, 22:18)
o kas ta blondinė>? 4u.gif

Lisiteja smile.gif
Atsakyti
Dėk, Šponkiau tą nuotrauką 4u.gif

Azu, jūs tik laikykitės 4u.gif
Atsakyti
Malonu susipažinti Lisitėja drinks_cheers.gif Nors tu manęs nematei, bet tikiuosi tai ištaisysim 4u.gif
Atsakyti
Šian radau Tutės smarkutės statulėlę thumbup.gif

user posted image
Atsakyti