Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

Kažkodėl paskutinės foto, kur įdėjau, nerodo doh.gif
user posted image
Atsakyti
Laba vakara, kaip smagu, kad sauniai susitikimas praejo. thumbup.gif wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2015 12 05, 19:08)
Kažkodėl paskutinės foto, kur įdėjau, nerodo  doh.gif

Katė-beuodegė biggrin.gif
Atsakyti
Koks smagus susimatymas ivyko thumbup.gif

Pas mus irgi susimatymas. Mokka nesuzaveta doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo extravaganza: 05 gruodžio 2015 - 20:20
Extriuk, nors ir su akiniais, neįžvelgiu miniatiūros 4u.gif Paro didesnę
Atsakyti
a tai damos visos kur????
Pavydu jums ir susitikimo ir visko kitko 4u.gif Kates neissigando tiek moteriskiu pamate?
Busy pasidarysiu kita irnesakyk.gif
Kadangi siu metu galas nesvietiskai blogas, as ta darba tai turiu tai nekviecia, zodziu, dirbu po tris keturias dienas per sav... Mama guldo pirmad operuos krutis ir ten vezys lygtais... reik taupytis tik kai darbo neduoda irgi nervuoja.. tai nusprendziau egliu nebus siais metais pas mus, turiu pernykste uz lango pusiau nubyrejusiais spygliais... turiu kaledine gele, vaiku ner, Kaledas iseisim pas drauge, tai ir tu egliu ner ko pirkinet wink.gif pasidarysiu is balionu jei reiks lotuliukas.gif man drauges sako cia isidet skelbima, kad darau visokias nesamones is balionu, gal kam prireiktu.. nes cia realiai nemaciau pas juos visokiu tokiu idomybiu, reiks pagalvot apie tai g.gif
Atsakyti
Azusėli, skamba liūdnai unsure.gif Laikykis ir tikėk 4u.gif Aš su tavimi ir dėl darbo ir dėl mamos

Gal tau šokolado atsiųsti nuotaikos pagerinimui? bigsmile.gif Ar šiaip kokį malonų dalykėlį? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 05 gruodžio 2015 - 20:20
et, kad tiek tebutu... mintys visokios, o ir namie ten ne kazkas... vaziuociau ir buciau, bet... bus zinau kas. sunki tokia situacija. su ta mano mama, ir jos charakteriu... ir gyvenimo budu ju naujai atsiradusiu... bet ai tiek to.. yra kaip yra, nei pasikalbet cia ner su kuo verysad.gif
Aciu Busiuk, nieko man nereik group.gif aciu, kad jus cia esat, bent zinau kur miela pabut, cia tai iseini i kiema tos visos skaros ir kamikadzes su viskuo mane jau biesina, tu zmoniu cia tiek daug, kad net nezinau is kur ju tiek... nu bet pradejau vel sale atakuot, uzteks lasini vietoj raumenio augint, jau i rubus nebeilendu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 05 gruodžio 2015 - 20:23
Ir vis dėl to, aš tau kai ko paieškosiu, jau net žinau ko thumbup.gif

Manęs skaros nesupa, bet lašinį ir aš vis ruošiuosi mesti, tik niekaip nesiseka hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 05 gruodžio 2015 - 20:32
Busy blush2.gif
Atsakyti
Azu... 4u.gif te baliona
Mb mamai irgi buvo tokia operacija ir nieko. Sunku buvo pooperaccinus laikotarpis..bet mes, moterys, stiprios. Viskas bus gerai
Atsakyti
QUOTE(Azucena @ 2015 12 05, 20:31)

Brūkštelk man savo adresiuką ir pažadėk kurį laiką iš ten nesikrautyti, kol negausi siuntinio laugh.gif

Atsakyti