Kažkodėl paskutinės foto, kur įdėjau, nerodo
Laba vakara, kaip smagu, kad sauniai susitikimas praejo.
QUOTE(Aist @ 2015 12 05, 19:08)
Kažkodėl paskutinės foto, kur įdėjau, nerodo
Katė-beuodegė
Koks smagus susimatymas ivyko
Pas mus irgi susimatymas. Mokka nesuzaveta
Pas mus irgi susimatymas. Mokka nesuzaveta
Extriuk, nors ir su akiniais, neįžvelgiu miniatiūros Paro didesnę
a tai damos visos kur????
Pavydu jums ir susitikimo ir visko kitko Kates neissigando tiek moteriskiu pamate?
Busy pasidarysiu kita
Kadangi siu metu galas nesvietiskai blogas, as ta darba tai turiu tai nekviecia, zodziu, dirbu po tris keturias dienas per sav... Mama guldo pirmad operuos krutis ir ten vezys lygtais... reik taupytis tik kai darbo neduoda irgi nervuoja.. tai nusprendziau egliu nebus siais metais pas mus, turiu pernykste uz lango pusiau nubyrejusiais spygliais... turiu kaledine gele, vaiku ner, Kaledas iseisim pas drauge, tai ir tu egliu ner ko pirkinet pasidarysiu is balionu jei reiks man drauges sako cia isidet skelbima, kad darau visokias nesamones is balionu, gal kam prireiktu.. nes cia realiai nemaciau pas juos visokiu tokiu idomybiu, reiks pagalvot apie tai
Pavydu jums ir susitikimo ir visko kitko Kates neissigando tiek moteriskiu pamate?
Busy pasidarysiu kita
Kadangi siu metu galas nesvietiskai blogas, as ta darba tai turiu tai nekviecia, zodziu, dirbu po tris keturias dienas per sav... Mama guldo pirmad operuos krutis ir ten vezys lygtais... reik taupytis tik kai darbo neduoda irgi nervuoja.. tai nusprendziau egliu nebus siais metais pas mus, turiu pernykste uz lango pusiau nubyrejusiais spygliais... turiu kaledine gele, vaiku ner, Kaledas iseisim pas drauge, tai ir tu egliu ner ko pirkinet pasidarysiu is balionu jei reiks man drauges sako cia isidet skelbima, kad darau visokias nesamones is balionu, gal kam prireiktu.. nes cia realiai nemaciau pas juos visokiu tokiu idomybiu, reiks pagalvot apie tai
Azusėli, skamba liūdnai Laikykis ir tikėk Aš su tavimi ir dėl darbo ir dėl mamos
Gal tau šokolado atsiųsti nuotaikos pagerinimui? Ar šiaip kokį malonų dalykėlį?
Gal tau šokolado atsiųsti nuotaikos pagerinimui? Ar šiaip kokį malonų dalykėlį?
et, kad tiek tebutu... mintys visokios, o ir namie ten ne kazkas... vaziuociau ir buciau, bet... bus zinau kas. sunki tokia situacija. su ta mano mama, ir jos charakteriu... ir gyvenimo budu ju naujai atsiradusiu... bet ai tiek to.. yra kaip yra, nei pasikalbet cia ner su kuo
Aciu Busiuk, nieko man nereik aciu, kad jus cia esat, bent zinau kur miela pabut, cia tai iseini i kiema tos visos skaros ir kamikadzes su viskuo mane jau biesina, tu zmoniu cia tiek daug, kad net nezinau is kur ju tiek... nu bet pradejau vel sale atakuot, uzteks lasini vietoj raumenio augint, jau i rubus nebeilendu
Aciu Busiuk, nieko man nereik aciu, kad jus cia esat, bent zinau kur miela pabut, cia tai iseini i kiema tos visos skaros ir kamikadzes su viskuo mane jau biesina, tu zmoniu cia tiek daug, kad net nezinau is kur ju tiek... nu bet pradejau vel sale atakuot, uzteks lasini vietoj raumenio augint, jau i rubus nebeilendu
Ir vis dėl to, aš tau kai ko paieškosiu, jau net žinau ko
Manęs skaros nesupa, bet lašinį ir aš vis ruošiuosi mesti, tik niekaip nesiseka
Manęs skaros nesupa, bet lašinį ir aš vis ruošiuosi mesti, tik niekaip nesiseka
Busy
Azu... te baliona
Mb mamai irgi buvo tokia operacija ir nieko. Sunku buvo pooperaccinus laikotarpis..bet mes, moterys, stiprios. Viskas bus gerai
Mb mamai irgi buvo tokia operacija ir nieko. Sunku buvo pooperaccinus laikotarpis..bet mes, moterys, stiprios. Viskas bus gerai
QUOTE(Azucena @ 2015 12 05, 20:31)
Busy
Brūkštelk man savo adresiuką ir pažadėk kurį laiką iš ten nesikrautyti, kol negausi siuntinio