Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

Laba diena smile.gif mytas įvyko, Šponkiukas beveik pilnai atsigavo smile.gif

jei visos mergins leis, įdėsiu vieną bendrą foto vėliau smile.gif

Aist, Hipė negali atsidžiaugti vienu iš žaislų, Santa sėdi netoli ir pavydi biggrin.gif
P.S superinės maikės dydis kaip tik! Ačiū 4u.gif

o pyragų dar tris dienas kaip minumum valgysim biggrin.gif
Papildyta:
Hipe žaidzia
P.S ji šiuo metu vis dar žaidžia

Maikutė:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 05 gruodžio 2015 - 14:16
labas dienas, kaip jumi smagu 4u.gif
Viska skaitau tik, i pozemi ilindau, biski del visko nervai nelaiko, bet praeis...
mano jolacka lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2015 12 05, 14:24)
Laba diena smile.gif mytas įvyko, Šponkiukas beveik pilnai atsigavo smile.gif

jei visos merginos leis, įdėsiu vieną bendrą foto vėliau smile.gif

Gerai kad atsigavai, tik tas beveik... g.gif

Lauksim nuotraukos mirksiukas.gif

Nikita labai mėgo tokį žaisliuką kokį Hipė gavo, tik aš buvau žemai pakabinusi, tai greitai sudrožė žaisliuką, nes voliodavosi, spardydavo užpakalinėmis kojomis ir bandydavo neštis, kol išsprūsdavo biggrin.gif o dabar visur tampo tą meškerytęsmile.gif
Atsakyti
bandziau ieskoti foto kalendoriui, tai panasu, kad nelabai ka rasiu sad.gif bugio gerosios nuotraukos visos statmenos, o kalendoriui reik vertikaliu verysad.gif ech
Atsakyti
Šponkiuk - baik juokus biggrin.gif dar paieškok nuotraukų arba imk ir nufotografuok biggrin.gif nu negali būti, kad neturi nuotraukų tuo labiau kad tavo nuotraukos visos gražios 4u.gif
Mačiau Diinka atsiuntė nuotraukas, eisiu žiūrėti.
Taip pat Smilga irgi paieškok nuotraukų - atsimenu įdėdavai labai gražių mirksiukas.gif
Colomba taip pat, laukiu nuotraukų ir iš tavęs smile.gif
Aš dar sulaksčiau sodan gėrybių iš rūsio parvežti ir didžiulinį maišą kaksmėlio partempiau ir Nesefaunos smile.gif
Grikis su Kruopa svečiuose, aš vienui viena ant sofos guliu, namai tušti atrodo unsure.gif
Paisėdėjom labai smagiai, kaip kad visada ir būna kai susitinkam biggrin.gif Smagu buvo susimatyti rolleyes.gif Maisto susinešėm tarsi su nakvynę būtume pas Šponkiuką atvažiavusios biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 05 gruodžio 2015 - 16:43
Aš pas Šponkiuką nefotografavau, tik paparacius, kurie katytes paparacino, nupaparacinau biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
lotuliukas.gif gražiai atrodo, kaip per spaudos konferenciją lotuliukas.gif

Ar paglostėt ir panešiojot visas kates ?
Atsakyti
Visas paglostėm, visas matėm biggrin.gif ir patvirtinam, kad Šponkiukas tikrai namie kačių tuei o ne kaimynų kates fotografuoja ir mums į temą deda hihihi.gif nes pirmą pusvalandį atrodė kad namuose nė vienos katės nėra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2015 12 05, 17:43)
Taip pat Smilga irgi paieškok nuotraukų - atsimenu įdėdavai labai gražių  mirksiukas.gif

Naujų nuotraukų neturiu, senos - senam kompe. Nepamenu jau kur sudėtos, reik ieškot.. Biškelį tingiu blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Namus pasiekiau sėkmingai.Katilas pakurtas, šunes pavadžioti,ataskaitos visiems namiškiams atiduotos.Prisiduodu ir jums, kad sėkmingai pasiekiau namus ir nenusisukau galvos lotuliukas.gif Keturkojai nesitraukia nuo manęs, tik uosto. tik uosto, akyse klaustukai, kur ten basteisi, iš kur kvapai.
Dėkoju visoms merginoms už smagų pasisėdėjimą.Būtų buvę dar smagiau, jei sveikata būtų buvusi geresnė.Tikiuosi ne vienai slogos neprilipinau. blush2.gif Dėkoju Šponkiukui už suteiktą plotą susibėgimui.Palikom bardakėlį blush2.gif Esu labai laiminga susipažinus su visomis.Pilkosios ir rainosios katės fantastiškos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Smilga* @ 2015 12 05, 17:27)
Biškelį tingiu  blush2.gif  blush2.gif

nono.gif nono.gif nono.gif
Papildyta:
Lisitėja - šaunu, kad saugiai parvažiavai namo 4u.gif Griūk pailsėti, kad pirmadienį sveika būtum 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2015 12 05, 18:30)
nono.gif  nono.gif  nono.gif

blush2.gif blush2.gif
Paprašiau sūnaus, paieškos smile.gif
Atsakyti