Laba diena mytas įvyko, Šponkiukas beveik pilnai atsigavo
jei visos mergins leis, įdėsiu vieną bendrą foto vėliau
Aist, Hipė negali atsidžiaugti vienu iš žaislų, Santa sėdi netoli ir pavydi
P.S superinės maikės dydis kaip tik! Ačiū
o pyragų dar tris dienas kaip minumum valgysim
Papildyta:
Hipe žaidzia
P.S ji šiuo metu vis dar žaidžia
Maikutė:
labas dienas, kaip jumi smagu
Viska skaitau tik, i pozemi ilindau, biski del visko nervai nelaiko, bet praeis...
mano jolacka
Viska skaitau tik, i pozemi ilindau, biski del visko nervai nelaiko, bet praeis...
mano jolacka
QUOTE(Šponkiukas @ 2015 12 05, 14:24)
Laba diena mytas įvyko, Šponkiukas beveik pilnai atsigavo
jei visos merginos leis, įdėsiu vieną bendrą foto vėliau
jei visos merginos leis, įdėsiu vieną bendrą foto vėliau
Gerai kad atsigavai, tik tas beveik...
Lauksim nuotraukos
Nikita labai mėgo tokį žaisliuką kokį Hipė gavo, tik aš buvau žemai pakabinusi, tai greitai sudrožė žaisliuką, nes voliodavosi, spardydavo užpakalinėmis kojomis ir bandydavo neštis, kol išsprūsdavo o dabar visur tampo tą meškerytę
bandziau ieskoti foto kalendoriui, tai panasu, kad nelabai ka rasiu bugio gerosios nuotraukos visos statmenos, o kalendoriui reik vertikaliu ech
Šponkiuk - baik juokus dar paieškok nuotraukų arba imk ir nufotografuok nu negali būti, kad neturi nuotraukų tuo labiau kad tavo nuotraukos visos gražios
Mačiau Diinka atsiuntė nuotraukas, eisiu žiūrėti.
Taip pat Smilga irgi paieškok nuotraukų - atsimenu įdėdavai labai gražių
Colomba taip pat, laukiu nuotraukų ir iš tavęs
Aš dar sulaksčiau sodan gėrybių iš rūsio parvežti ir didžiulinį maišą kaksmėlio partempiau ir Nesefaunos
Grikis su Kruopa svečiuose, aš vienui viena ant sofos guliu, namai tušti atrodo
Paisėdėjom labai smagiai, kaip kad visada ir būna kai susitinkam Smagu buvo susimatyti Maisto susinešėm tarsi su nakvynę būtume pas Šponkiuką atvažiavusios
Mačiau Diinka atsiuntė nuotraukas, eisiu žiūrėti.
Colomba taip pat, laukiu nuotraukų ir iš tavęs
Aš dar sulaksčiau sodan gėrybių iš rūsio parvežti ir didžiulinį maišą kaksmėlio partempiau ir Nesefaunos
Grikis su Kruopa svečiuose, aš vienui viena ant sofos guliu, namai tušti atrodo
Paisėdėjom labai smagiai, kaip kad visada ir būna kai susitinkam Smagu buvo susimatyti Maisto susinešėm tarsi su nakvynę būtume pas Šponkiuką atvažiavusios
gražiai atrodo, kaip per spaudos konferenciją
Ar paglostėt ir panešiojot visas kates ?
Ar paglostėt ir panešiojot visas kates ?
Visas paglostėm, visas matėm ir patvirtinam, kad Šponkiukas tikrai namie kačių tuei o ne kaimynų kates fotografuoja ir mums į temą deda nes pirmą pusvalandį atrodė kad namuose nė vienos katės nėra
QUOTE(Magnuna @ 2015 12 05, 17:43)
Naujų nuotraukų neturiu, senos - senam kompe. Nepamenu jau kur sudėtos, reik ieškot.. Biškelį tingiu
Namus pasiekiau sėkmingai.Katilas pakurtas, šunes pavadžioti,ataskaitos visiems namiškiams atiduotos.Prisiduodu ir jums, kad sėkmingai pasiekiau namus ir nenusisukau galvos Keturkojai nesitraukia nuo manęs, tik uosto. tik uosto, akyse klaustukai, kur ten basteisi, iš kur kvapai.
Dėkoju visoms merginoms už smagų pasisėdėjimą.Būtų buvę dar smagiau, jei sveikata būtų buvusi geresnė.Tikiuosi ne vienai slogos neprilipinau. Dėkoju Šponkiukui už suteiktą plotą susibėgimui.Palikom bardakėlį Esu labai laiminga susipažinus su visomis.Pilkosios ir rainosios katės fantastiškos
Dėkoju visoms merginoms už smagų pasisėdėjimą.Būtų buvę dar smagiau, jei sveikata būtų buvusi geresnė.Tikiuosi ne vienai slogos neprilipinau. Dėkoju Šponkiukui už suteiktą plotą susibėgimui.Palikom bardakėlį Esu labai laiminga susipažinus su visomis.Pilkosios ir rainosios katės fantastiškos
QUOTE(*Smilga* @ 2015 12 05, 17:27)
Biškelį tingiu
Papildyta:
Lisitėja - šaunu, kad saugiai parvažiavai namo Griūk pailsėti, kad pirmadienį sveika būtum
QUOTE(Magnuna @ 2015 12 05, 18:30)
Paprašiau sūnaus, paieškos