Smilga - o kaip Dinutė dabar jaučiasi? Tikiuosi yra pagerėjimas
Taip, jau žymiai geriau. Jau nebelaksto dažnai į tualetą ir netupinėja pakampėse.
QUOTE(Magnuna @ 2015 12 04, 22:43)
Tai linkiu, kad ir toliau gerėtų ir viskas susitvarkytų
Tetos, kodėl dar nemiegat?
Aš - jau
Tetos, kodėl dar nemiegat?
Aš - jau
Pažiūrėjus į Grikį iškart miego norisi
Na, kas iš mūsų liko šeštadieniauti SM?
Labas rytas
Dinutė kokį manikiūrą rodo
Jaučiu brauksiu pasiciekavinti į Ikea
Labas rytas
Dinutė kokį manikiūrą rodo
Jaučiu brauksiu pasiciekavinti į Ikea
Labas
Mes likom Kažin kaip Šponkiukas ar atsigavo jei bus sveikata nekokia, tai ir meetas nemielas .
Mes likom Kažin kaip Šponkiukas ar atsigavo jei bus sveikata nekokia, tai ir meetas nemielas .
Tikiuosi atsigavo
Rodyk Nikitą tuomet
Rodyk Nikitą tuomet
Labas rytas
merginoms gero pasibuvimo
as ka tik po egzamino, dabar sedziu paskaitoje
nu kaip atsibodo tie mokslai
merginoms gero pasibuvimo
as ka tik po egzamino, dabar sedziu paskaitoje
nu kaip atsibodo tie mokslai
Laba diena,
skaičiau skaičiau skaičiau, kol į Grikį pasižiūrėjusi vos neužmigau
O štai Faksiukas murkalius, meilūnas, glaustūnas. Jau toks mielas juoduliukas, energingas. Maniškiai pakraupę, nesupranta, kas čia do juodulys toks laksto po kambarį
Na o šiandien buvom gaudyti daugiau katinėlių, pavyko pagauti trijulę (nuo kurių viskas prasidėjo), dar vieną vyresnę katytę ir dar tokią labai sergančią. Ji tokia mažytė ir pasirodo labai ilgai, gal kelias savaites buvo uždaryta rūsyje. Tai ją bandysim gydyti ir žiūrėti, kaip jos sveikatėlė.
Bet užtat labai reikia pinigėlių Po Faksiuko skelbimo surinkom, bet labai nedaug.Nors sterilizacijai turėtų užtekti, tik va tos sergančios katytės gydymas, o dar kelias dienas laikys stacionare Labai man nedrąsu prašyti, bet gal Aišku artėja šventės,visoms išlaidų bus, bet gal po naujų metų išeitų
Pavedimo paskirtyje nurodykite Neveronių katinėliams. Ačiū
VŠĮ Katino svajonė
Įm. kodas 302899022
LT177300010133391531 (Swedbankas)
Paypalo adresas info@katinosvajone.lt
O štai Faksiukas murkalius, meilūnas, glaustūnas. Jau toks mielas juoduliukas, energingas. Maniškiai pakraupę, nesupranta, kas čia do juodulys toks laksto po kambarį
Na o šiandien buvom gaudyti daugiau katinėlių, pavyko pagauti trijulę (nuo kurių viskas prasidėjo), dar vieną vyresnę katytę ir dar tokią labai sergančią. Ji tokia mažytė ir pasirodo labai ilgai, gal kelias savaites buvo uždaryta rūsyje. Tai ją bandysim gydyti ir žiūrėti, kaip jos sveikatėlė.
Bet užtat labai reikia pinigėlių Po Faksiuko skelbimo surinkom, bet labai nedaug.Nors sterilizacijai turėtų užtekti, tik va tos sergančios katytės gydymas, o dar kelias dienas laikys stacionare Labai man nedrąsu prašyti, bet gal Aišku artėja šventės,visoms išlaidų bus, bet gal po naujų metų išeitų
VŠĮ Katino svajonė
Įm. kodas 302899022
QUOTE(rariukas @ 2015 12 05, 13:01)
Laba diena,
Labai man nedrąsu prašyti, bet gal Aišku artėja šventės,visoms išlaidų bus, bet gal po naujų metų išeitų
VŠĮ Katino svajonė
Įm. kodas 302899022
Labai man nedrąsu prašyti, bet gal Aišku artėja šventės,visoms išlaidų bus, bet gal po naujų metų išeitų
VŠĮ Katino svajonė
Įm. kodas 302899022
Rariuk,Faksiukas -kaip tik į tavo kompaniją,būtų visų pagrindinių spalvų-ryžas,rainas,baltas ir juodas .nebeatiduok jo!
prisidėsiu šiek tiek prie Neveroniukų,tik reikia prie banko prisijungti