Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

Guzikas - rodo thumbup.gif Mitsuki kokia gražiai ryžai raštuota wub.gif šlepetė irgi gerulė thumbup.gif smagu su tokia pažaisti biggrin.gif
Atsakyti
Jin visa į tėtuką. Buvo tėvelis Kenšis, bet prieš kelius mėnesius dingo ir nebeatsirado, buvo daug daug ašarų iš mūsų ir daug miauksėjimo ir ieškojimo iš kitų kačių.
Atsakyti
Manau lisiteja norėjo pasakyti kad neateina žmonės pedantai, prieš kuriuos namai turi blizgėti ir ne daiktai tarnauja tau bet tu daiktams, pedantai nemėgsta gyvūnų. Mano uošviai tokie pastoviai moralai dėl tvarkos, gerai kad jie pas mus į svečius tik į 3 metus kartą atvažiuoja bet tada faktiškai kapitalinį remontą darom smile.gif
Atsakyti
Sagyte, tu mane supratai ir labai tiksliai pakomentavai. drinks_cheers.gif Kitos irgi suprato, ale va pašpilkuot reikia lotuliukas.gif
Mitsuki, wub.gif nuostabus rudulys wub.gif
Atsakyti
Nesutinku, mano mama pedantė, bet jinai dievina gyvunėlius 4u.gif Beje pedantas irgi gali būti padorus, lygiai taip pat kaip ir gyvūnų mylėtojas. Tiesiog žodis - padorus, buvo netinkamai panaudotas drinks_cheers.gif

Jokiu būdu Lisitėja, čia mes nesišpilkuojam 4u.gif Vien dėl to ši tema gyvuoja ilgai ir draugiškai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 04 gruodžio 2015 - 21:54
Nuprausti Grikį smile.gif
user posted image

https://youtu.be/4FKlIAxMF8o
Atsakyti
QUOTE(Nuozmusis Guzikas @ 2015 12 04, 22:24)
Jin visa į tėtuką. Buvo tėvelis Kenšis, bet prieš kelius mėnesius dingo ir nebeatsirado, buvo daug daug ašarų iš mūsų ir daug miauksėjimo ir ieškojimo iš kitų kačių.

o aš pabusiu se bjauri bambeklė" pecininkė"
kopdėl dingo ?...greičiausia nekastruotas sad.gif
ai susilaikymas dorybė......
Gero merginos jum pasėdėjimo ryt. MB man piršta tik pasiukiojo,kai pasakiau pasimatymo valandą smile.gif
kaunietės....neišgirdau nei vienos atsisakymo, pritarimo, pasiūlymų smile.gif
Labanakt

Papildyta:
Smilgute, kaip Dina, ką kiti vetai sakė ? (o gal praleidau?)
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2015 12 04, 21:11)
o aš pabusiu se bjauri bambeklė" pecininkė"
kopdėl dingo ?...greičiausia nekastruotas sad.gif

Persikraustėm ir, greičiausiai, pasiklydo, arba nedraugiškas kaimynų katinas išgrūdo. Jis labai baigštus buvo. Dabar tas katinas Kukulį atakuot bando. Keistas katinas. Su žmonėm labai meilus ir draugiškas, bet kitų kačių nekenčia. Nu jis iki mūsų atsikraustymo "vierchas" rajono buvo. Tai dabar nesupranta, kaip čia staiga į jo teritoriją šitiek prisikraustė ir savo teises "kačialina".
Atsakyti
Jetus, panos, a kada jūs renkatės?
doh.gif unsure.gif biggrin.gif smile.gif

Magnuna, ar galėsiu ryt pasukti tau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 04 gruodžio 2015 - 22:26
Draugai sako, kad aš pedantė, o mano namai primena sterilią operacinę. doh.gif Man taip neatrodo mirksiukas.gif Namie 3 vyrai, šuo ir katė. Nesu fanatikė. bigsmile.gif Šiaip jau laikausi principo kiekvienam leisti gyventi taip, kaip jam norisi- tvarkingai, netvarkingai, kūrybingai, rutiniškai... Savo namie šeiminkai taisykles nustatinėja, aš būdama svečiuose prisitaikau. Niekada man nekliūna kitų žmonių buitinės tvarkos- netvarkos detalės. Lygiai taip tiesą sakant net nesakau netikėtai užgriuvusiems svečiams tokios nesąmonės kaip "Atsiprašau už betvarkę". Nes tai mano namų- tvirtovės (be)tvarkė. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 04 gruodžio 2015 - 22:41
QUOTE(Erode @ 2015 12 04, 22:26)
Jetus, panos, a kada jūs renkatės?
doh.gif  unsure.gif  biggrin.gif  smile.gif

Magnuna, ar galėsiu ryt pasukti tau?

Renkamės 10 val smile.gif
Žinoma pasuk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2015 12 04, 23:11)
Smilgute, kaip Dina, ką kiti vetai sakė ? (o gal praleidau?)

Dina gerai. Kiti vetai nesiūlė operuot rolleyes.gif Gavom vaistų, gydomojo maisto ir gydomės. Po 2 savaičių pasirodyt. Kartosim echoskopiją.
Atsakyti