Guzikas - rodo Mitsuki kokia gražiai ryžai raštuota šlepetė irgi gerulė smagu su tokia pažaisti
Jin visa į tėtuką. Buvo tėvelis Kenšis, bet prieš kelius mėnesius dingo ir nebeatsirado, buvo daug daug ašarų iš mūsų ir daug miauksėjimo ir ieškojimo iš kitų kačių.
Manau lisiteja norėjo pasakyti kad neateina žmonės pedantai, prieš kuriuos namai turi blizgėti ir ne daiktai tarnauja tau bet tu daiktams, pedantai nemėgsta gyvūnų. Mano uošviai tokie pastoviai moralai dėl tvarkos, gerai kad jie pas mus į svečius tik į 3 metus kartą atvažiuoja bet tada faktiškai kapitalinį remontą darom
Sagyte, tu mane supratai ir labai tiksliai pakomentavai. Kitos irgi suprato, ale va pašpilkuot reikia
Mitsuki, nuostabus rudulys
Mitsuki, nuostabus rudulys
Nesutinku, mano mama pedantė, bet jinai dievina gyvunėlius Beje pedantas irgi gali būti padorus, lygiai taip pat kaip ir gyvūnų mylėtojas. Tiesiog žodis - padorus, buvo netinkamai panaudotas
Jokiu būdu Lisitėja, čia mes nesišpilkuojam Vien dėl to ši tema gyvuoja ilgai ir draugiškai
Jokiu būdu Lisitėja, čia mes nesišpilkuojam Vien dėl to ši tema gyvuoja ilgai ir draugiškai
QUOTE(Nuozmusis Guzikas @ 2015 12 04, 22:24)
Jin visa į tėtuką. Buvo tėvelis Kenšis, bet prieš kelius mėnesius dingo ir nebeatsirado, buvo daug daug ašarų iš mūsų ir daug miauksėjimo ir ieškojimo iš kitų kačių.
o aš pabusiu se bjauri bambeklė" pecininkė"
kopdėl dingo ?...greičiausia nekastruotas
ai susilaikymas dorybė......
Gero merginos jum pasėdėjimo ryt. MB man piršta tik pasiukiojo,kai pasakiau pasimatymo valandą
kaunietės....neišgirdau nei vienos atsisakymo, pritarimo, pasiūlymų
Labanakt
Papildyta:
Smilgute, kaip Dina, ką kiti vetai sakė ? (o gal praleidau?)
QUOTE(diinka @ 2015 12 04, 21:11)
o aš pabusiu se bjauri bambeklė" pecininkė"
Persikraustėm ir, greičiausiai, pasiklydo, arba nedraugiškas kaimynų katinas išgrūdo. Jis labai baigštus buvo. Dabar tas katinas Kukulį atakuot bando. Keistas katinas. Su žmonėm labai meilus ir draugiškas, bet kitų kačių nekenčia. Nu jis iki mūsų atsikraustymo "vierchas" rajono buvo. Tai dabar nesupranta, kaip čia staiga į jo teritoriją šitiek prisikraustė ir savo teises "kačialina".
Jetus, panos, a kada jūs renkatės?
Magnuna, ar galėsiu ryt pasukti tau?
Magnuna, ar galėsiu ryt pasukti tau?
Draugai sako, kad aš pedantė, o mano namai primena sterilią operacinę. Man taip neatrodo Namie 3 vyrai, šuo ir katė. Nesu fanatikė. Šiaip jau laikausi principo kiekvienam leisti gyventi taip, kaip jam norisi- tvarkingai, netvarkingai, kūrybingai, rutiniškai... Savo namie šeiminkai taisykles nustatinėja, aš būdama svečiuose prisitaikau. Niekada man nekliūna kitų žmonių buitinės tvarkos- netvarkos detalės. Lygiai taip tiesą sakant net nesakau netikėtai užgriuvusiems svečiams tokios nesąmonės kaip "Atsiprašau už betvarkę". Nes tai mano namų- tvirtovės (be)tvarkė.
QUOTE(Erode @ 2015 12 04, 22:26)
Renkamės 10 val
Žinoma pasuk
QUOTE(diinka @ 2015 12 04, 23:11)
Smilgute, kaip Dina, ką kiti vetai sakė ? (o gal praleidau?)
Dina gerai. Kiti vetai nesiūlė operuot Gavom vaistų, gydomojo maisto ir gydomės. Po 2 savaičių pasirodyt. Kartosim echoskopiją.