Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

QUOTE(Magnuna @ 2015 12 04, 20:11)
Wau  bigsmile.gif  Aist  thumbup.gif  pusrytis labai skaniai atrodo  essen.gif  Beje, aš pro tave važiuosiu pas Šponkutį- galiu ir tave kartu pagriebti su pusryčiu  biggrin.gif

Vaje, Magnuna, jei mane su pusryčiu prigriebtum, būtų tobula 4u.gif a kelintą valandą?
Atsakyti
O aš išsiaiškinau, kaip puponautai, bumsiai ir visi kitokie smulkūs namų lobiai dingsta iš jų aptvaro ir atsiranda belekur.. Ypač batuose, lovose...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nuozmusis Guzikas @ 2015 12 04, 20:14)
Va va, mano Kukuliukas priedurnis smulkiu chuliganizmu užsiiminėja, einu ir renku po jo - gumytes plaukų, apyrankę nukniso kažkaip, visus čekius, laiškus - viskas, kas smulkesnio - į dantis ir nešasi biggrin.gif

Sveiki 4u.gif Gal aš kažką praleidusi, bet jei nebūtų labai sunku, papasakokit smulkiau apie savo augintinius. Iš kur atsirado? Kiek? Kokio amžiaus? Kokio būdo? Žodžiu, pristatykit savo "gaują" mums, smalsianosėms. 4u.gif Žinau tik, kad ryžiukai. mirksiukas.gif
Papildyta:
Trišė mikliomis letenėlėmis wub.gif
Šponkiuk, tai kiek mūsų užgrius tave? Magnuna, Lisitėja, Erendira, aš. Kas dar? ( pasikartosiu iš anksto tikrus dalyvių vardus, kad ryt neapsijuokt bigsmile.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 04 gruodžio 2015 - 20:29
Aist vaje kaip nerealiai skaniai ir valgomai atrodo good.gif
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2015 12 04, 19:26)
Sveiki  4u.gif  Gal aš kažką praleidusi, bet jei nebūtų labai sunku, papasakokit smulkiau apie savo augintinius. Iš kur atsirado? Kiek? Kokio amžiaus? Kokio būdo? Žodžiu, pristatykit savo "gaują" mums, smalsianosėms.  4u.gif  Žinau tik, kad ryžiukai.  mirksiukas.gif

Yra mama Reiko. Jin atvažiavo iš Lietuvos, mano mamos išgelbėta. (mano mama užsiima katiniukų gelbėjimu). Taip nutiko, kad nespėjus sterilizuot Reiko atsivedė gaujelę, iš kurių pas mus liko Šion ir Mitsuki(ryža visiškai). O mazgiai trys našlaitėliai, pažįstami atitempė, sako gelbėk. Kažkur savaitės buvo ar panašiai, tai iš 5 išgyveno 3, viena labai anksti žuvo, kita dar apie savaitę tempė, labai stengėsi, bet neišgyveno. Tai dabar yra Piratka (visiškai ryža, vos vos išgyveno, tai dabar smulkesnė), Pumpkin (Moliūgėlis, vienas draugas britas ją Pumpkin pakrikštyjo, greičiausiai jis ją ir pasiims į kompaniją pas save gyvent) ir padūkėlis Kukulis, kuris irgi liks pas mus, nes nu kaip be vyro namie - MB liūdna vienam tarp moteriškių biggrin.gif

Charakteris - labai draugiški, bet labai padūkę. Reiko tik dabar šnypščia ant visų, jai matyt vaikų darželis atsibodo biggrin.gif Bet jin irgi gera katė. Kaimynų katinas jeigu bando tvarką atėjęs įvest, tai ohoho, kokie motiniški instinktai pabunda, kaip lūšis puola.
Atsakyti
Busy, Vėtra, ką ne taip pasakiau blink.gif Ko taip stebitės?Juk žmonės draugus renkasi pagal pomėgius.Yra mano aplinkoje žmonių nelaikančių gyvūnų, bet juos mylinčių.O tokie kur gali paspirti katiną ar šuniui mesti akmenį, ar alpti iš pasibjaurėjimo pamatę ne vietoj katino plauką į mano namus neateina.Su jais nėra apie ką kalbėti, na nemyliu tokų žmogėnų.

Aist, keliu kepurę ir lenkiu galvą prieš tavo kulinarinius sugebėjimus.Pyragus kepčiau tik prie viryklės pririšta kokiam mėnesiui ax.gif Būna pirkti pyragų, jei ką mirksiukas.gif
Magnuna, palauk ir manęs, būsiu,stengsiuis nevėluoti.
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2015 12 04, 20:22)
Vaje, Magnuna, jei mane su pusryčiu prigriebtum, būtų tobula  4u.gif  a kelintą valandą?

Puikuma thumbup.gif tuomet aš kaip pirmoji nuvalgysiu pusę "pusryčio" tongue.gif biggrin.gif Aš sulauksiu Lisitėjos atvažiuojant ir mes abi iki tavęs atlėksime biggrin.gif Tai kai mudvi link tavęs pajudėsime aš tau paskambėsiu smile.gif
Įtariu kad mes kiekviena turime namų tvarkytojus, tai pačioms namus tvarkyti kaip ir nebereikia biggrin.gif
Guzikai - aga drinks_cheers.gif papasakok apie savo katus - iš kur ir kaip atsirado smile.gif
Apie daiktų grobėjus - Mauras grobdavo iš manęs makiažo teptukus smile.gif o storas pudros teptukas tai iš vis lobis buvo, tik atitrauk ranką ir jau nešasi nutvėręs pasislėpti doh.gif Mikutė naktimis kniaukdavo iš virtuvės kempinėles. Mama palikdavo nakčiai ant kriauklės krašto kad pradžiūtų, o ryte jau baba kempnėlės, Mikutė jau padėjusi kempinėlę į vietą doh.gif Grobimai baigėsi kai mama specialiai Mikutei nupirko personalinę kempinę biggrin.gif Kruopa man yra iš vonios atnešusi ir ant sofos padėjusi šiūpelį su šluotele doh.gif tas kur būna komplekte kur kotai susimauna, pareinu namo, o čia ant sofos užuomina, kad motin, laikas namus kuopti doh.gif
Matau Guzikas jau kažką parašė apie savo gaują - einu skaityti biggrin.gif
Lisitėja - važiuok saugiai ir neskubėk 4u.gif
Papildyta:
Kadangi man nesigauna jokie kepiniai, kurie turi iškilti, tai aš kai pripuolu pas ką nors, kemšu pyragus už abiejų žandų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 04 gruodžio 2015 - 20:42
Lisitėja, įdomiai nuskambėjo, kad padorūs žmonės neateina, o tik gyvūnų mylėtojai. Pastarieji irgi gali būti padorūs hihihi.gif
Atsakyti
Man tai atrodo ,Lisitėja,kad padorūs žmonės myli gyvūnus ,o tiek, kur nekenčia, yra nepadorūs mirksiukas.gif

Mergaitės gero susibėgimo pas Šponkiuką thumbup.gif ,lauksim vaizdinės medžiagos wub.gif

Man irgi labai rūpi kaip atrodo Guziko ryža kompanija wub.gif

Trišė kokia magė,vikriai pirštukai dirba doh.gif

Ainu žvilgsniai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 12 04, 22:32)
Busy, Vėtra, ką ne taip pasakiau blink.gif

Saulut, kaip cia Tau aiskiau pasakyt...Tu neperseniausiai mumi isvadijai - napadoriomis biggrin.gif bigsmile.gif Na pasiskaityk...Aisku, tai, anot MB labai gerai,,,nes padori zmona, jam neipatingai patiktu bigsmile.gif Tai kaip ir komplimentas gavos bigsmile.gif Zodziu - zodziu zaismas thumbup.gif
Atsakyti
Didžioji dauguma žmonių draugus renkasi pagal pomėgius.Kaimynų, kolėgų negali pasirinkti.O draugai ir kiti širdelei mieli žmonės atsiranda per mėgiamus dalykus.
Taip lyja pas mus, o mano kvailys laukan išmynė doh.gif doh.gif Dabar sėdėsiu ir lauksiu kol pareis.
Atsakyti
Kaži, gal rodys iš FB.

Čia Mitsuki (Mitsu trumpiau).
Mtsuki

Mitsuki žaidžia su brangiausiojo šlepete
Atsakyti