Egluciu alpimo metas
Gaila rytoj negalesiu sudalyvaut susitikime. Smagiai pasibukite, merginos
alpstanti eglute
Extriuk, gaila, kad neprisijungsi
Miargos, tikiuosi nesat labai reiklios tvarkai? pasilieki namus paskutinei dienai tvarkytis ir bac- bloga, galva plysta.. tai as taip pavirsutiniskai, kad pukiai baisuliai per daug nesiridinetu
Extriuk, gaila, kad neprisijungsi
Miargos, tikiuosi nesat labai reiklios tvarkai? pasilieki namus paskutinei dienai tvarkytis ir bac- bloga, galva plysta.. tai as taip pavirsutiniskai, kad pukiai baisuliai per daug nesiridinetu
QUOTE(Nuozmusis Guzikas @ 2015 12 04, 21:03)
Maniškiai siaučia, net nusipaveiksluot nesileidžia. Vakarinis padūkimas. Paskui nurimt ir tėtuko lauks. Tada vėl siautės. Mano mazgiai buteliuku maitinti buvo, tai visu 100% įsitikinę, kad čia mes su MB ir esam jų tėvai. Tai po pamaitinimo ateina bučiuotis, Kukulis visą nosį nulaižo iš to dėkingumo. Reiks kažkaip foto padaryt, kai aprims.
Sagute, nu Tu duodi Azuolinis Giliukas, darbstuolis
QUOTE(Nuozmusis Guzikas @ 2015 12 04, 19:03)
Maniškiai siaučia, net nusipaveiksluot nesileidžia. Vakarinis padūkimas. Paskui nurimt ir tėtuko lauks. Tada vėl siautės. Mano mazgiai buteliuku maitinti buvo, tai visu 100% įsitikinę, kad čia mes su MB ir esam jų tėvai. Tai po pamaitinimo ateina bučiuotis, Kukulis visą nosį nulaižo iš to dėkingumo. Reiks kažkaip foto padaryt, kai aprims.
Turbūt ir Kiara galvoja, kad aš jos mama, ji pas mane nuo gimimo
Laba
Nesuk, Šponkau galvos dėl tvarkos.Aš asmeniškai nesu pedantė, vadovaujuosi tuo principu, kad namai jaukiasi pirmas tris dienas.O po to tvarka(betvarkė) nusistovi vietoje. Be to norint idealios tvarkos reikia neturėti gyvulių, vaikų ir pačiai nebūti namuose. Mano namuose pagrindinį jovalą daro Setas, iškrato visą dėžę kojinių Tai vaizdelis tragiškas , gerai, kd pas mane neateina padorūs žmonės, o tik laikantys gyvūnus.
Bet ir eglės šiuolikinės kokios nepatvarios kai tik kas ne taip, tuoj ir alpsta.
N,Guzikai, kur pačios gyvūnai?Kodėl nėra foto?O gal ką pražiopojau?
Visi jūsų katukai gražuoliai?
Ainu, indėnų vadas
Nikita eglutės sargas
Bet ir eglės šiuolikinės kokios nepatvarios kai tik kas ne taip, tuoj ir alpsta.
N,Guzikai, kur pačios gyvūnai?Kodėl nėra foto?O gal ką pražiopojau?
Visi jūsų katukai gražuoliai?
Ainu, indėnų vadas
Nikita eglutės sargas
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 12 04, 19:50)
gerai, kd pas mane neateina padorūs žmonės, o tik laikantys gyvūnus.
Lisitėėėėjjaaaa?
QUOTE(busycat @ 2015 12 04, 21:57)
Nu cia pavare Ka tik jauciaus tokia padori,,,,bet kadangi pas mane 2 katai, tai turbut padorumas tik sirdy...giliai giliai
Ainu - didžioji indėnų medžiotoja tikiuosi Ainu gavo nusipelnytą konservą
Šponkiau - būk rami, krisk ant sofos ir ilsėkis, manau, kad nei vienos iš mūsų net stalo dydžio pukiais-baisuliais neišgąsdinsi tu svarbiausia savo sveikatos žiūrėk
Pas man tai Mauras buvo didžiausias namų tvarkytojas yr ne kartą iš stalčiaus apatnykus ištraukęs, laimė, visus kartus kai namuose būdavo surengta apatinio trikotažo paroda, be svečių parėjau Kruopa visus Mauro įpročius kopijavo bet šito neįvaldė gerai O Mauras persikėlęs pas tėvukus nekrausto spintų, turbūt tėvukai neturi nieko tokio įdomaus, ką būtų galima išdėlioti svečiams palinksminti
Šponkiau - būk rami, krisk ant sofos ir ilsėkis, manau, kad nei vienos iš mūsų net stalo dydžio pukiais-baisuliais neišgąsdinsi tu svarbiausia savo sveikatos žiūrėk
Pas man tai Mauras buvo didžiausias namų tvarkytojas yr ne kartą iš stalčiaus apatnykus ištraukęs, laimė, visus kartus kai namuose būdavo surengta apatinio trikotažo paroda, be svečių parėjau Kruopa visus Mauro įpročius kopijavo bet šito neįvaldė gerai O Mauras persikėlęs pas tėvukus nekrausto spintų, turbūt tėvukai neturi nieko tokio įdomaus, ką būtų galima išdėlioti svečiams palinksminti
QUOTE(Magnuna @ 2015 12 04, 20:05)
Yuffie tą darydavo būtent, kai svečių būdavo. Kuo daugiau, tuo ji intensyviau darydavo.
Ainu kokia medžiotoja. TIkrai nusipelno konservų.
Nualpusi elgutė Už- tai aš saviškės viršūnę visada pririšu
Wau Aist pusrytis labai skaniai atrodo Beje, aš pro tave važiuosiu pas Šponkutį- galiu ir tave kartu pagriebti su pusryčiu
Extriuk -
Extriuk -
QUOTE(Magnuna @ 2015 12 04, 19:05)
Pas man tai Mauras buvo didžiausias namų tvarkytojas yr ne kartą iš stalčiaus apatnykus ištraukęs, laimė, visus kartus kai namuose būdavo surengta apatinio trikotažo paroda, be svečių parėjau
Va va, mano Kukuliukas priedurnis smulkiu chuliganizmu užsiiminėja, einu ir renku po jo - gumytes plaukų, apyrankę nukniso kažkaip, visus čekius, laiškus - viskas, kas smulkesnio - į dantis ir nešasi