Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

Egluciu alpimo metas thumbup.gif

Gaila rytoj negalesiu sudalyvaut susitikime. Smagiai pasibukite, merginos 4u.gif
Atsakyti
alpstanti eglute biggrin.gif

Extriuk, gaila, kad neprisijungsi 4u.gif

Miargos, tikiuosi nesat labai reiklios tvarkai? pasilieki namus paskutinei dienai tvarkytis ir bac- bloga, galva plysta.. tai as taip pavirsutiniskai, kad pukiai baisuliai per daug nesiridinetu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 04 gruodžio 2015 - 19:34
QUOTE(Nuozmusis Guzikas @ 2015 12 04, 21:03)
Maniškiai siaučia, net nusipaveiksluot nesileidžia. Vakarinis padūkimas. Paskui nurimt ir tėtuko lauks. Tada vėl siautės. Mano mazgiai buteliuku maitinti buvo, tai visu 100% įsitikinę, kad čia mes su MB ir esam jų tėvai. Tai po pamaitinimo ateina bučiuotis, Kukulis visą nosį nulaižo iš to dėkingumo. Reiks kažkaip foto padaryt, kai aprims.

wub.gif wub.gif wub.gif

Sagute, nu Tu duodi thumbup.gif Azuolinis Giliukas, darbstuolis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuozmusis Guzikas @ 2015 12 04, 19:03)
Maniškiai siaučia, net nusipaveiksluot nesileidžia. Vakarinis padūkimas. Paskui nurimt ir tėtuko lauks. Tada vėl siautės. Mano mazgiai buteliuku maitinti buvo, tai visu 100% įsitikinę, kad čia mes su MB ir esam jų tėvai. Tai po pamaitinimo ateina bučiuotis, Kukulis visą nosį nulaižo iš to dėkingumo. Reiks kažkaip foto padaryt, kai aprims.

Turbūt ir Kiara galvoja, kad aš jos mama, ji pas mane nuo gimimo biggrin.gif

Laba 4u.gif
Atsakyti
Nesuk, Šponkau galvos dėl tvarkos.Aš asmeniškai nesu pedantė, vadovaujuosi tuo principu, kad namai jaukiasi pirmas tris dienas.O po to tvarka(betvarkė) nusistovi vietoje. irnesakyk.gif Be to norint idealios tvarkos reikia neturėti gyvulių, vaikų ir pačiai nebūti namuose. Mano namuose pagrindinį jovalą daro Setas, iškrato visą dėžę kojinių doh.gif Tai vaizdelis tragiškas doh.gif , gerai, kd pas mane neateina padorūs žmonės, o tik laikantys gyvūnus.

Bet ir eglės šiuolikinės kokios nepatvarios doh.gif kai tik kas ne taip, tuoj ir alpsta.
N,Guzikai, kur pačios gyvūnai?Kodėl nėra foto?O gal ką pražiopojau?
Visi jūsų katukai gražuoliai?
Ainu, indėnų vadas lotuliukas.gif
Nikita eglutės sargas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 12 04, 19:50)
gerai, kd pas mane neateina padorūs žmonės, o tik laikantys gyvūnus.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Lisitėėėėjjaaaa?
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2015 12 04, 21:57)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Lisitėėėėjjaaaa?

lotuliukas.gif Nu cia pavare lotuliukas.gif thumbup.gif Ka tik jauciaus tokia padori,,,,bet kadangi pas mane 2 katai, tai turbut padorumas tik sirdy...giliai giliai lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Viskas. Rytojaus merginų pusryčiai pas Šponkiuką gatavi. Beliko tik rytoj ryte saviškius bernus nusaugot, kad nesudegustuotų, kas jiems nepriklauso 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Ainu - didžioji indėnų medžiotoja thumbup.gif tikiuosi Ainu gavo nusipelnytą konservą biggrin.gif
Šponkiau - būk rami, krisk ant sofos ir ilsėkis, manau, kad nei vienos iš mūsų net stalo dydžio pukiais-baisuliais neišgąsdinsi biggrin.gif tu svarbiausia savo sveikatos žiūrėk 4u.gif
Pas man tai Mauras buvo didžiausias namų tvarkytojas doh.gif yr ne kartą iš stalčiaus apatnykus ištraukęs, laimė, visus kartus kai namuose būdavo surengta apatinio trikotažo paroda, be svečių parėjau unsure.gif Kruopa visus Mauro įpročius kopijavo bet šito neįvaldė gerai biggrin.gif O Mauras persikėlęs pas tėvukus nekrausto spintų, turbūt tėvukai neturi nieko tokio įdomaus, ką būtų galima išdėlioti svečiams palinksminti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2015 12 04, 20:05)
Pas man tai Mauras buvo didžiausias namų tvarkytojas  doh.gif yr ne kartą iš stalčiaus apatnykus ištraukęs, laimė, visus kartus kai namuose būdavo surengta apatinio trikotažo paroda, be svečių parėjau  unsure.gif  Kruopa visus Mauro įpročius kopijavo bet šito neįvaldė gerai  biggrin.gif  O Mauras persikėlęs pas tėvukus nekrausto spintų, turbūt tėvukai neturi nieko tokio įdomaus, ką būtų galima išdėlioti svečiams palinksminti  smile.gif

Yuffie tą darydavo būtent, kai svečių būdavo. Kuo daugiau, tuo ji intensyviau darydavo. biggrin.gif

Ainu kokia medžiotoja. TIkrai nusipelno konservų. smile.gif

Nualpusi elgutė lotuliukas.gif Už- tai aš saviškės viršūnę visada pririšu biggrin.gif
Atsakyti
Wau bigsmile.gif Aist thumbup.gif pusrytis labai skaniai atrodo essen.gif Beje, aš pro tave važiuosiu pas Šponkutį- galiu ir tave kartu pagriebti su pusryčiu biggrin.gif
Extriuk - 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 04 gruodžio 2015 - 20:11
QUOTE(Magnuna @ 2015 12 04, 19:05)
Pas man tai Mauras buvo didžiausias namų tvarkytojas  doh.gif yr ne kartą iš stalčiaus apatnykus ištraukęs, laimė, visus kartus kai namuose būdavo surengta apatinio trikotažo paroda, be svečių parėjau  unsure.gif 

Va va, mano Kukuliukas priedurnis smulkiu chuliganizmu užsiiminėja, einu ir renku po jo - gumytes plaukų, apyrankę nukniso kažkaip, visus čekius, laiškus - viskas, kas smulkesnio - į dantis ir nešasi biggrin.gif
Atsakyti