Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

lotuliukas.gif kur Santa-Špygutė įsitaisiusi biggrin.gif Hipė gera mergaitė, globoja mažiukę wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 12 04, 13:43)
lotuliukas.gif kur Santa-Špygutė įsitaisiusi  biggrin.gif Hipė gera mergaitė, globoja mažiukę  wub.gif

aš ją ten padėjau, buvo man ant pilvo nulūžus, o Hipė apačioj. bet niekas neprieštaravo. Hipė ją dar ir prausė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2015 12 04, 14:47)
Kokia fainuole!
Puikiai tave suprantu Nikituk 4u.gif

O, Katas kazkur matytas wub.gif wub.gif wub.gif

Nikita, grazuole musu, rimtuole mergina thumbup.gif

Erodes nagu kirpimo ipatumai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėtra.l: 04 gruodžio 2015 - 15:10
Pagaliau grįžot, jūsų eglutė nualpo, bandžiau gaivint ax.gif

user posted image
Atsakyti
Ot tai Giliukas...turėjo užsiėmimą biggrin.gif Šitiek kamuoliukų ir žaisliukų pakabinta, tai savaime aišku kam...ogi katinėliams žaisti, kitaip kam kabinti jei žaisti negalima lotuliukas.gif
O jei rimtai, negali durų uždaryti kur eglė stovi ? Ar viskas naujoviškai, kai niekur durų nėra ?
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 12 04, 19:25)
Ot tai Giliukas...turėjo užsiėmimą biggrin.gif Šitiek kamuoliukų ir žaisliukų pakabinta, tai savaime aišku kam...ogi katinėliams žaisti, kitaip  kam kabinti jei žaisti negalima  lotuliukas.gif
O jei rimtai, negali durų uždaryti kur eglė stovi ? Ar viskas naujoviškai, kai niekur durų nėra ?

Čia tas variantas kai nėra durų smile.gif miegajam tik durys užsidaro tai šiandien jau nunešiau ten eglutę smile.gif bent jau gryzus nereiks iš visų kampų rankioti žaisliukus smile.gif bet žinokit profesionaliai nurinkes viską buvo, guli dabar miega bambą išvertęs, matyt diena labai produktyvi buvo išvargino katinėlį smile.gif
Atsakyti
Ot tai Giliukui vargo teko eglutę gaivinti, kur nebus pavargęs lotuliukas.gif kas per eglės šiais laikais - tik pamatė katinėlį ir jau guli paslika biggrin.gif
Atsakyti
Giliukas thumbup.gif lotuliukas.gif Giliukai konkuruoja su eglutėmis, jūs jam gal ąžuoliuką geriau pastatykit bigsmile.gif
Mam, pas jus už lovos indėnas užlindęs tupi unsure.gif
user posted image
Baigta. Indėnas sumedžiotas, galit ramiai švęsti savaitgalį.
user posted image
Papildyta:
Ar konservų šaukštelis nebūtų tinkamas atlygis didžiajai medžiotojai? blush2.gif
user posted image
Maaaam, aš tau į širdį žiūriu. cool.gif
user posted image
Atsakyti
Aist kokie saugūs namai net plunsksnele nepraslys pro akis! Guliaso medžiotojai ir ne šaukštą o visą konservo poka smile.gif

Apie ąžuoliuką reikės pamastyt kitais metais smile.gif Ale nebus iš Giliuko klausimo? Tėvai tu čia? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2015 12 04, 18:54)
Tėvai tu čia?  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Maniškiai siaučia, net nusipaveiksluot nesileidžia. Vakarinis padūkimas. Paskui nurimt ir tėtuko lauks. Tada vėl siautės. Mano mazgiai buteliuku maitinti buvo, tai visu 100% įsitikinę, kad čia mes su MB ir esam jų tėvai. Tai po pamaitinimo ateina bučiuotis, Kukulis visą nosį nulaižo iš to dėkingumo. Reiks kažkaip foto padaryt, kai aprims.
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2015 12 04, 16:59)
Pagaliau grįžot, jūsų eglutė nualpo, bandžiau gaivint  ax.gif

Giliukas tvarka daro namuose, o kaip gi kitaip, kad nebutu liudna!... bigsmile.gif

P.S.Po tokiu vaizdu reiks man mastyti, kur savaja zaliuoke papuosta reiks deti biggrin.gif

Ainu mane pakerejo savo giliu zvilgsiu wub.gif
Sponkiuko katukams poilsio metas, teisingai juk penktadienis!. wub.gif
Lisitejos Molis kuklinasi. reik suprasti, sunki ta modelio dalia. mirksiukas.gif biggrin.gif

Nikitos,sagytes katuliai pagauti poilsio akimirka zavus, kuo auksciau tuo vaizdas smagesnis wub.gif
Atsakyti