kur Santa-Špygutė įsitaisiusi Hipė gera mergaitė, globoja mažiukę
QUOTE(Vidam @ 2015 12 04, 13:43)
kur Santa-Špygutė įsitaisiusi Hipė gera mergaitė, globoja mažiukę
aš ją ten padėjau, buvo man ant pilvo nulūžus, o Hipė apačioj. bet niekas neprieštaravo. Hipė ją dar ir prausė
Ot tai Giliukas...turėjo užsiėmimą Šitiek kamuoliukų ir žaisliukų pakabinta, tai savaime aišku kam...ogi katinėliams žaisti, kitaip kam kabinti jei žaisti negalima
O jei rimtai, negali durų uždaryti kur eglė stovi ? Ar viskas naujoviškai, kai niekur durų nėra ?
O jei rimtai, negali durų uždaryti kur eglė stovi ? Ar viskas naujoviškai, kai niekur durų nėra ?
QUOTE(Vidam @ 2015 12 04, 19:25)
Ot tai Giliukas...turėjo užsiėmimą Šitiek kamuoliukų ir žaisliukų pakabinta, tai savaime aišku kam...ogi katinėliams žaisti, kitaip kam kabinti jei žaisti negalima
Čia tas variantas kai nėra durų miegajam tik durys užsidaro tai šiandien jau nunešiau ten eglutę bent jau gryzus nereiks iš visų kampų rankioti žaisliukus bet žinokit profesionaliai nurinkes viską buvo, guli dabar miega bambą išvertęs, matyt diena labai produktyvi buvo išvargino katinėlį
Ot tai Giliukui vargo teko eglutę gaivinti, kur nebus pavargęs kas per eglės šiais laikais - tik pamatė katinėlį ir jau guli paslika
Aist kokie saugūs namai net plunsksnele nepraslys pro akis! Guliaso medžiotojai ir ne šaukštą o visą konservo poka
Apie ąžuoliuką reikės pamastyt kitais metais Ale nebus iš Giliuko klausimo? Tėvai tu čia?
Apie ąžuoliuką reikės pamastyt kitais metais Ale nebus iš Giliuko klausimo? Tėvai tu čia?
Maniškiai siaučia, net nusipaveiksluot nesileidžia. Vakarinis padūkimas. Paskui nurimt ir tėtuko lauks. Tada vėl siautės. Mano mazgiai buteliuku maitinti buvo, tai visu 100% įsitikinę, kad čia mes su MB ir esam jų tėvai. Tai po pamaitinimo ateina bučiuotis, Kukulis visą nosį nulaižo iš to dėkingumo. Reiks kažkaip foto padaryt, kai aprims.
QUOTE(sagyte @ 2015 12 04, 16:59)
Pagaliau grįžot, jūsų eglutė nualpo, bandžiau gaivint
Giliukas tvarka daro namuose, o kaip gi kitaip, kad nebutu liudna!...
P.S.Po tokiu vaizdu reiks man mastyti, kur savaja zaliuoke papuosta reiks deti
Ainu mane pakerejo savo giliu zvilgsiu
Sponkiuko katukams poilsio metas, teisingai juk penktadienis!.
Lisitejos Molis kuklinasi. reik suprasti, sunki ta modelio dalia.
Nikitos,sagytes katuliai pagauti poilsio akimirka zavus, kuo auksciau tuo vaizdas smagesnis