Sveikos, pasilabinu trumpam, skaitau jus, stebiu
Rasiau rasiau pricitavusi postus, kate praeidama glaustesi, glaustesi, ne ta migtuka uzsilipdama nuspaude klaviaturos, issitryne viskas... Zodziu rasymas baigesi...grysiu brukstelsiu.
Sveikatos sergantiems .
Labas rytas
Dalyvių kalendoriui jau nemažai turim taip kad konkuras bus rimtas sekmadienį vakare sukelsiu nuotraukas pirmam balsavimo etapui
Šponkiuk - jei neisjrenki, sumesk man į paštą pluoštą nuotraukų - išrinksiu bo mes gi kai visos susitinkam pačios nusifotografuoti iš to džiaugsmo pamirštam ką jau ten apje kitus nuotraukų reikalus
Diinka - dar labai laukiu ir iš tavęs nuotraukų žinau kad laiko labai neturi, bet mes sutarėm kad tavo atstovui kalendoriuje vietą rezervuojam tai irgi gali tiesiog pluoštą nuotraukų man sumesti, aš išrinksiu mano paštas - jolita.patricia@gmail.com
Na ir žinoma kas dar nesiuntėte nuotraukų jeigu sugalvosite dalyvauti - atsiūskite nuotraukas
Guzikas -sveika norim ryžą eglutę pamatyti
Dalyvių kalendoriui jau nemažai turim taip kad konkuras bus rimtas sekmadienį vakare sukelsiu nuotraukas pirmam balsavimo etapui
Šponkiuk - jei neisjrenki, sumesk man į paštą pluoštą nuotraukų - išrinksiu bo mes gi kai visos susitinkam pačios nusifotografuoti iš to džiaugsmo pamirštam ką jau ten apje kitus nuotraukų reikalus
Diinka - dar labai laukiu ir iš tavęs nuotraukų žinau kad laiko labai neturi, bet mes sutarėm kad tavo atstovui kalendoriuje vietą rezervuojam tai irgi gali tiesiog pluoštą nuotraukų man sumesti, aš išrinksiu mano paštas - jolita.patricia@gmail.com
Na ir žinoma kas dar nesiuntėte nuotraukų jeigu sugalvosite dalyvauti - atsiūskite nuotraukas
Guzikas -sveika norim ryžą eglutę pamatyti
Labas rytelis AŠ kalendoriaus norėsiu, bet Molis toks nefotogeniškas .Kaip sprendžiu, bijo jis fotiko.Kai tik nukreipiu objektią, tuoj kažkaip. keistai įsitempia, pastirsta.Nieko nebus iš mūsų Yra gražesnių ir norinčių pozuoti
Sveikatos ligoniukams Bet ir užpuolė visas ligos Vyt visas lauk
Mes jau pradedam darbo dieną .Geros darbingos dienos visoms ir visiems
Sveikatos ligoniukams Bet ir užpuolė visas ligos Vyt visas lauk
Mes jau pradedam darbo dieną .Geros darbingos dienos visoms ir visiems
Listeja, vezkis Molį pas Tuomce, ten ant zalio kilimo tikrai kokia nors nuotrauką nukausit
Sergantiems visiems po kai serga vaikas tai ner blogiau, bet bent dėkoju Dievui kad dar nežinau koks jausmas kai serga katinas... Tfu tfu tfu per petį kad ir nesužinočiau
Labas rytas
Sergantiems visiems po kai serga vaikas tai ner blogiau, bet bent dėkoju Dievui kad dar nežinau koks jausmas kai serga katinas... Tfu tfu tfu per petį kad ir nesužinočiau
Labas rytas
QUOTE(Weronica @ 2015 12 04, 08:48)
Listeja, vezkis Molį pas Tuomce, ten ant zalio kilimo tikrai kokia nors nuotrauką nukausit
Labas rytas
Labas rytas
Tikrai, geriau nežinoti.
Ypač, jei jam skauda, o padėti negali.
Na, vakar liko mano mažoji pana griežtai mamkos gydymo veiksmais pasipiktinus, tačiau jaučias geriau - ausų galai nekaršti, lakstė naktį su Nika taip, kad drebėjo sienos. Toks įspūdis, kad 2 katės gali nukauti dramblį ir dabar kažkas eina per butą taip, jog net dreba viskas. Įsiklausau - o ten mažų kojyčių tapsėjimas... Ir mewwwwwww...
Vakar gavau tokią tašytę, kur turi vetai. Per pažįstamus. Šiaip paprastas tūlas pilietis negali jos pirkt. Į ją įdedi labai pykstančią katę ir gali jai nukirpti nagiukus ir atlikti saugiai, neapdraskytas visus gydomuosius veiksmus. Fogi nagus karpyti leidžia, bet Nika ją moko, jog tai tokis veiksmas, kurio mamkai šiukštu negalima daryti, - būtina šnypšti ir kirsti, todėl vakar įkišau į tą tašytę Niką ir nukarpiau. Panos labai susijaudino, nes Nika maurojo iš pykčio, todėl Tašė atėjo manęs saugoti, o Fogi pasislėpė. Dėl visa pikta - o jei vėl kirps? Maža, kad visokį brudą kemša burnon - antibus ir priešvirusinius, tai nukarpė nagiukus ir vėl karpys gal.
Lekia nuo manęs kaip įkirpta pamačius. Valgyt paduodant net paglostyt negavau - spruko nešdama uodegą. Tašė tai tiesiog gula po kojom - glostyk mane...
Mano katukės tai visos begal gražios ir duodasi fotkint, Nika ir pozuoja. O Tašė nemėgsta, fotiko bijo, nusisuka... Aš - nemoku.
Labukas visoms.
Erode - Nikutė Fogi mokina 'gerosios praktikos' kaip elgtis kai mamka nagus kirpti kėsinasi
Apie nuotraukas - aš net neabejoju kad visi mūsų katukai fotogeniški ir pozuoti moka, čia tik mes nemokam jų nufotografuoti
Apie nuotraukas - aš net neabejoju kad visi mūsų katukai fotogeniški ir pozuoti moka, čia tik mes nemokam jų nufotografuoti
Laba ryta,
sergantiems
šiandioen neprisėsiu čia, nebent vakare, bet pažadu vėliausia ryt iki 11 val. magnunai ką nors gražaus nusiųsti, jrei nebus per vėlu
Geros jums šiandien dienos
sergantiems
šiandioen neprisėsiu čia, nebent vakare, bet pažadu vėliausia ryt iki 11 val. magnunai ką nors gražaus nusiųsti, jrei nebus per vėlu
Geros jums šiandien dienos
Laba diena Visoms po sveikatos balioną, kad būtumėt sveikos ir drūtos
labai šaunu
Erodė turi užsiėmimo su trimis augintinėmis Neįsivaizduoju kaip susitvarkyčiau su tokia gvardija...o jei dar būtų tokio smalsumo ir aktyvumo kaip Nikita, tai iš vis
QUOTE(Magnuna @ 2015 12 04, 07:21)
Dalyvių kalendoriui jau nemažai turim taip kad konkuras bus rimtas
labai šaunu
Erodė turi užsiėmimo su trimis augintinėmis Neįsivaizduoju kaip susitvarkyčiau su tokia gvardija...o jei dar būtų tokio smalsumo ir aktyvumo kaip Nikita, tai iš vis
Diinka - aišku kad nebus per vėlai lauksiu nuotraukų
jau tokios mažos sėdimos vietos...
Papildyta:
čia kas FB nematė:
Papildyta:
čia kas FB nematė: