Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

Sveikos, pasilabinu trumpam, skaitau jus, stebiu smile.gif

Rasiau rasiau pricitavusi postus, kate praeidama glaustesi, glaustesi, ne ta migtuka uzsilipdama nuspaude klaviaturos, issitryne viskas... doh.gif Zodziu rasymas baigesi...grysiu brukstelsiu. 4u.gif

Sveikatos sergantiems . 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Dalyvių kalendoriui jau nemažai turim taip kad konkuras bus rimtas biggrin.gif sekmadienį vakare sukelsiu nuotraukas pirmam balsavimo etapui mirksiukas.gif
Šponkiuk - jei neisjrenki, sumesk man į paštą pluoštą nuotraukų - išrinksiu smile.gif bo mes gi kai visos susitinkam pačios nusifotografuoti iš to džiaugsmo pamirštam ką jau ten apje kitus nuotraukų reikalus biggrin.gif
Diinka - dar labai laukiu ir iš tavęs nuotraukų 4u.gif žinau kad laiko labai neturi, bet mes sutarėm kad tavo atstovui kalendoriuje vietą rezervuojam tai irgi gali tiesiog pluoštą nuotraukų man sumesti, aš išrinksiu smile.gif mano paštas - jolita.patricia@gmail.com
Na ir žinoma kas dar nesiuntėte nuotraukų jeigu sugalvosite dalyvauti - atsiūskite nuotraukas 4u.gif
Guzikas -sveika 4u.gif norim ryžą eglutę pamatyti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas rytelis 4u.gif AŠ kalendoriaus norėsiu, bet Molis toks nefotogeniškas doh.gif .Kaip sprendžiu, bijo jis fotiko.Kai tik nukreipiu objektią, tuoj kažkaip. keistai įsitempia, pastirsta.Nieko nebus iš mūsų irnesakyk.gif Yra gražesnių ir norinčių pozuoti
Sveikatos ligoniukams 4u.gif Bet ir užpuolė visas ligos doh.gif Vyt visas lauk lotuliukas.gif

user posted image

Mes jau pradedam darbo dieną lotuliukas.gif .Geros darbingos dienos visoms ir visiems 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 04 gruodžio 2015 - 07:37
Listeja, vezkis Molį pas Tuomce, ten ant zalio kilimo tikrai kokia nors nuotrauką nukausit biggrin.gif

Sergantiems visiems po 4u.gif kai serga vaikas tai ner blogiau, bet bent dėkoju Dievui kad dar nežinau koks jausmas kai serga katinas... Tfu tfu tfu per petį kad ir nesužinočiau biggrin.gif

Labas rytas
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2015 12 04, 08:48)
Listeja, vezkis Molį pas Tuomce, ten ant zalio kilimo tikrai kokia nors nuotrauką nukausit biggrin.gif

Sergantiems visiems po 4u.gif kai serga vaikas tai ner blogiau, bet bent dėkoju Dievui kad dar nežinau koks jausmas kai serga katinas... Tfu tfu tfu per petį kad ir nesužinočiau biggrin.gif

Labas rytas

Tikrai, geriau nežinoti.
Ypač, jei jam skauda, o padėti negali.

Na, vakar liko mano mažoji pana griežtai mamkos gydymo veiksmais pasipiktinus, tačiau jaučias geriau - ausų galai nekaršti, lakstė naktį su Nika taip, kad drebėjo sienos. Toks įspūdis, kad 2 katės gali nukauti dramblį ir dabar kažkas eina per butą taip, jog net dreba viskas. Įsiklausau - o ten mažų kojyčių tapsėjimas... Ir mewwwwwww...

Vakar gavau tokią tašytę, kur turi vetai. Per pažįstamus. Šiaip paprastas tūlas pilietis negali jos pirkt. Į ją įdedi labai pykstančią katę ir gali jai nukirpti nagiukus ir atlikti saugiai, neapdraskytas visus gydomuosius veiksmus. Fogi nagus karpyti leidžia, bet Nika ją moko, jog tai tokis veiksmas, kurio mamkai šiukštu negalima daryti, - būtina šnypšti ir kirsti, todėl vakar įkišau į tą tašytę Niką ir nukarpiau. Panos labai susijaudino, nes Nika maurojo iš pykčio, todėl Tašė atėjo manęs saugoti, o Fogi pasislėpė. Dėl visa pikta - o jei vėl kirps? Maža, kad visokį brudą kemša burnon - antibus ir priešvirusinius, tai nukarpė nagiukus ir vėl karpys gal. blink.gif doh.gif schmoll.gif
Lekia nuo manęs kaip įkirpta pamačius. Valgyt paduodant net paglostyt negavau - spruko nešdama uodegą. Tašė tai tiesiog gula po kojom - glostyk mane...

blink.gif
Mano katukės tai visos begal gražios ir duodasi fotkint, Nika ir pozuoja. O Tašė nemėgsta, fotiko bijo, nusisuka... Aš - nemoku. mirksiukas.gif smile.gif

Labukas visoms.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 04 gruodžio 2015 - 09:18
Erode - Nikutė Fogi mokina 'gerosios praktikos' kaip elgtis kai mamka nagus kirpti kėsinasi lotuliukas.gif
Apie nuotraukas - aš net neabejoju kad visi mūsų katukai fotogeniški ir pozuoti moka, čia tik mes nemokam jų nufotografuoti biggrin.gif
Atsakyti
Laba ryta,

sergantiems 4u.gif
šiandioen neprisėsiu čia, nebent vakare, bet pažadu blush2.gif vėliausia ryt iki 11 val. magnunai ką nors gražaus nusiųsti, jrei nebus per vėlu
Geros jums šiandien dienos 4u.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif Visoms po sveikatos balioną, kad būtumėt sveikos ir drūtos 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Magnuna @ 2015 12 04, 07:21)
Dalyvių kalendoriui jau nemažai turim taip kad konkuras bus rimtas  biggrin.gif

thumbup.gif labai šaunu 4u.gif

Erodė turi užsiėmimo su trimis augintinėmis biggrin.gif Neįsivaizduoju kaip susitvarkyčiau su tokia gvardija...o jei dar būtų tokio smalsumo ir aktyvumo kaip Nikita, tai iš vis biggrin.gif
Atsakyti
Diinka - aišku kad nebus per vėlai biggrin.gif lauksiu nuotraukų smile.gif
Atsakyti
Oi ta mamka prideda visokių nereikalingų daiktų, net normaliai prigulti nėra vietos ir vis Nikita Nikita kalta...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 12 04, 12:56)
Oi ta mamka prideda visokių nereikalingų daiktų, net normaliai prigulti nėra vietos ir vis Nikita Nikit

Kokia fainuole!

[I]Puikiai tave suprantu Nikituk 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sagyte: 04 gruodžio 2015 - 12:54
jau tokios mažos sėdimos vietos...

user posted image
Papildyta:
čia kas FB nematė:

user posted image
Atsakyti