Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

Mergaitės,aš negalėsiu šeštadienį dalyvaut,mano mažoji sirguliuoja,kosti,MB išvažiuoja.Labai norėčiau,bet neišeis...sad.gif Šeštadieniais man sudėtinga ištrūkt,nes ir didžioji nebūna namie iki pietų,o vyras dažnai sodyboj jei šalčių nėra

QUOTE(Vėtra.l @ 2015 12 02, 17:49)
Tas kaciukas kur broliene buvo paemus prie mano darbo, mire. Tiek slauge broliene...kas dvi valandas lasines, smekta....o nakti mazulis mire...prase neguost ir nieko nesakyt. Liudna. Ma bent jau buvo mylimas trumpa laika...

kaip gaila verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(žydrynė @ 2015 12 03, 19:40)
Mergaitės,aš negalėsiu šeštadienį dalyvaut,mano mažoji sirguliuoja,kosti,MB išvažiuoja.Labai norėčiau,bet neišeis...sad.gif

Sveikateles balioniukas maziukei 4u.gif Sveikit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikuna @ 2015 12 03, 16:14)
...  ne visai.... Klaipėdos rajone buvo rasti konteineryje nunuodyti katinai.... darė tyrimus, ieškojo kaltų... (tiesa, ką rado nežinau)  unsure.gif

tame ir reikalas, kad jeigu nėra rezultato tai ir gaunasi "paskėsčiojimas rankomis". Tačiau kaip Vilkra rašė, kartais gali užtekti, kad policija pasikalbėtų su tokiu asmeniu jeigu įtariama kas taip daro ar žinoma, bet nėra rimtų įrodymų. Iš kitos pusės gyvūnų nuodijimas jau ne tik žiaurus elgesys su gyvūnais bet ir tam tikras pavojus visuomenei ypač vaikams - kas gali būti garantuotas, kad vaikai neturės kontakto su nuodais ar apnuodytu gyvūnu. Manau kad jeigu dar akcentuoti tokią grėsmę, gal policiją tai paskatintų aktyviau veikti g.gif

Žydryne - slaugyk ligonytę, bus dar susitikimų 4u.gif
Erode - Fogi linkiu kuom greičiau susveikti 4u.gif

Po darbo dienos nušipelniau pailšėti happy.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2015 12 03, 16:15)
Sagyte - lotuliukas.gif  prajuokinai
Lisitėja -susveik iki šeštadienio  4u.gif
Perfrazuoju Vėtros mintis - jeigu yra tik nunuodytas gyvūnas (pažeidimo objektas) bet nėra asmens kuris tai padarė (pažeidimo subjekto) niekas nieko netirs nes nėra ką nubausti. Atvažiuos paskėsčios rankomis ir išvažiuos. Jeigu yra kažkokių realių įtarimų kas tai padarė tuomet jau kažką tirtų. Įtarimas, jog kažkas sakė kad kažkas iš to ar ano namo tai padarė nesuveiks. Su vaikų skriaudimu lyginti nereiktų - mūsų visuomenė ir teisėsauga ne tokio lygio kad visi pažeidimai būtų vienodai dėmesingai tiriami

QUOTE(vilkra @ 2015 12 03, 17:47)
Sveikos plepsės.

apie policiją- manau, kad užtektų, kad į kiemą atvažiuotų policija išliptų ir paskėrėčiotų rankom. O jei dar paskambintų į duris tos, kuri žadėjo kates nuodyti... Užtektų ilgam. jei ne visam tos bobulencijos amželiui.

Dėkui, merginos, už mintis. Tik gaila, kad to veiksmo įkarštyje pati nedalyvavau, o ta motera nepažįsta tos babcės, negalėtų nurodyt buto. Nes daiktinių įrodymų po nakties esu radus, dar prieš metus... o paskui pavaliui ir procesas vyko. Tyliai.

Erode, aš visoms uodegoms nuo peršalimo duodu homeopatinius http://univaistine.l...omplex-granules arba http://univaistine.l...3-granules-20-g (Kaune homeopatinėse dar vadinasi 3 Antigripinas) . Naminėms tiesiai į nasrus po žirnį, laukinėms į dubenėlį su lakalu. Labai dažnai padeda esant visokiems čiauduliams, peršalimo uždegimams (jei nėra įsisenėję, bet ir tuo atveju palengvina).
Atsakyti

Kalėdų eglukatinutė smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2015 12 03, 18:55)
Sveikateles balioniukas maziukei 4u.gif Sveikit 4u.gif

ačiū merginos,jau ir tempa pakilo mažąjai sad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2015 12 03, 10:59)
Šponkiuk - ir iš tavęs dar laukiu nuotraukų  mirksiukas.gif

Prisiminiau, kad kažkas mane minėjo biggrin.gif Dėl foto nežinau ar ką atrasiu g.gif ir kurias kates deleguot į konkursą unsure.gif o jei dar viršeliui kažką paieškot g.gif

Žydrynė, gaila, kad nebūsi. Sveikatos mažąjai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 03 gruodžio 2015 - 21:05
Tai ką, visas kalendorius bus iš birželio su Runceliu? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2015 12 03, 19:20)
Kalėdų eglukatinutė smile.gif

O! Aš galiu tokią pasidaryt žiemet. Tik mano būtų ryža, iš trijų didelių ir trijų mažiukų biggrin.gif Tada būtų eglutė ryžakatinutė...
Atsakyti
QUOTE(Nuozmusis Guzikas @ 2015 12 03, 22:32)
O! Aš galiu tokią pasidaryt žiemet. Tik mano būtų ryža, iš trijų didelių ir trijų mažiukų biggrin.gif Tada būtų eglutė ryžakatinutė...

ir visi ryži? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2015 12 03, 20:33)
ir visi ryži?  wub.gif

Viena didelė ir viena maža merginos visiškai ryžos. Kiti su balta. Myliu ryžus. Ir rainus. Ir juodus. Visus myliu, ir ne tik katinus. Žmonėm tik kažkaip kantrybės pritrūksta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuozmusis Guzikas @ 2015 12 03, 21:36)
Viena didelė ir viena maža merginos visiškai ryžos. Kiti su balta. Myliu ryžus. Ir rainus. Ir juodus. Visus myliu, ir ne tik katinus. Žmonėm tik kažkaip kantrybės pritrūksta biggrin.gif

norim visų foto ir kuo daugiau, mes godžios šituo klausimu biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Erendira @ 2015 12 03, 21:28)
Tai ką, visas kalendorius bus iš birželio su Runceliu?  lotuliukas.gif

nu dar Grikis, Kruopa, Stasiukas biggrin.gif

galesiu duot sestadieni harduka, kur visos foto perkeltos, gal bus norinciu paieskot biggrin.gif
Atsakyti