Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

Labas 4u.gif
Giliuko nugriuviminė eglė bigsmile.gif Nu, bet tai kai medis namie stovi, reik į jį lipti, ne kitaip, o jei medis virsta, reiškiasi problema šaknyse, o ne katine umn.gif
Šponkiuk, gera miegoti katinais apsikamšius. wub.gif Skaičiuoju kodėl ketruriese- tu, Hipė, Santa, Bugi ( Zugi kur?). g.gif O kaži grįžus vyrui nesurengs protestantizmo koncerto mazgė vonioj? smile.gif
Aš vakar prieš prieš miegą užsikėliau Ainu ant kelių, glostau, ta murkia, glaustosi. Jaučiu, kad mingu sėdėdama svetainėje ( Ainu turi mane raminantį poveikį). Nuėjau, nusiprausiau, aišku su Ainu palyda vonios kambary. Prieš užsidarant savo miegamajame, pravėriau miegančio jaunėlio kambario duris, sakau: " Ainu, eik, saugok naktį Rapolą nuo košmarų". Ta taip supratingai žvilgtelėjo į mane, užšoko ant vaiko lovos ir įsitaisė šalia miegančio vaiko. O aš rami užsidariau savo miegamajame. Kartais man toks jausmas, kad katės tieeek daug suvokia, tik neišsiduoda.
Papildyta:
QUOTE(sagyte @ 2015 12 03, 11:00)
Peršasi išvada, kad dėl visų nemiegojimų ir problemų kaltas vyras namie biggrin.gif kitąsyk jį uždaryk vonioj  lotuliukas.gif  Vistiek jam vietos lovoj nebus  biggrin.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(zundyte @ 2015 12 03, 08:40)
А когда засыпает, то кошка с таинственным взглядом…
Охраняет его…
…раскрывая два белых крыла…

Sentimentalu, bet ak, kodėl gi ir ne wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2015 12 03, 11:05)
Mergytes, zinau, kad pas Jus visas yra katuku pilni namuciai, bet parasysiu, blogiau nebus. Kieme laukia vis, laukia...labai jaukus mielas ryzas katukas.

Oi, neparasiau pagrindinio dalyko, kodel apie tai rasau - musu kieme katukus nuodija. Isnuodijo jau nemazai. Liko raina katyte be kojytes. Bet jos jau kuri laika nematau. ir tas mielas paprastu paprasciausias ryzas katinelis.

Pirma - ryži katinai dovanojasi lengviausiai, fotografuok, ieškok globos per FB, Gyvūnų globą.

Antra - jei nuodija, pareiškimą policijai rašyk, turės tirti.

Giliuko nualpusi eglė biggrin.gif Už tai namie saviškę statau taip, kad nebūtų chebrai kaip ant jos užšokti ir dar viršūnę pririšu biggrin.gif
Atsakyti
Laba,

Vėtriuk, man rodos jau rašei ankščiau...ir man vėl rodos, kad tada sakiau, jog reikia foto, geriau gražesnių, ar šžįdomesniu, iš arti, kad matytusi katinas ir mažoj foto- po to reikia pvz graudaus, "kabinančio" aprašymo gal kas iš mergaičių padėtų ax.gif , tada reikia platinti intensyviai, manau ir atrsirastų padedančių...Kalėdos stebuklų metas, o it mažių netrukus apmažės, o ryža spalva labai einama

O "mano" mergina jau apžiūrtinėja savo naujas valdas, dar tik trumnpam išeina, daugiau gamtiniais reikalais, kažko po operacijos labai dažnai varinėja. O šiaip gulinėja šiltam ūkinuke
Atsakyti
Pargrįžau iš fitness3.gif Ir iš karto blogų žinių lavina.Kaip jiems mažiuliams padėti?

Nuodija kieme katinus doh.gif Kas ar žinot?O jei sąlygos globos namuose klaikios,gal galima kokią spec tarnybą užsiundyti?Tiksliai nežinau, bet gi yra kažkokia gyvūnų gerovės tarnyba.Ar čia tik popieriuose dirba?Ar tik tarpsta iš mūsų visų pinigėlių?
Atsakyti
Laba diena,
pasijuokiau iš silpnos elgės ir jos šaknų biggrin.gif ir iš Šponkiuko vyro, nakčiai vonioje uždaryto biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 12 03, 11:35)
Pargrįžau iš  fitness3.gif Ir iš karto blogų žinių lavina.Kaip jiems mažiuliams padėti?

Nuodija kieme katinus  doh.gif Kas ar žinot?O jei sąlygos globos namuose klaikios,gal galima kokią spec tarnybą užsiundyti?Tiksliai nežinau, bet gi yra kažkokia gyvūnų gerovės tarnyba.Ar čia tik popieriuose dirba?Ar tik tarpsta iš mūsų visų pinigėlių?

Valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba. Skundo turėtų užtekti, kad patikrintų.
Atsakyti
Pernai katinėlis snausdavo eglėj šiemet pagal katinėli eglutė susitraukė biggrin.gif Nieko tikiuos eglutė užssiims saviugda ir ramiai atstovės šventes biggrin.gif

Vaje Vetra bet gal geriau prieglauda negu būti nunuodytam unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2015 12 03, 11:18)
Šponkiuk, gera miegoti katinais apsikamšius.  wub.gif  Skaičiuoju kodėl ketruriese- tu, Hipė, Santa, Bugi ( Zugi kur?).  g.gif

Aš , Santa, Hipė ir Zugi (ji vienintelė, kuri visada miega lovoj), Bugi buvo atėjus pažiūrėti, bet pamačius kiek chebros- miegojo kitur.
Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2015 12 03, 12:20)

Antra - jei nuodija, pareiškimą policijai rašyk, turės tirti.

Buvot praktiškai susidūrus su tokiu atveju? Kaip veikėt? Ar tikrai netingi aiškintis?
Mano (tiksliau, greta esančio daugiabučio kieme) per metus pranyko virš pusės kačių... Viena babcė pažįstamai moterai grasino, kad taip darys, bet nepagautas - nieko neįrodysi... Juolab, kad ne man tiesiogiai grasino...
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2015 12 03, 13:26)
Laba,

Vėtriuk, man rodos jau rašei ankščiau...

Rasiau, bet tuos katinelius iszude unsure.gif

Fotkinsiu, ner kas daryt. Siandien pietaut ejau pas tevelius, kaip tik ryziukas dingo bigsmile.gif Na kita karta bandysiu pagaut ir nufotkyt ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Obuoliausia @ 2015 12 03, 14:39)
Buvot praktiškai susidūrus su tokiu atveju? Kaip veikėt? Ar tikrai netingi aiškintis?
Mano (tiksliau, greta esančio daugiabučio kieme) per metus pranyko virš pusės kačių... Viena babcė pažįstamai moterai grasino, kad taip darys, bet nepagautas - nieko neįrodysi... Juolab, kad ne man tiesiogiai grasino...

Pas mus tai tikrai beviltiska. Gyventojai issikviete antisanitarine tarnyba. Tu kaciuku negaude. Atvaziavo, isvaziavo, o po savaites neliko beveik visu. Maziukai visi ismire greiciausiai. Irodyt kas tai padare neimanoma. Niekas nieko nemate...
Papildyta:
QUOTE(sagyte @ 2015 12 03, 13:56)

Vaje Vetra bet gal geriau prieglauda negu būti nunuodytam unsure.gif

Zinot, pafotkysiu, o tada matysim, ania?

Kaip merginos ruosiates Kaledom? As bijau egle puost...tikrai bijau. Mano Staseliui tai bus metu atradimas. Ir ne del egles ir zaisliuku baisu, o del kaciaus sveikatos doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2015 12 03, 15:10)
Papildyta:
Zinot, pafotkysiu, o tada matysim, ania?
Kaip merginos ruosiates Kaledom? As bijau egle puost...tikrai bijau. Mano Staseliui tai bus metu atradimas. Ir ne del egles ir zaisliuku baisu, o del kaciaus sveikatos doh.gif  biggrin.gif

Dėl Staselio nebijok vat eglutės ieškok bebaimės ir stiprių nervų bei šaknų biggrin.gif

P.S. Murkius jau visas katinas, sveria 6,5kg doh.gif Jau kokia subine ir žandus įauginęs blush2.gif Dabar labai panašus pasidarė į Britų trumpaplaukį, ir jo kailiukas kai šinšilos trumputis ir švelnutis, beveik nesišeria ax.gif Mamos brolis su žmona užsimanė katinėlio, sako išrinksi mums iš prieglaudos, bet deja atkalbėjau juos blush2.gif Pas juos su pinigais nelabai kokia situacija gyvena nuo algos iki algos, net ir mama pasakė kad katinėlis kainuoja per mėn 20-30eu, maistas kraikas ir t.t. tai atšoko fantazija, nes Murkis visus sužavi tai kas ateina visi užsimano katino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2015 12 03, 12:39)

Pačiai neteko rašyti, bet kolegės savanorės yra rašę, iš kitų organizacijų. Ne visada, bet kai kuriais atvejais bausdavo (baudos gaila juokingos). Tačiau, jeigu nieko nedarys žmonės, nerašys, nevers policijos tirti, tai niekas ir nesikeis.
Jeigu policija netiria skundo, arba manot, kad tiria atmestinai, galima apskųsti.

Vėtra jei nerašo niekas pareiškimų ir nenori nieko daryti, tai niekas nesikeis. Bet nieko nedarymas yra tylus leidimas kankintojams toliau tęsti savo darbus.
Iš oro niekas tiesiog nesikeičia. Ir kol patys žmonės nieko nedarys ir tiesiog tyliai stebės kaip kankinami gyvūnai, taip ir bus.
Atsakyti