Giliuko nugriuviminė eglė Nu, bet tai kai medis namie stovi, reik į jį lipti, ne kitaip, o jei medis virsta, reiškiasi problema šaknyse, o ne katine
Šponkiuk, gera miegoti katinais apsikamšius. Skaičiuoju kodėl ketruriese- tu, Hipė, Santa, Bugi ( Zugi kur?). O kaži grįžus vyrui nesurengs protestantizmo koncerto mazgė vonioj?
Aš vakar prieš prieš miegą užsikėliau Ainu ant kelių, glostau, ta murkia, glaustosi. Jaučiu, kad mingu sėdėdama svetainėje ( Ainu turi mane raminantį poveikį). Nuėjau, nusiprausiau, aišku su Ainu palyda vonios kambary. Prieš užsidarant savo miegamajame, pravėriau miegančio jaunėlio kambario duris, sakau: " Ainu, eik, saugok naktį Rapolą nuo košmarų". Ta taip supratingai žvilgtelėjo į mane, užšoko ant vaiko lovos ir įsitaisė šalia miegančio vaiko. O aš rami užsidariau savo miegamajame. Kartais man toks jausmas, kad katės tieeek daug suvokia, tik neišsiduoda.
Papildyta:
QUOTE(sagyte @ 2015 12 03, 11:00)
Peršasi išvada, kad dėl visų nemiegojimų ir problemų kaltas vyras namie kitąsyk jį uždaryk vonioj Vistiek jam vietos lovoj nebus
Papildyta:
QUOTE(zundyte @ 2015 12 03, 08:40)
А когда засыпает, то кошка с таинственным взглядом
Охраняет его
раскрывая два белых крыла
Охраняет его
раскрывая два белых крыла
Sentimentalu, bet ak, kodėl gi ir ne