10 tai 10 Pribūsiu Extriukai, tu kaip? galim kartu
Atsivešiu kalėdinio pyrago gal dar ką sumąstysiu
O kur jūs, mergaitės, tą SOLIDAGO perkat? Užklausiau vaistinėj, tai sako, kad jis LT neregistruotas, jo vaistinėse nėra, nebent iš užsienio užsisakyt su gydytojo atsakomybe ir t.t.
Vėtra,užjaučiu
Smilga ,tu Kaune? Tada Rotušės aikštėje homeopatinėje vaistinėje ieškok,jie tikrai turės,jie kitais keliais atsiveža..O jei iš kito miesto ,tai gal galėčiau nupirkti ir atsiųsti ,bet tik šeštadienį turėčiau laiko nuvažiuot
Smilga ,tu Kaune? Tada Rotušės aikštėje homeopatinėje vaistinėje ieškok,jie tikrai turės,jie kitais keliais atsiveža..O jei iš kito miesto ,tai gal galėčiau nupirkti ir atsiųsti ,bet tik šeštadienį turėčiau laiko nuvažiuot
Ačiū, Zundyte, už rūpestį. Aš ne kaunietė. Pagalvosiu, ką daryt.. Bijau, kad nesugebėsiu pati vaistų suleist Maniau, nusipirksiu 1 ampulę pabandymui.. Bet jei siųstis, tai reik visas iš kart. Tik bijau, kad ir gulės jos pas mane nepanaudotos. O gal žinai kokią alternatyvą tabletėmis?
Diinka, įtariu negavai mano laiškelio. Kai gausi, šuktelk man. Tu žinai apie ką aš
Laba
Laba
Smilga,nesivaržyk ,juk tikrai galiu nupirkti ir atsiųsti,o suleisti vieni niekai-Katę po pažasčia,pakeli kupros odą ir bedi į raukšlę,1ml greitai susileidžia,o jei dar kas palaikytų tai iš viso,tereikia pabandyti,pirmas kartas baisus ,vėliau -vieni niekai,beje ir leisti nereikia kasdien,jei nėra taip blogai,pradžioj tik kokius tris kartus suleisti kasdien ,vėliau du kartus į savaitę ,dar vėliau vieną kartą į savaitę.Gal tuo metu kada pas vetus eisite ,tai vetas suleistų...
QUOTE(Magnuna @ 2015 12 02, 10:02)
Vėtriuk - saugaus ir gero kelio tau darbo reikalais važiuoji ?
Teveli veziau i klinikas, ir dukryte aplankiau. Buvome nuvaziave i Akropoli papietaut, ir grizom namucio
Einu skaityt ka priraset
Jau apie Ainu ir tablete perskaiciau, jegele
Ir manęs nepamirškit Pasiimsiu kokio pyrago,kavos, liundriuką(kavai virti induką).Ir atpūsiu. Parašykit kaip jus rasti, bo aš sostinėje žinau kaip nuvažiuoti iki Jakovo klinikos ir Akropolio. Ir telefas paprastas, ir navigacijos neturiu.
Matyt SM grybą pjauna, naujai gavau žinutę, kuri jau prieš savaitę perskaityta.Nesuprantu, kas darosi
Matyt SM grybą pjauna, naujai gavau žinutę, kuri jau prieš savaitę perskaityta.Nesuprantu, kas darosi
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 12 02, 19:31)
Ir manęs nepamirškit Pasiimsiu kokio pyrago,kavos, liundriuką(kavai virti induką).Ir atpūsiu. Parašykit kaip jus rasti, bo aš sostinėje žinau kaip nuvažiuoti iki Jakovo klinikos ir Akropolio. Ir telefas paprastas, ir navigacijos neturiu.
nepamiršim, nepamiršim kadangi SM grybą pjauna, per fb paaiškinsiu Tik va neįsitikinus, kad tau parašiau per FB
Vėtriuk - kas tėvukui, tikiuosi nieko rimto
Lisitėja - gali iki manęs atvažiuoti, jei gerai pamenu nuo Molėtų esi tai ties manim Vilniun įvažiuos. Paliksi pas mane mašiniuką ir kartu nuvažiuosime Aš tau į AŽ parašysiu savo adresiuką
Lisitėja - gali iki manęs atvažiuoti, jei gerai pamenu nuo Molėtų esi tai ties manim Vilniun įvažiuos. Paliksi pas mane mašiniuką ir kartu nuvažiuosime Aš tau į AŽ parašysiu savo adresiuką
Mano globotinė laikutė, po operacijos "sveiks " savo namuose, Raseinių raj, vienkiemy. Po dienos kitos, lakstys po savo nuosavą didelįįįįįį kiemą, aptverta teritorija, turės laisvės kiek norės. Jai tikrai labai laisvės reikia, voljere labai liūdėjo. Žmogus skambinosi jau ankščiau dėl jos, betr dar ieškojau šeimininkų, šįryt vėl paskambino, kad su reikalais Kaune, viską aptarėm, pasirodė tikrai geras žmogus. Tik va už sterilizaciją aš, o tiksliau jūs sumokėjot....bet man taip ramiau. Ačiū dar kartelį
Busy parašiau ,A.Ž, ačiū
Busy parašiau ,A.Ž, ačiū