VAliooooooo. Pagalia išėjo paskutinis tikrintojas...
Dabar ramiai darbe galim laukti
dėl šeštadienio.... ko gero nesigaus, nes be visų kitų aplinkybių brangiausio taip anksti nepriversiu iš lovos išsiropšt savaitgaly, ( kaip min reiktų 7 keltis) o viena aš į sostinę tikrai neeee, man ir po Kauną pasivėžinti nervų užtenka
Bet siūlau alternatyvą pvz kaunietėm- prieškalėdinį pasėdėjimą, na kad vilnietės pavydėtų A? , galima Drąseikių kaime
Ir dar labai labai prašau laikyti kumštukus ir katinų, šunų paprašyti kad palaikytų......turiu po darbų vetkėje labai įdomų pasimatymą, jei viskas pavyks.....bus nuostabu, papasakosiu vakare
beje turiu progą ir aš sveikata pasiskųsti- prabudau 3 val su baisia savijauta, pasimatuoju soaudimas 150/ 105 (mano normalus 110-110/ 60-70) ir pulsas 110 galva plyšta, širdis maskatuojasi...bloga. Ir jokios tabletės...teko prasikankinti iki 8 kol vaistinės atsidarė, daug geriau...bet galvą vis vien skauda Tai labai atsiprašau, nesinori rašyti...bet Gliuko nepagailėti negaliu
Bet siūlau alternatyvą pvz kaunietėm- prieškalėdinį pasėdėjimą, na kad vilnietės pavydėtų A? , galima Drąseikių kaime
Ir dar labai labai prašau laikyti kumštukus ir katinų, šunų paprašyti kad palaikytų......turiu po darbų vetkėje labai įdomų pasimatymą, jei viskas pavyks.....bus nuostabu, papasakosiu vakare
beje turiu progą ir aš sveikata pasiskųsti- prabudau 3 val su baisia savijauta, pasimatuoju soaudimas 150/ 105 (mano normalus 110-110/ 60-70) ir pulsas 110 galva plyšta, širdis maskatuojasi...bloga. Ir jokios tabletės...teko prasikankinti iki 8 kol vaistinės atsidarė, daug geriau...bet galvą vis vien skauda Tai labai atsiprašau, nesinori rašyti...bet Gliuko nepagailėti negaliu
Jeigu būsiu po šitos savaitės dar gyva, tai 10h man irgi tiks.
Ką dar galima atnešti? Mano fantazija paskendo šūsnyje popierių.
Ką dar galima atnešti? Mano fantazija paskendo šūsnyje popierių.
Weronica - runduliukas arbe rundeliukastai toks nedickas puoduks su šone styrančia rankena aš apie tai žinau ne todėl kad sena būčiau,tiesiog labai išmani esmi
vilkra - puikuma sveikyju
vilkra - puikuma sveikyju
QUOTE(Magnuna @ 2015 12 02, 14:39)
Weronica - runduliukas arbe rundeliukastai toks nedickas puoduks su šone styrančia rankena aš apie tai žinau ne todėl kad sena būčiau,tiesiog labai išmani esmi
Tai aš irgi išmani, jau pasigooglinau
Nu dabar kaip įdomu kas per Dinkos pasimatymas
Diinka - tau sveikatos balions didžiulinis kumštus ir sumevztas uodegas laikom dėl kauniečių kalėdinio vakarėlio vilnietės nepavydės o ims ir atvažiuos
aš tai pamenu Diinkos svajonę dėl prieglaudos
Diinka, sveikatos tau
Papildyta:
Merginos, kurios nežinot kaip atkakti, brūkštelėkit į a.ž. man paaiškinsiu kaip atrasti, nes vien adreso nepakaks
Diinka, sveikatos tau
Papildyta:
Merginos, kurios nežinot kaip atkakti, brūkštelėkit į a.ž. man paaiškinsiu kaip atrasti, nes vien adreso nepakaks
oi Šponkiuk, dar tikrai neee, labiau žemiškas susitikimas, bet šiuo gyvenimo tarpsiu man svarbus...štai ir intriga...nenoriu dar džiaugtis...o jei neįvyks
QUOTE(Šponkiukas @ 2015 12 02, 14:10)
aš tai pamenu Diinkos svajonę dėl prieglaudos
Diinka, sveikatos tau
Papildyta:
Diinka, sveikatos tau
Papildyta:
Jei pasiklysiu, skambinsiu
QUOTE(diinka @ 2015 12 02, 14:15)
oi Šponkiuk, dar tikrai neee, labiau žemiškas susitikimas, bet šiuo gyvenimo tarpsiu man svarbus...štai ir intriga...nenoriu dar džiaugtis...o jei neįvyks
aa nu tada linkiu , kad tas žemiškas susitikimas atneštų tai ko nori
Papildyta:
QUOTE(Colomba @ 2015 12 02, 14:18)
Jei pasiklysiu, skambinsiu
tai gali per kiemus neit, kaip tada ėjom, apeik aplink pro univerą
Merginos - kadangi žinau kad Šponkiukui reikės nusileisti mūsų pasiimti tai gal mes ar bent dauguma iš mūsų galim susitarti susirinkti prie Šponkiuko namų, kad Šponkiukui nereiktų dėl kiekvienos lakstyti
Colomba - nesuk daug galvos, vaisiai visada visur tinka ir visi juos valgo
QUOTE(Magnuna @ 2015 12 02, 14:27)
Merginos - kadangi žinau kad Šponkiukui reikės nusileisti mūsų pasiimti tai gal mes ar bent dauguma iš mūsų galim susitarti susirinkti prie Šponkiuko namų, kad Šponkiukui nereiktų dėl kiekvienos lakstyti
tai man nesunku nusileist Tik va koridorius vis dar toks pat baisus meistriukas, kuris turėjo pradėt darbus lapkričio pradžioj susirgo arba "susirgo"