Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

VAliooooooo. Pagalia išėjo paskutinis tikrintojas... clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Dabar ramiai darbe galim laukti 000054.gif 000054.gif 000054.gif
Atsakyti
dėl šeštadienio.... ko gero nesigaus, nes be visų kitų aplinkybių brangiausio taip anksti nepriversiu iš lovos išsiropšt savaitgaly, ( kaip min reiktų 7 keltis) o viena aš į sostinę tikrai neeee, man ir po Kauną pasivėžinti nervų užtenka biggrin.gif
Bet siūlau alternatyvą pvz kaunietėm- prieškalėdinį pasėdėjimą, na kad vilnietės pavydėtų A? , galima Drąseikių kaime

Ir dar labai labai prašau laikyti kumštukus ir katinų, šunų paprašyti kad palaikytų......turiu po darbų vetkėje labai įdomų pasimatymą, jei viskas pavyks.....bus nuostabu, papasakosiu vakare 4u.gif

beje turiu progą ir aš sveikata pasiskųsti- prabudau 3 val su baisia savijauta, pasimatuoju soaudimas 150/ 105 (mano normalus 110-110/ 60-70) ir pulsas 110 blink.gif galva plyšta, širdis maskatuojasi...bloga. Ir jokios tabletės...teko prasikankinti iki 8 kol vaistinės atsidarė, daug geriau...bet galvą vis vien skauda g.gif Tai labai atsiprašau, nesinori rašyti...bet Gliuko nepagailėti negaliu biggrin.gif
Atsakyti
Jeigu būsiu po šitos savaitės dar gyva, tai 10h man irgi tiks. biggrin.gif
Ką dar galima atnešti? Mano fantazija paskendo šūsnyje popierių. biggrin.gif
Atsakyti
Weronica - runduliukas arbe rundeliukastai toks nedickas puoduks su šone styrančia rankena smile.gif aš apie tai žinau ne todėl kad sena būčiau,tiesiog labai išmani esmi tongue.gif
vilkra - puikuma thumbup.gif sveikyju biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 02 gruodžio 2015 - 13:40
QUOTE(Magnuna @ 2015 12 02, 14:39)
Weronica -  runduliukas arbe rundeliukastai toks nedickas puoduks su šone styrančia rankena  smile.gif  aš apie tai žinau ne todėl kad sena būčiau,tiesiog labai išmani esmi  tongue.gif

Tai aš irgi išmani, jau pasigooglinau mirksiukas.gif

Nu dabar kaip įdomu kas per Dinkos pasimatymas biggrin.gif g.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 02 gruodžio 2015 - 13:49
Diinka - tau sveikatos balions didžiulinis 4u.gif kumštus ir sumevztas uodegas laikom 4u.gif dėl kauniečių kalėdinio vakarėlio vilnietės nepavydės o ims ir atvažiuos biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
aš tai pamenu Diinkos svajonę dėl prieglaudos g.gif

Diinka, sveikatos tau 4u.gif
Papildyta:
Merginos, kurios nežinot kaip atkakti, brūkštelėkit į a.ž. man smile.gif paaiškinsiu kaip atrasti, nes vien adreso nepakaks smile.gif
Atsakyti
oi Šponkiuk, dar tikrai neee, labiau žemiškas susitikimas, bet šiuo gyvenimo tarpsiu man svarbus...štai ir intriga...nenoriu dar džiaugtis...o jei neįvyks g.gif
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2015 12 02, 14:10)
aš tai pamenu Diinkos svajonę dėl prieglaudos  g.gif

Diinka, sveikatos tau  4u.gif
Papildyta:
Merginos, kurios nežinot kaip atkakti, brūkštelėkit į a.ž. man smile.gif paaiškinsiu kaip atrasti, nes vien adreso nepakaks smile.gif

Jei pasiklysiu, skambinsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2015 12 02, 14:15)
oi Šponkiuk, dar tikrai neee, labiau žemiškas susitikimas, bet šiuo gyvenimo tarpsiu man svarbus...štai ir intriga...nenoriu dar džiaugtis...o jei neįvyks  g.gif

aa nu tada linkiu , kad tas žemiškas susitikimas atneštų tai ko nori smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Colomba @ 2015 12 02, 14:18)
Jei pasiklysiu, skambinsiu biggrin.gif

tai gali per kiemus neit, kaip tada ėjom, apeik aplink pro univerą smile.gif
Atsakyti
Merginos - kadangi žinau kad Šponkiukui reikės nusileisti mūsų pasiimti tai gal mes ar bent dauguma iš mūsų galim susitarti susirinkti prie Šponkiuko namų, kad Šponkiukui nereiktų dėl kiekvienos lakstyti smile.gif
Colomba - nesuk daug galvos, vaisiai visada visur tinka ir visi juos valgo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2015 12 02, 14:27)
Merginos - kadangi žinau kad Šponkiukui reikės nusileisti mūsų pasiimti tai gal mes ar bent dauguma iš mūsų galim susitarti susirinkti prie Šponkiuko namų, kad Šponkiukui nereiktų dėl kiekvienos lakstyti  smile.gif
Colomba - nesuk daug galvos, vaisiai visada visur tinka ir visi juos valgo  mirksiukas.gif

tai man nesunku nusileist smile.gif Tik va koridorius vis dar toks pat baisus biggrin.gif meistriukas, kuris turėjo pradėt darbus lapkričio pradžioj susirgo arba "susirgo"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 02 gruodžio 2015 - 15:15