Pikų Dama - sveika parėjus bet turėsi dabar nuotraukomis išsipirkti
QUOTE(Magnuna @ 2015 12 01, 21:53)
Pikų Dama - sveika parėjus bet turėsi dabar nuotraukomis išsipirkti
tai ciuju
ech.. kokie skirtingi mano dvyniai auga.. Sirse vyro kate, pas ji guli, murkia, pas mane beveik neina ant ranku. Bet as -zaidimu drauge nr 1 tik "miiir" ir veda mane i kampa kur kamuoliukai guli . Mazoji gi ismoko man kamuoliuka nesti kaifas: as metu, ji atnesa, tada as metu. tada kate lekuoja is nuovargio bet vistiek praso mesti ir nesa..
Montis mano katinas meilybiu meilybe, murklys kur padesi, ten ir rasi
Smagu, kad skirtingi charakteriai Mažytė Kruopa mane tiesiog terorizuodavo su kamuoliukų mėtymu nešdavo ir nešdavo man tuos kamuoliukus ir reikalaudavo mėtyti smagiausia būdavo, kad ji kamuoliuką pamirkydavo vandens dubenėlyje ir užsilipusi ant sofos atkaltės užmesdavo man už apykaklės kažkodėl šlapių kamuoliukų ant kelių man niekada nedėdavo o štai Grikis taip ir nesuprato kame tas džiaugsmas paskum kamuoliukus lakstyti
QUOTE(Magnuna @ 2015 12 01, 22:04)
Smagu, kad skirtingi charakteriai Mažytė Kruopa mane tiesiog terorizuodavo su kamuoliukų mėtymu nešdavo ir nešdavo man tuos kamuoliukus ir reikalaudavo mėtyti smagiausia būdavo, kad ji kamuoliuką pamirkydavo vandens dubenėlyje ir užsilipusi ant sofos atkaltės užmesdavo man už apykaklės kažkodėl šlapių kamuoliukų ant kelių man niekada nedėdavo o štai Grikis taip ir nesuprato kame tas džiaugsmas paskum kamuoliukus lakstyti
imeciau video i FB
Mano Montis kaip tavo Grikutis, nesupranta tame kaifo
QUOTE(Weronica @ 2015 12 01, 11:52)
net aš taip nepietauju padėklai su šitiek dubenėlių
1 dubenėlis yra vandeniui, kitas sausam maistui, trečias - konservui arba duodu maltas virtas širdeles.
O padėklai tam, kad jos labai pridrabsto. Tai geriau plaut padėklus, nei grindis.
pas mane vienas buldozeris drabstytojas, kitas -surinkejas
padekliukas yra tik po vandenuku. nes kai dukdami kazkada ispyle, vos parketo nesugadino. teko fenu dziovint
padekliukas yra tik po vandenuku. nes kai dukdami kazkada ispyle, vos parketo nesugadino. teko fenu dziovint
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 12 01, 16:53)
Erodė, kačių restoranas Ar jos visos vienodą maistuką valgo?O jos dubenėliais neapsikeičia?
Apsikeičia, dar kaip. Užtai galvoju, kaip diinka ir Erendira ir tos, kurių katai šeriami specialiu maistu atskirai išsiverčia.
AUkštasis pilotažas
QUOTE(Colomba @ 2015 12 01, 16:04)
Atvažiuok.
Ar Birbei dar reikia Solidago? Gavau 6 ampules, sakė, kad duočiau tam kam labiausiai reikia. Kadangi leidi Birbei, gal dar reiktų? Negaila.
Ar Birbei dar reikia Solidago? Gavau 6 ampules, sakė, kad duočiau tam kam labiausiai reikia. Kadangi leidi Birbei, gal dar reiktų? Negaila.
Tikrai labai noriu...o dar pas Tomą..... dėl solidago labai ačiū, tik nežinau nusipirkau 10 ampuolių (nu ir brangu) o kiek reik leist ...veė4 sakė bent 10.... tai nežinau net
QUOTE(*Smilga* @ 2015 12 01, 17:53)
Mes jau po veto. Padarė tyrimus. Kraujo tyrimai geri, inkstai, kepenys tvarkoj, gliukozė normoj. Šlapime yra pakitimų. Echoskopija nieko neparodė, nes pūslė buvo tuščia, teks pakartoti kitą kartą. Gavom vaistų, gydomojo maisto, operaciją atšauksiu ir bandysim gydytis..
O Dina, tai super gerietė Viską ramiai ištvėrė, be pykčių. Baisiausiu momentu, kai teko ant nugaros gulėti, tai laižė man rankas, kad paleisčiau.
O Dina, tai super gerietė Viską ramiai ištvėrė, be pykčių. Baisiausiu momentu, kai teko ant nugaros gulėti, tai laižė man rankas, kad paleisčiau.
labai smagu, šaunuolė Dina. O mes su panom gi pas vetus buvom,Zuzikui pilvukas kažko vienam taške lyg pūliuot sugalvojo, o Tinutei, kojytė(kur penktą pirštuką operavo) kažkaip negrąžiai atrodė, buvom vakar pas vetus, tai Tinutė ojojoj...verkėm, ir pabėgt bandėm. O Ziuziukas kol eilėj laukė, labai bijojo, greit man ant kelių susirangė...bet ant stalo elgėsi pavyzdingai , nė cypt
QUOTE(busycat @ 2015 12 01, 19:35)
nesu tuo tikra:)
QUOTE(busycat @ 2015 12 01, 20:12)
oi juokiausi nuo dūšios
QUOTE(Kivuka @ 2015 12 01, 22:21)
...Ateina pas mus į kiemą ir pastoviai šoka ant Kivio
pagaunat ir iškastruojat
Nu kalbant apie zmogiska maista. Mergos sutvarko zinduolio kosiu likucius. Ar tai pieniskos ar tai brokoliu su kopustais
Diinka, ziauriai su tuo kastravimu tu cia
QUOTE(extravaganza @ 2015 12 01, 22:33)
Nu kalbant apie zmogiska maista. Mergos sutvarko zinduolio kosiu likucius. Ar tai pieniskos ar tai brokoliu su kopustais
dietinasi Bandis nesijugia?
Labas rytas
Diinkos šunėms kad greičiau viskas sugytų ir labai lauksime tavęs šeštadienį
Dėl maitinimo skirtinvais maisteliais - Grikis tuo klausimu tobulas valgo tik tai kas jam į bliūdelį įdėta ir į kitus blūdelius nesidairo
Pikų Dama - ech negaliu darbe FB atsidaryti, lauksiu vakaro kad video pažiūrėti
Extriuko uodegotos moteros kokios šaunuolės padeda mažyliui valgyti Bandis turbūt galvoja kad tai ne vyrų darbas
Diinkos šunėms kad greičiau viskas sugytų ir labai lauksime tavęs šeštadienį
Dėl maitinimo skirtinvais maisteliais - Grikis tuo klausimu tobulas valgo tik tai kas jam į bliūdelį įdėta ir į kitus blūdelius nesidairo
Pikų Dama - ech negaliu darbe FB atsidaryti, lauksiu vakaro kad video pažiūrėti
Extriuko uodegotos moteros kokios šaunuolės padeda mažyliui valgyti Bandis turbūt galvoja kad tai ne vyrų darbas
QUOTE(Magnuna @ 2015 12 01, 22:21)
Jatus, Busy, anu graitai duodi nam nam katanėliui
As negaleciau grait paduot nam nam, nes mane apimtu juoko priepuolis
Siandien vaziuoju i Kauna. Laikykit kumscius uz mane, gerai? Truputi bijau, slidus keliai