Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

Pikų Dama - sveika parėjus 4u.gif smile.gif bet turėsi dabar nuotraukomis išsipirkti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2015 12 01, 21:53)
Pikų Dama - sveika parėjus  4u.gif  smile.gif  bet turėsi dabar nuotraukomis išsipirkti  biggrin.gif

tai ciuju bigsmile.gif

ech.. kokie skirtingi mano dvyniai auga.. Sirse vyro kate, pas ji guli, murkia, pas mane beveik neina ant ranku. Bet as -zaidimu drauge nr 1 lotuliukas.gif thumbup.gif tik "miiir" ir veda mane i kampa kur kamuoliukai guli . Mazoji gi ismoko man kamuoliuka nesti bigsmile.gif kaifas: as metu, ji atnesa, tada as metu. tada kate lekuoja is nuovargio bet vistiek praso mesti ir nesa.. doh.gif lotuliukas.gif
Montis mano katinas wub.gif meilybiu meilybe, murklys biggrin.gif kur padesi, ten ir rasi lotuliukas.gif
Atsakyti
Smagu, kad skirtingi charakteriai smile.gif Mažytė Kruopa mane tiesiog terorizuodavo su kamuoliukų mėtymu biggrin.gif nešdavo ir nešdavo man tuos kamuoliukus ir reikalaudavo mėtyti smile.gif smagiausia būdavo, kad ji kamuoliuką pamirkydavo vandens dubenėlyje ir užsilipusi ant sofos atkaltės užmesdavo man už apykaklės doh.gif kažkodėl šlapių kamuoliukų ant kelių man niekada nedėdavo smile.gif o štai Grikis taip ir nesuprato kame tas džiaugsmas paskum kamuoliukus lakstyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2015 12 01, 22:04)
Smagu, kad skirtingi charakteriai  smile.gif Mažytė Kruopa mane tiesiog terorizuodavo su kamuoliukų mėtymu  biggrin.gif nešdavo ir nešdavo man tuos kamuoliukus ir reikalaudavo mėtyti  smile.gif  smagiausia būdavo, kad ji kamuoliuką pamirkydavo vandens dubenėlyje ir užsilipusi ant sofos atkaltės užmesdavo man už apykaklės  doh.gif  kažkodėl šlapių kamuoliukų ant kelių man niekada nedėdavo  smile.gif  o štai Grikis taip ir nesuprato kame tas džiaugsmas paskum kamuoliukus lakstyti  g.gif

imeciau video i FB biggrin.gif
Mano Montis kaip tavo Grikutis, nesupranta tame kaifo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2015 12 01, 11:52)
biggrin.gif net aš taip nepietauju biggrin.gif padėklai su šitiek dubenėlių  bigsmile.gif

1 dubenėlis yra vandeniui, kitas sausam maistui, trečias - konservui arba duodu maltas virtas širdeles.
O padėklai tam, kad jos labai pridrabsto. Tai geriau plaut padėklus, nei grindis.
Atsakyti
pas mane vienas buldozeris drabstytojas, kitas -surinkejas doh.gif lotuliukas.gif
padekliukas yra tik po vandenuku. nes kai dukdami kazkada ispyle, vos parketo nesugadino. teko fenu dziovint unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 12 01, 16:53)
Erodė, kačių restoranas  thumbup.gif Ar jos visos vienodą maistuką valgo?O jos dubenėliais neapsikeičia?

Apsikeičia, dar kaip. Užtai galvoju, kaip diinka ir Erendira ir tos, kurių katai šeriami specialiu maistu atskirai išsiverčia.
AUkštasis pilotažas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2015 12 01, 16:04)
Atvažiuok. smile.gif
Ar Birbei dar reikia Solidago? Gavau 6 ampules, sakė, kad duočiau tam kam labiausiai reikia. Kadangi leidi Birbei, gal dar reiktų? Negaila. smile.gif

Tikrai labai noriu...o dar pas Tomą..... ax.gif dėl solidago labai ačiū, tik nežinau nusipirkau 10 ampuolių (nu ir brangu) o kiek reik leist g.gif ...veė4 sakė bent 10.... tai nežinau net

QUOTE(*Smilga* @ 2015 12 01, 17:53)
Mes jau po veto. Padarė tyrimus. Kraujo tyrimai geri, inkstai, kepenys tvarkoj, gliukozė normoj. Šlapime yra pakitimų. Echoskopija nieko neparodė, nes pūslė buvo tuščia, teks pakartoti kitą kartą. Gavom vaistų, gydomojo maisto, operaciją atšauksiu ir bandysim gydytis..

O Dina, tai super gerietė  wub.gif Viską ramiai ištvėrė, be pykčių. Baisiausiu momentu, kai teko ant nugaros gulėti, tai laižė man rankas, kad paleisčiau.  wub.gif

labai smagu, šaunuolė Dina. O mes su panom gi pas vetus buvom,Zuzikui pilvukas kažko vienam taške lyg pūliuot sugalvojo, o Tinutei, kojytė(kur penktą pirštuką operavo) kažkaip negrąžiai atrodė, buvom vakar pas vetus, tai Tinutė ojojoj...verkėm, ir pabėgt bandėm.smile.gif O Ziuziukas kol eilėj laukė, labai bijojo, greit man ant kelių susirangė...bet ant stalo elgėsi pavyzdingai , nė cypt smile.gif

QUOTE(busycat @ 2015 12 01, 19:35)

Diinka neliūdėk, nieko ypatingo  blush2.gif

nesu tuo tikra:)
QUOTE(busycat @ 2015 12 01, 20:12)

Žodžiu buvo taip...

thumbup.gif oi juokiausi nuo dūšios
QUOTE(Kivuka @ 2015 12 01, 22:21)
...Ateina pas mus į kiemą ir pastoviai šoka ant Kivio 

pagaunat ir iškastruojat 4u.gif
Atsakyti
Nu kalbant apie zmogiska maista. Mergos sutvarko zinduolio kosiu likucius. Ar tai pieniskos ar tai brokoliu su kopustais blink.gif

Diinka, ziauriai su tuo kastravimu tu cia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo extravaganza: 01 gruodžio 2015 - 22:35
QUOTE(extravaganza @ 2015 12 01, 22:33)
Nu kalbant apie zmogiska maista. Mergos sutvarko zinduolio kosiu likucius. Ar tai pieniskos ar tai brokoliu su kopustais  blink.gif

Diinka, ziauriai su tuo kastravimu tu cia  biggrin.gif

dietinasi lotuliukas.gif Bandis nesijugia? ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Diinkos šunėms 4u.gif kad greičiau viskas sugytų 4u.gif ir labai lauksime tavęs šeštadienį smile.gif
Dėl maitinimo skirtinvais maisteliais - Grikis tuo klausimu tobulas rolleyes.gif valgo tik tai kas jam į bliūdelį įdėta ir į kitus blūdelius nesidairo smile.gif
Pikų Dama - ech negaliu darbe FB atsidaryti, lauksiu vakaro kad video pažiūrėti smile.gif
Extriuko uodegotos moteros kokios šaunuolės biggrin.gif padeda mažyliui valgyti biggrin.gif Bandis turbūt galvoja kad tai ne vyrų darbas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2015 12 01, 22:21)
Jatus, Busy, anu graitai duodi nam nam katanėliui  blink.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif As negaleciau grait paduot nam nam, nes mane apimtu juoko priepuolis lotuliukas.gif

Siandien vaziuoju i Kauna. Laikykit kumscius uz mane, gerai? Truputi bijau, slidus keliai unsure.gif
Atsakyti