Ja, neikit, nam nam katinui duokit, į greitai!
Jatus, Busy, anu graitai duodi nam nam katanėliui
Tutė Nerandu žodžių komentarui parašyt
Busy, pašiurpinai visą forumą. Greit organizuok sočių ir laimingų katyčių nuotrauką
Prisijuokiau, jumoristės jūs Tai robotizuojatės, tai katus dietinat
Man iš viso stebūklas kaip katytė lašišą valgo.Maniškis jokio žmogiško maisto neima, išskyrus kefyrą.
Kruopos akyse panika Vargšytė katytė, išsigando
Man iš viso stebūklas kaip katytė lašišą valgo.Maniškis jokio žmogiško maisto neima, išskyrus kefyrą.
Kruopos akyse panika Vargšytė katytė, išsigando
Oi, mano padraikos tai panašiais žvilgsniais kaip Tutė žiūri, kai aš lašišą valgau.
Labas vakaras
Tutė vargšiukė išbadėjusi
Kivis grįžo namo su perplėšta ausimi Vyras jau kelintą dieną burba, kad pasiims orinį šautuvą ir šaus į užpakalį tokiam katinui...Ateina pas mus į kiemą ir pastoviai šoka ant Kivio rėkiasi abu, mušasi Vargšas net naktimis namie miegot pradėjo, nebesiveržia į kiemą, nes ten tas pilkasis jį iškart terorizuoja.. Ir ką čia sugalvojus, kad dingtų tas "erelis" iš mūsų kiemo Nes už vyrą neatsakau, susibrizginęs visas
Tutė vargšiukė išbadėjusi
Kivis grįžo namo su perplėšta ausimi Vyras jau kelintą dieną burba, kad pasiims orinį šautuvą ir šaus į užpakalį tokiam katinui...Ateina pas mus į kiemą ir pastoviai šoka ant Kivio rėkiasi abu, mušasi Vargšas net naktimis namie miegot pradėjo, nebesiveržia į kiemą, nes ten tas pilkasis jį iškart terorizuoja.. Ir ką čia sugalvojus, kad dingtų tas "erelis" iš mūsų kiemo Nes už vyrą neatsakau, susibrizginęs visas
O šuns neturit? Kai maniškio ateina kaimyno katinas pešti, išleidžiu šunis lauk.Svetimasis kaip meteoras skrenda iš kiemo.
O jei rimtai kalbant, nereikia kištis į jų santykius, patys išsiaiškins.O šaudyti jokiu būdu negalima.
O jei rimtai kalbant, nereikia kištis į jų santykius, patys išsiaiškins.O šaudyti jokiu būdu negalima.
Sveikutes,
griztu i seima, galima?
soriukas, visai kitur buvau visa galva pasinerus.. gerai, kad prasviesejo smegenine..
griztu i seima, galima?
soriukas, visai kitur buvau visa galva pasinerus.. gerai, kad prasviesejo smegenine..