Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

Ja, neikit, nam nam katinui duokit, į greitai!

user posted image
Atsakyti
Jatus, Busy, anu graitai duodi nam nam katanėliui blink.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 01 gruodžio 2015 - 20:22
Tutė doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nerandu žodžių komentarui parašyt biggrin.gif
Atsakyti
Vajetus jetus tetus, kaip taip galima nam nam neduoti blink.gif
user posted image
Atsakyti
Busy, pašiurpinai visą forumą. Greit organizuok sočių ir laimingų katyčių nuotrauką mad.gif
Atsakyti
AAAAAAaaaAAAaaaaaa... nė nam nam i nė.. AAAAAA

user posted image

Jėtau, skubu maitint ir atšiurpinti visą forumą atgal biggrin.gif

va, įrodymas, maitinu lašiša ir iš rankų laugh.gif

user posted image

Kruopa a gerai elgiuosi?>
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 01 gruodžio 2015 - 20:35
Prisijuokiau, jumoristės jūs thumbup.gif Tai robotizuojatės, tai katus dietinat doh.gif

Man iš viso stebūklas kaip katytė lašišą valgo.Maniškis jokio žmogiško maisto neima, išskyrus kefyrą.

Kruopos akyse panika doh.gif Vargšytė katytė, išsigando
Atsakyti
Oi, mano padraikos tai panašiais žvilgsniais kaip Tutė žiūri, kai aš lašišą valgau.
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2015 12 01, 20:32)
Kruopa a gerai elgiuosi?>

Jeigu lašišos gablas buvo dydelis tai gerai, teta, elgiesi. Ir toliau prašom nam nam laiku Tutei duoti, o tai visos mamkos iš siaubo pastirusiais kailiais prie ekranų sėdėjo
user posted image
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

Tutė vargšiukė išbadėjusi laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Kivis grįžo namo su perplėšta ausimi doh.gif doh.gif doh.gif Vyras jau kelintą dieną burba, kad pasiims orinį šautuvą ir šaus į užpakalį tokiam katinui...Ateina pas mus į kiemą ir pastoviai šoka ant Kivio doh.gif rėkiasi abu, mušasi doh.gif Vargšas net naktimis namie miegot pradėjo, nebesiveržia į kiemą, nes ten tas pilkasis jį iškart terorizuoja.. g.gif Ir ką čia sugalvojus, kad dingtų tas "erelis" iš mūsų kiemo g.gif Nes už vyrą neatsakau, susibrizginęs visas doh.gif
Atsakyti
O šuns neturit? Kai maniškio ateina kaimyno katinas pešti, išleidžiu šunis lauk.Svetimasis kaip meteoras skrenda iš kiemo.
O jei rimtai kalbant, nereikia kištis į jų santykius, patys išsiaiškins.O šaudyti jokiu būdu negalima.
Atsakyti
Sveikutes,
griztu i seima, galima? blush2.gif
soriukas, visai kitur buvau visa galva pasinerus.. gerai, kad prasviesejo smegenine.. blush2.gif
Atsakyti