Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

Sveikos,

Pirmiausia dideliausi sveikinimai Renatelexx 4u.gif

Užbėgau atkalbėti Smilgos nuo skubios operacijos...bet čia jau viskas išaiškinta, tikiuosi, kad operacijos tikrai neprireiks , sveikatos Dinutei 4u.gif

Aš palikau savo globotinę operacijai, sutariau, kad paimsiu ryt, jau pilnai atsigavusią, oi kaip neramu.
Pasižadu šiom dienom kokią foto suorganizuoti

ir beje pavydžiu Erodės katėm smile.gif

dėl šeštadienio kol kas nežinau verysad.gif
ir labai liūdna kad nemačiau Busy suknios biggrin.gif
Atsakyti
Smilga - sėkmės gydykloje su Dinute 4u.gif labai linkiu kad pavyktų padėtį stabilizuoti vaistais ir maisteliu 4u.gif
Vidam - žinoma kad visos galės balsuoti smile.gif iki savaitės pabaigos dar labai laukiu nuotraukų ir sekmadienį sukelsiu į temą balsavimui. Jei kas turėsit nuotraukų kuriomis norėsit pakeisti jau atsiųstas nuotraukas irgi prašom siųsti smile.gif
Dar pagalvojau, jog kas turit daugiau nei du katinus tai gal jeigu niekas neprieštaraus, galim siųsti po vieną nuotrauką kalendoriaus viršelio konkursui, kad būtų didesnis pasirinkimas, nes tik Erendira pora globotinukų nuotraukų atsiuntė viršeliui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 01 gruodžio 2015 - 15:07
QUOTE(diinka @ 2015 12 01, 15:02)
Sveikos,

Pirmiausia dideliausi sveikinimai Renatelexx  4u.gif

Užbėgau atkalbėti Smilgos nuo skubios operacijos...bet čia jau viskas išaiškinta, tikiuosi, kad operacijos tikrai neprireiks , sveikatos Dinutei 4u.gif

Aš palikau savo globotinę operacijai, sutariau, kad paimsiu ryt, jau pilnai atsigavusią, oi kaip neramu.
Pasižadu šiom dienom kokią foto suorganizuoti

ir beje pavydžiu Erodės katėm smile.gif

dėl šeštadienio kol kas nežinau  verysad.gif
ir labai liūdna kad nemačiau Busy suknios  biggrin.gif

Atvažiuok. smile.gif
Ar Birbei dar reikia Solidago? Gavau 6 ampules, sakė, kad duočiau tam kam labiausiai reikia. Kadangi leidi Birbei, gal dar reiktų? Negaila. smile.gif

Renatelexx didžiausi sveikinimai bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
nėra laiko parašyt,mamą pas gydytojus vedžioju,o dar vaikai,darželis,būreliai,šventės artėja doh.gif
Dėl vaikų amžiaus tai man patinka maži leliukai,jie tokie gležnučiai,bejėgiai,fainuoliai,tikri angeliukai wub.gif Bet pati kai jau 3 turiu,tai daugiau nenorėčiau ax.gif
QUOTE(Šponkiukas @ 2015 11 30, 14:21)
Colomba, Magnuna, Aist, Erendira. Kas dar, kas dar  ax.gif ? Renatele, ar galėsi, ar mokslai? Žydryne?

Aš dar nežinau,parašysiu rytoj arba poryt 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(*Smilga* @ 2015 12 01, 12:57)
Nervuojuos dėl savo Dinutės  verysad.gif   Užsirašiau šiandien vizitui į kitą gydyklą. Noriu išgirsti dar vieną nuomonę. Ar iš tikro būtina operuoti.. Gal galima bandyti dietas, homeopatiją ir pan.
Zundyte, man rodos tavo katinėliui akmenligė? Kaip išsikapstėt?

Dar galit žolinį pabandyti Himalaya Cystone
http://www.vaistai.l...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydrynė: 01 gruodžio 2015 - 15:11
Erodė, kačių restoranas thumbup.gif Ar jos visos vienodą maistuką valgo?O jos dubenėliais neapsikeičia?

Dėl akmenukų šlapimo takuose galiu pasakyti tik tiek.Jei katas gyvena namie ir neišeina į kiemą, reikia šerti profilaktiniu maistuku nuo akmenligės.Mano senasis rainasis katinas gyvenime nebuvo gavęs gydomojo ar profilaktinio maisto.Gyveno ir sirgti negalvojo.O va draugės katytė jau šlapinosi su kraujais, kai pradėjo maitinti RC gydomuoju.Ir nieko, viskas praėjo.Veto klaida buvo, nieko nepasakė apie gydomuosius maistukus.
Atsakyti
Mes jau po veto. Padarė tyrimus. Kraujo tyrimai geri, inkstai, kepenys tvarkoj, gliukozė normoj. Šlapime yra pakitimų. Echoskopija nieko neparodė, nes pūslė buvo tuščia, teks pakartoti kitą kartą. Gavom vaistų, gydomojo maisto, operaciją atšauksiu ir bandysim gydytis..

O Dina, tai super gerietė wub.gif Viską ramiai ištvėrė, be pykčių. Baisiausiu momentu, kai teko ant nugaros gulėti, tai laižė man rankas, kad paleisčiau. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Smilga* @ 2015 12 01, 17:53)

O Dina, tai super gerietė  wub.gif Viską ramiai ištvėrė, be pykčių. Baisiausiu momentu, kai teko ant nugaros gulėti, tai laižė man rankas, kad paleisčiau.  wub.gif

wub.gif
Na va kaip šaunu, linkiu kad užtektų vaistų ir maisto, ir nereiktų jokių operacijų smile.gif
Atsakyti
Smilga - šaunu 4u.gif labai linkiu, kad tuom viskas ir pasibaigtų ir jokios operacijos neprireiktų 4u.gif Dinutė iš tikrųjų kokia gerietė katytė wub.gif tegul sveiksta kuo greičiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Smilga* @ 2015 12 01, 18:53)
Mes jau po veto. Padarė tyrimus. Kraujo tyrimai geri, inkstai, kepenys tvarkoj, gliukozė normoj. Šlapime yra pakitimų. Echoskopija nieko neparodė, nes pūslė buvo tuščia, teks pakartoti kitą kartą. Gavom vaistų, gydomojo maisto, operaciją atšauksiu ir bandysim gydytis..

O Dina, tai super gerietė  wub.gif Viską ramiai ištvėrė, be pykčių. Baisiausiu momentu, kai teko ant nugaros gulėti, tai laižė man rankas, kad paleisčiau.  wub.gif

Dinute wub.gif wub.gif wub.gif Geruole wub.gif
Atsakyti
Sveikatėlės Dinai drinks_cheers.gif 4u.gif

Diinka neliūdėk, nieko ypatingo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 01 gruodžio 2015 - 18:37
Labas vakarelis smile.gif

Labai aciu visoms uz sveikinimus 4u.gif
Taip pat uz padrasinancius zodzius 4u.gif
Tikiuosi iki pavasario igausiu drasos biggrin.gif

Dinai sveikatos 4u.gif

Dinkos globotinei, kad operacija sklandziai praeitu 4u.gif
Atsakyti
Įgausi drąsos drinks_cheers.gif ir ne tik jos 4u.gif

Žodžiu buvo taip...

Perskaičiau vakar straipnsį, kad robotai nemažai specialybių išstumia ir išstums iš darbo vietų. Deja buhalteriai rizikos grupėje. Jau Norvegijoje greitai kai kurias funkcijas automatizuos, taip neteks n žmonių darbo. Papasakojau MB, kad ateityje buhalterių nebereikės, duok Die spėčiau pencijai užsidirbti. Spėkit kokį gavau atsakymą iš MB laugh.gif

Kad mane apskardins, prisuks visokių čviekų ir prastums mane kaip robotą atgal į savo darbo vietą biggrin.gif Vsio... nuguliau po stalu, iki šiol neatsikeliu lotuliukas.gif
Atsakyti