Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

QUOTE(*Smilga* @ 2015 12 01, 12:02)
Sake, kad smėlis šlapime ir įtaria akmenuką šlapimo pūslėj.

O gydomasis maistas irgi nepadeda?

Mano Milai uždegimai kartojasi, bet jai ėmė sterilų šlapimo pasėlį ir siuntė į laboratoriją, ten jie kažką darė ir žiūrėjo ar išaugs kokia bakterija. Neišaugo ir Mila gyvenima su nespecifiniu pūslės uždegimu,t.y. jis kartais atsiranda be kažkokio sukelėjo.

Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2015 12 01, 13:36)
O gydomasis maistas irgi nepadeda?

Iki šiol specifiku šėriau FXD. Gydomojo nebandėm, todėl ir galvoju, ar ne per greit operuot. Gal pirma reiktų gydomąjį maistą pabandyt. Katė jaučiasi neblogai, ėda, geria.. Kol veikia vaistai, tai ir šlapinasi normaliai. Baigiasi veikimas - vėl pablogėja. Gydėmės savaitę.
Atsakyti
Biski atsilikau tai is Busy paveiksliuko mano trys zodziai : love , expierence, popular kazi ka ci reisk? lotuliukas.gif
Begu dirbt po darbo dabaigsiu skaityt... kazko rysio darbe nelabai rasta.
Atsakyti
QUOTE(*Smilga* @ 2015 12 01, 12:51)
Iki šiol specifiku šėriau FXD. Gydomojo nebandėm, todėl ir galvoju, ar ne per greit operuot. Gal pirma reiktų gydomąjį maistą pabandyt. Katė jaučiasi neblogai, ėda, geria.. Kol veikia vaistai, tai ir šlapinasi normaliai. Baigiasi veikimas - vėl pablogėja. Gydėmės savaitę.

Aš ne vetė, tiesiog remiuosi savo patirtimi - pusseserės katei buvo nemažai akmenų, šlapinosi su krauju, ganėtinai kraupiai ten viskas atrodė. Davė vaistus ir gydomąjį maistą, valgė gal 3 ar 4 mėnesius, kol kas (tfu tfu tfu) viskas tvarkoje.
Gal ir tau vertėtų pabandyti gydomąjį. Dabar į galvą ateina tik RC gydomasis. Bet ir jis yra turbūt poros skirtingų rūšių, nes dar priklauso kokie akmenys.
Ką aš daryčiau: ištirčiau kokie akmenys (čia reikia šlapimą surinkti ir klinikoje tiria) ir pradžiai vaistai + gydomasis maistas.
Atsakyti
Dėkui, Colomba 4u.gif . Nu, žiūrėsiu ką kitas vetas pasakys.
Atsakyti
Galvoju klausiu kaip Dinai sekėsi operacija, o pasirodo išsisuko panelė 4u.gif Jei padeda vaistai, tai gal nėra taip blogai? Aš galvoju pagal žmones...Nes jei būtų daug akmenų ir jau padėti galėtų tik operacija, tai gal tada ir vaistai jau būtų neveiksmingi? Aišku reikia su kitu vetu pasikonsultuoti 4u.gif

Kadangi nemoku anglų kalbos tai negalėjau ir žodžių išsirinkti smile.gif

Taip laukiu nuotraukų katinukų kalendoriaus wub.gif wub.gif wub.gif prisižiūrėsim grožių.
O balsuos gal tik tos kurių katinukai pretenduoja į kalendorių ar visos galėsim rinkti ?
Atsakyti
Smilga ,taip ,mano Kolumbui susidaro akmenys,kai ėda ne gydomąjį maistą,bet mano Kolumbas patinas,dėl anatominių šlaplės savybių berniukams tie akmenai negali išeiti,tai ir būna tuomet blogai.Dinutė juk katė,katėms tikrai mažiau problemų,nes šlaplė labai trumpa ir tiesi,todėl šeriant gydomuoju maistu,akmenys tirpsta,nelabai suprantu ką katei operuoti? Akmenį išimti? Tai gal tuomet reikia pabandyti gerą stipriai tirpdantį maistą,Kolumbas ėda RC HIGHT DILUTIONS,pabandykite tokį...Kolumbui irgi vetai sakė ,jei vėl atsiras akmenų tai reikės operuoti-tiesiog iš berniuko padaryti mergaitę,šlaplę ištiesinti,kad akmenys galėtų pasišalinti,bet Kolumbas dabar jau ketvirti metai ėdą tą gydomąjį maistą(kitokio negali ėsti nes tuos būklė prastėja,daugėja struvitų pūslėje)ir gyvena sau laimingas.Aišu man tai žvėriškai kainuoja ,bet gydymas ir operacijs kainuotų daugiau.Dar patarčiau suleisti bent kelias savaites po pusę ampulės SOLIDAGO,jis labai tinka prie visokių šlapimo sistemos problemų,tiesiog į kuprą ,po oda,pirkti reikia žmogiškoje vaistinėje,apie 3€ viena ampulė,Erendira patvirtins kad Solidago ir Runciukui pagelbėjo..Tikrai manau reikia kito veto nuomonės,gali būti kad pirmasis tik pinigėlių išpešt nori.....
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2015 12 01, 07:26)
Busy suknios taip ir nepamačiau, nors vakar per tel irgi tikrinau smile.gif tai isivaizduosiu gražiausią mano akimis suknia, Busy iš foto esu mačius, va ir bendras šaunus vaizdas gausis biggrin.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif įsivaizduoju didis.gif

Busy testas - Love, beauty, money biggrin.gif

Renatelex, sveikinu thumbup.gif

Erodės čepsės lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikuna: 01 gruodžio 2015 - 14:08
love, lust, time g.gif
Atsakyti
Ačiū labai, Zundyte 4u.gif Jaudinuosi dėl savo mažutės.. Važiuosim už pusvalandžio į gydyklą, žiūrėsiu ką ten pasakys.
Atsakyti
QUOTE(*Smilga* @ 2015 12 01, 13:51)

Nesupratau... operuot nepabandžius gydomojo maisto? Pradėkit nuo Specific FSD - bent jau mėnesį paerti juo, tada žiūrėt... man labai keista, kad po 1 savaitės gydymo net be specialaus maisto kalbam apie operaciją. Ir dar katės o ne katino g.gif

Va, tik ką su Zuzana tą patį turėjom - šlapinosi sudėtingai, su krauju. Savaitė antibiotikų ir spec maistas - kol kas nematau bėdos. šersiu FSD bent porą mėn.
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2015 12 01, 15:16)
Nesupratau... operuot nepabandžius gydomojo maisto? Pradėkit nuo Specific FSD - bent jau mėnesį paerti juo, tada žiūrėt... man labai keista, kad po 1 savaitės gydymo net be specialaus maisto kalbam apie operaciją. Ir dar katės o ne katino g.gif

Va, tik ką su Zuzana tą patį turėjom - šlapinosi sudėtingai, su krauju. Savaitė antibiotikų ir spec maistas - kol kas nematau bėdos. šersiu    FSD bent porą mėn.

Tai vat, ir man pasirodė ta operacija paskirta skubotai.
Gerai, kad užsukau su jumis pasitarti. Dabar mano abejonės nebeatrodo tokios be pagrindo.
Atsakyti