Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

QUOTE(Magnuna @ 2015 12 01, 09:22)
Ruste -kalendoriui atsiųsk nuotraukas  mirksiukas.gif
Smilgut - irgi atsiųsk saviškius  smile.gif

Man kaip žioplai ir nemačiusiai, primink, kam siųsti? apie kalendorių kažką viena akim mačiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2015 12 01, 09:07)
pabandykit šitai
Mano pirmi trys pamatyti žodžiai - money, beauty, hone biggrin.gif

Love, beauty, youth bigsmile.gif

Renatelex, kaip džiaugiuosi už tave 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Man savas vaikas yra visuomet teisingo dydžio / amžiaus biggrin.gif Nors, pamenu, labai džiaugiausi septynmete Rut - jau gali normaliai susitarti, bet dar nedaro nesąmonių... praėjo 10 metų, susitarti vis dar galiu, o nesąmonių vis dar nedaro biggrin.gif Laiminga aš mama wub.gif

Lisitėja, bus smagu pasimatyti 4u.gif

Labai ačiū Vėtrai už jaukų vakarykštį priėmimą 4u.gif Visi trys baisiausiai patenkinti namo keliavom thumbup.gif
Atsakyti
Ruste - taisyklės tokios: kalendoriui siunčiam nuo žmogaus ne daugiau dviejų katinėlių nuotraukas . Vieno katinėlio gwlima siųsti iki trijų nuograukų iš kurių rinksime labiausiai patinkančią smile.gif nuotraukas siųsk man į paštą jolita.patricia@gmail.com
Merginos, kurių nepaminėjau ir kurių katinėliai norėtų dalyvauti taip pat siųskite nuotraukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2015 12 01, 10:55)
Ruste - taisyklės tokios: kalendoriui siunčiam nuo žmogaus ne daugiau dviejų katinėlių nuotraukas . Vieno katinėlio gwlima siųsti iki trijų nuograukų iš kurių rinksime labiausiai patinkančią  smile.gif  nuotraukas siųsk man į paštą jolita.patricia@gmail.com
Merginos, kurių nepaminėjau ir kurių katinėliai norėtų dalyvauti taip pat siųskite nuotraukas  4u.gif

Na, nelabai aš fotografuotoja. Gal kitąmet.
Atsakyti

Ar girdisi laimingų katyčių čepsėjimas?user posted image
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2015 12 01, 10:48)
Ar girdisi laimingų katyčių čepsėjimas?

Kiekvienai po padėklą su 3 indais. biggrin.gif Geriau saviškiams nerodysiu... Užpavydės.
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2015 12 01, 11:48)
Ar girdisi laimingų katyčių čepsėjimas?[img]http://i68.tinypic.com/2je4495.jpg

biggrin.gif net aš taip nepietauju biggrin.gif padėklai su šitiek dubenėlių bigsmile.gif
Atsakyti
Erode - girdėjosi ir man kaip čepsi laimingos katytės thumbup.gif ir kiekviena po atskirą servizą turi bigsmile.gif aš saviškiams irgi turbūt nerodysiu smile.gif
Atsakyti
Nervuojuos dėl savo Dinutės verysad.gif Užsirašiau šiandien vizitui į kitą gydyklą. Noriu išgirsti dar vieną nuomonę. Ar iš tikro būtina operuoti.. Gal galima bandyti dietas, homeopatiją ir pan.

Zundyte, man rodos tavo katinėliui akmenligė? Kaip išsikapstėt?
Atsakyti
QUOTE(*Smilga* @ 2015 12 01, 11:57)
Nervuojuos dėl savo Dinutės  verysad.gif  Užsirašiau šiandien vizitui į kitą gydyklą. Noriu išgirsti dar vieną nuomonę. Ar iš tikro būtina operuoti.. Gal galima bandyti dietas, homeopatiją ir pan.

Zundyte, man rodos tavo katinėliui akmenligė? Kaip išsikapstėt?

Taviškei akmenligė ar pūslės uždegimas?
Atsakyti
Sake, kad smėlis šlapime ir įtaria akmenuką šlapimo pūslėj.
Atsakyti
Tai gal tą akenį išritpdyt kaip nors galima?
Nieko neišmanau šituos reikaluos, jau net baisu, tie šlapimo takų reikalai, kuo toliau, tuo dažniau visiem.
Atsakyti