Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

Busy suknios taip ir nepamačiau, nors vakar per tel irgi tikrinau smile.gif tai isivaizduosiu gražiausią mano akimis suknia, Busy iš foto esu mačius, va ir bendras šaunus vaizdas gausis biggrin.gif

Renatelex sveikinimai wub.gif
Aš tai savo lėliuką jau su nostalgija prisimenu (nors dar tik 4 metai neuzilgo biggrin.gif . Bet kaip ir kažkas rašė kad kiekvienas vaiko tarpsnis yra savaip gražus wub.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2015 11 30, 14:42)
Lisitėja žadėjo prisijungti šį kartą  smile.gif
Extriuk, kaip tu? Ar išleistų tave  tavo vyrai? smile.gif
Erode?
O kaip kiti miestai? Diinka,Vėtra ir kitos merginos?  4u.gif

Labuka, aš gal ištrūkčiau trumpam. 4u.gif
Atsakyti
Weronica biggrin.gif 4u.gif kaip šmagu... įsivaizduok mane liekną bigsmile.gif

pabandykit šitai

user posted image

Mano pirmi trys pamatyti žodžiai - money, beauty, hone biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(renatelexx @ 2015 12 01, 01:35)
Aciu Vetriuk, tikrai zengiu i nepazinta pasauli 4u.gif esu jau ne jaunuole, bet pirmas kartas, yra ivairiu baimiu blush2.gif

Nebijok Sauluti, as tik paerzinau...draugiskai wub.gif Vaikai yra didziulis dziaugsmas. Aisku nuo vaikucio priklauso nemigo naktys. Gal taviskis bus toks, kad miegosi ir miegosi. Mano vyresnele buvo labai rami vaikas. Net atsimenam dabar visa seima jos fraze - "Viskas gerai, viskas patogu" biggrin.gif Su Luknele buvo viskas kitaip. Alergija pienukui pasireiske nuo pirmu dieneliu. Labai daug vargom, buvo visko. Bet nesigailiu ne vienos dienos. Matai, mano harakteris toks, kad as geriau sutariu su vyresniais vaikais. Ir darbe, man paaugliu problemas spresti sekasi daug geriau, tiesiog as juos suprantu, jie mane. Tai mano asmeniui geriau didesni vaikuciai. Bet cia toks individualus dalykas wub.gif Beje, be mazucio, didelio niekaip negausi... biggrin.gif
Taip kad nebijok, pirmyn, vaikuciai yra sielos atgaiva, nekitaip mirksiukas.gif
Atsakyti
Labs ryts 4u.gif
Mano pirmi pamatyti žodžiai love, money, friends biggrin.gif tongue.gif
Renatelexx - tai gaunasi pavasarį lauksim temos pagausėjimo 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Love you (?) time (??)
Reikia pagalbos iššifruojant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(renatelexx @ 2015 11 30, 21:20)
Merginos teisingai supratot  4u.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Manau, kad kiekvienai mamai yra baisu. Man irgi buvo. Pamenu, paliko man vaiką jau sesutė, žliumbiu ir nežinau, ką su juo daryt.
Bet pradėjo rėkt ir ... viskas.

Jezau, katės baigia nugriaut namus... SIutimas toks, kad atrodo dramblių banda lekia. O tik mažuuuutės katytės bėgioja. Fogi su Nika...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 01 gruodžio 2015 - 08:41
Weronica - love you (till the end of) time g.gif turi slaptą gerbėją biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, vakar pasisekė praieiti TA su mašina tai biškį nervo turėjau, ir finansinių išlaidų irgi.

FB aš nepasiekiama, kas ieškotumėte, paskyra nebeaktyvi. Neklauskite kodėl, nutiko negerų dalykų ir tiek. Aš pasiekiama visais kitais kanalais - čia, emeilu, sms smile.gif

Nugis yra naujų foto, o kokia tai Rustė neįkelia doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(busycat @ 2015 12 01, 08:07)
Mano pirmi trys pamatyti žodžiai - money, beauty, hone biggrin.gif

Lowe, Happines, power biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

Maniškiai - beauty, popular, power rolleyes.gif
Atsakyti
Ruste -kalendoriui atsiųsk nuotraukas mirksiukas.gif
Smilgut - irgi atsiųsk saviškius smile.gif
Atsakyti