Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

Pražiopsojau Busy suknia sad.gif

Listėja, bus malonu susipažinti smile.gif

Renatelexx, o man atrodo, kad jau senokai gandras aplankė, nes aš kažkaip iš ankstesnio parašymo, tik nepamenu prieš kiek laiko, įtariau apie gandrus ax.gif
Sveikinu wink.gif

Atsakyti
Renatelexx - a rimts? g.gif tai gaunasi, kad Šponkiukas pastabiausia iš mūsų biggrin.gif
Atsakyti
Renatelexx, as aisku sveikyju wub.gif O kaip tikrai lietuvei net seile nutiso pagalvojus kas Taves laukia pirmus 3...na jei but visai saziningai pirmus 5 metelius bigsmile.gif blink.gif hihihi.gif As gera...as zinau flirt.gif

Na bet, po geru 16 metu pajusi tikraji kaifa, kai galesi pabendrauti kaip su draugu(e)...As tu nerealiuju 16 metu dar vis laukiu...nes mazoji 10...tik tiek kad miega naktim biggrin.gif Bet dar nepabendrausi rimtai, kaip man noretus ax.gif

Gerai, gerai, as tik erzinuos....draugiskai....ir man tai patinka, as skorpione...rrr.... bigsmile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
O man kaip tik atvirkščiai, leliukinis amžius pats fainiausias. Va Kivukos babalus nužiūriu, širdis džiaugiasi, pamačius wub.gif O ir savo "leliuką" labai gražiai prisimenu vaikystėje, toks mielas ir jaukus buvo biggrin.gif tu zbitkų atrodo ir nebepamenu wub.gif

Šponkiuk 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 30 lapkričio 2015 - 21:48
QUOTE(busycat @ 2015 11 30, 21:48)

Šponkiuk 4u.gif

Speju buvai idejus vel? Nemaciau. Per tel sedziu. Dafai dar karta biggrin.gif dabar refresinsiu vis, kad pamatyt smile.gif
Atsakyti
Busy suknelė šiandien temoje slėpynių žaidžia biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2015 11 30, 21:55)
Busy suknelė šiandien temoje slėpynių žaidžia  biggrin.gif  biggrin.gif

Blyn, nezinojau, kad reik zaist... Nu gal per fb priprasysiu parodyt smile.gif
Atsakyti
oi laugh.gif Šponkiuk fb žinutėje žėk

Nu rimtai, slėpynės kažkokios gaunasi, o nėr ką parodyt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 30 lapkričio 2015 - 22:06
Be be be toms, kas nematėt biggrin.gif
Atsakyti
Aha, tas be be be man skirtas mirksiukas.gif vis nepataikau. Būtų įdėjusi kokiam pusvalandžiui tai būtumėm visos pamačiusios, o čia trim minutėm... doh.gif biggrin.gif davai man į Až, nes kaip čia dabar , visos matė ir man cekava.
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2015 11 30, 22:10)
Renatelexx, sveikinu su tokiu nuostabiu, sakyčiau, kapitaliniu tavo gyvenimo pokyčiu!!!  4u.gif  4u.gif kiek savaičių nėštumas? Kaip jautiesi? Nepykina? Nagi klok čia mums viską.  mirksiukas.gif

Aciu Aist 4u.gif Tikrai kapiatlinis pokytis ax.gif Savijauta nera pati geriausia, kazkaip jegu labai truksta, zemas spaudimas, bet jau nepykina, tai gerai, dabar beveik puse laiko.

QUOTE(Šponkiukas @ 2015 11 30, 22:37)

Renatelexx, o man atrodo, kad jau senokai gandras aplankė, nes aš kažkaip iš ankstesnio parašymo, tik nepamenu prieš kiek laiko, įtariau apie gandrus  ax.gif
Sveikinu wink.gif

Aciu, tikrai Sponkiukas pastabiausia smile.gif buvau kazkada uzsiminusi, tik labai nepastebimai mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Vėtra.l @ 2015 11 30, 22:42)
Renatelexx, as aisku sveikyju wub.gif O kaip tikrai lietuvei net seile nutiso pagalvojus kas Taves laukia pirmus 3...na jei but visai saziningai pirmus 5 metelius bigsmile.gif  blink.gif  hihihi.gif  As gera...as zinau flirt.gif

Aciu Vetriuk, tikrai zengiu i nepazinta pasauli 4u.gif esu jau ne jaunuole, bet pirmas kartas, yra ivairiu baimiu blush2.gif
Atsakyti
Kiekvienas vaiko amžiaus tarpsnis turi savo privalumų ir minusų. Bet viena man aišku, tapusi mama aš pasikeičiau, vadinčiau tai branda. Gal ir pompastiškai skambės, bet man vaikai ( ir ne tik jie) tikrai įprasmino gyvenimą. smile.gif

Aš jau gavau savo priešmieginę meilės ir murkimo dozę iš Ainu, o jūs? Labanaktis, mielosios. 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 01 gruodžio 2015 - 00:01