Pražiopsojau Busy suknia
Listėja, bus malonu susipažinti
Renatelexx, o man atrodo, kad jau senokai gandras aplankė, nes aš kažkaip iš ankstesnio parašymo, tik nepamenu prieš kiek laiko, įtariau apie gandrus
Sveikinu
Renatelexx - a rimts? tai gaunasi, kad Šponkiukas pastabiausia iš mūsų
Renatelexx, as aisku sveikyju O kaip tikrai lietuvei net seile nutiso pagalvojus kas Taves laukia pirmus 3...na jei but visai saziningai pirmus 5 metelius As gera...as zinau
Na bet, po geru 16 metu pajusi tikraji kaifa, kai galesi pabendrauti kaip su draugu(e)...As tu nerealiuju 16 metu dar vis laukiu...nes mazoji 10...tik tiek kad miega naktim Bet dar nepabendrausi rimtai, kaip man noretus
Gerai, gerai, as tik erzinuos....draugiskai....ir man tai patinka, as skorpione...rrr....
Na bet, po geru 16 metu pajusi tikraji kaifa, kai galesi pabendrauti kaip su draugu(e)...As tu nerealiuju 16 metu dar vis laukiu...nes mazoji 10...tik tiek kad miega naktim Bet dar nepabendrausi rimtai, kaip man noretus
Gerai, gerai, as tik erzinuos....draugiskai....ir man tai patinka, as skorpione...rrr....
O man kaip tik atvirkščiai, leliukinis amžius pats fainiausias. Va Kivukos babalus nužiūriu, širdis džiaugiasi, pamačius O ir savo "leliuką" labai gražiai prisimenu vaikystėje, toks mielas ir jaukus buvo tu zbitkų atrodo ir nebepamenu
Šponkiuk
Šponkiuk
QUOTE(busycat @ 2015 11 30, 21:48)
Speju buvai idejus vel? Nemaciau. Per tel sedziu. Dafai dar karta dabar refresinsiu vis, kad pamatyt
Busy suknelė šiandien temoje slėpynių žaidžia
QUOTE(Magnuna @ 2015 11 30, 21:55)
Busy suknelė šiandien temoje slėpynių žaidžia
Blyn, nezinojau, kad reik zaist... Nu gal per fb priprasysiu parodyt
oi Šponkiuk fb žinutėje žėk
Nu rimtai, slėpynės kažkokios gaunasi, o nėr ką parodyt
Nu rimtai, slėpynės kažkokios gaunasi, o nėr ką parodyt
Be be be toms, kas nematėt
Aha, tas be be be man skirtas vis nepataikau. Būtų įdėjusi kokiam pusvalandžiui tai būtumėm visos pamačiusios, o čia trim minutėm... davai man į Až, nes kaip čia dabar , visos matė ir man cekava.
QUOTE(Aist @ 2015 11 30, 22:10)
Renatelexx, sveikinu su tokiu nuostabiu, sakyčiau, kapitaliniu tavo gyvenimo pokyčiu!!! kiek savaičių nėštumas? Kaip jautiesi? Nepykina? Nagi klok čia mums viską.
Aciu Aist Tikrai kapiatlinis pokytis Savijauta nera pati geriausia, kazkaip jegu labai truksta, zemas spaudimas, bet jau nepykina, tai gerai, dabar beveik puse laiko.
QUOTE(Šponkiukas @ 2015 11 30, 22:37)
Renatelexx, o man atrodo, kad jau senokai gandras aplankė, nes aš kažkaip iš ankstesnio parašymo, tik nepamenu prieš kiek laiko, įtariau apie gandrus
Sveikinu
Aciu, tikrai Sponkiukas pastabiausia buvau kazkada uzsiminusi, tik labai nepastebimai
Papildyta:
QUOTE(Vėtra.l @ 2015 11 30, 22:42)
Renatelexx, as aisku sveikyju O kaip tikrai lietuvei net seile nutiso pagalvojus kas Taves laukia pirmus 3...na jei but visai saziningai pirmus 5 metelius As gera...as zinau
Aciu Vetriuk, tikrai zengiu i nepazinta pasauli esu jau ne jaunuole, bet pirmas kartas, yra ivairiu baimiu
Kiekvienas vaiko amžiaus tarpsnis turi savo privalumų ir minusų. Bet viena man aišku, tapusi mama aš pasikeičiau, vadinčiau tai branda. Gal ir pompastiškai skambės, bet man vaikai ( ir ne tik jie) tikrai įprasmino gyvenimą.
Aš jau gavau savo priešmieginę meilės ir murkimo dozę iš Ainu, o jūs? Labanaktis, mielosios.
Aš jau gavau savo priešmieginę meilės ir murkimo dozę iš Ainu, o jūs? Labanaktis, mielosios.