Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

Azu - tai tu tuomet per Naujus nieko nesirenk, TB triusiku per abu užteks tongue.gif
Renatelexx - ar aš teisingai supratau, kad tave galima sveikinti su nestuke.gif bigsmile.gif
Atsakyti
kazi ar ilysim? abu gerokai pasitaisem is gero gyvenimo biggrin.gif ir anglisko maisto biggrin.gif biggrin.gif, jau jei rimtai visai pamegau tuos angliskus pusrycius daznai namie pati darau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2015 11 30, 20:50)
Laukiesi?  ax.gif

QUOTE(Magnuna @ 2015 11 30, 20:53)
Renatelexx - ar aš teisingai supratau, kad  tave galima sveikinti su nestuke.gif  bigsmile.gif

Merginos teisingai supratot 4u.gif
Atsakyti
Po darbų didžiųjų galima atsipūsti ir pažiūrėti ką jūs čia priplepėjot mirksiukas.gif

Sveikinimai švenčiantiems gimtadienius 4u.gif

Sveikatos debesys ligoniams 4u.gif

renatelexx, tau nuoširdžiausi sveikinimai 4u.gif

Labai norėčiau jus visas pamatyti ax.gif

Atsakyti
Sveikinimai, renatelexx 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Renatelexx, sveikinųųų wub.gif wub.gif Jackau kaip faina thumbup.gif

Azu, o tu ir nesitalpink kartu su juo vienuose triuseliuose, lai ans nešioja, tu nagus nusilakuok raudonai ir to pakaks laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 11 30, 20:24)
Labai norėčiau jus visas pamatyti  ax.gif

Lisitėja - tai puiku, vadinasi pasimatysim biggrin.gif
Renatelexx - dideliausi sveikinimai 4u.gif o Meduoliui jau pasakei, kad turės būti aukle? biggrin.gif
Busy mintis dėl raudonos "aprangos" laaaabai patiko thumbup.gif Azu su B taip "apsiengą" turbūt ir kokį Naujametinį konkursą laimėtumėt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 30 lapkričio 2015 - 20:36
QUOTE(Magnuna @ 2015 11 30, )
o Meduoliui jau pasakei, kad turės būti aukle?  biggrin.gif

Merginos,abai aciu uz sveikinimus 4u.gif

Meduolis jau informuotas biggrin.gif tik nezinau, ar suprato ax.gif
Atsakyti
Smilga su gimtadieniu 4u.gif
Renatelexx su pagautu gandru 4u.gif

Aš su klausimu, pagal Giliuko svori jo dienos norma yra 60g sausiako ale pameravau, kad jis man per para suvaro visus 120g blush2.gif Tai dabar mastau ar riboti jam ar lesiti tiek est unsure.gif
Atsakyti
Renatelexx, sveikinu su tokiu nuostabiu, sakyčiau, kapitaliniu tavo gyvenimo pokyčiu!!! 4u.gif 4u.gif kiek savaičių nėštumas? Kaip jautiesi? Nepykina? Nagi klok čia mums viską. mirksiukas.gif
Lisitėja, pasimatysim 4u.gif
O tai Giliukas ąžuolėja, t.y. storėja? Aš saviškei sauso neriboju, svoris jos nekinta, stabilus, aš rami.
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2015 11 30, 21:19)
Vėtriuk - gražaus jums vakaro su Erendira  4u.gif  pasibūkit mergytės  4u.gif

Aciu labai rupesteli wub.gif wub.gif wub.gif
Pasibuvau, siela atsigavo, o dabar truputis prie kompiuterio ir miegelio wub.gif
Atsakyti
Sagyte- jeigu Giliukas plečiasi į šonus tai pamažink normą. Aš Grikiui, matyt, visą gyvenimą turėsiu maistelį normuoti nes tuoj susikrautų atgal visus tuos gramus, kurių su tokiu vargu atsikratėm smile.gif o mano tėvukai Maurui su Mikute nenormuoja - dubenėlyje visuomet sausiukų yra ir jie patys sau normuojasi. Mikutė tai tikras sliekutis, sustorėti jai negresia, Mauras visuomet stabiliai svorį laikė, niekada į šonus per daug nesiplėtė tai tuo klausimu ramu. O štai Kruopcius su Grikiu tuj pat reaguoja į gyvenimo, t. y. maitinimo, sąlygų pagerėjimą. Taip kad pastebėk Giliuką ar neapvalėja ir pagal tai normuok, jeigu prireiks maistelį smile.gif
Atsakyti