Azu - tai tu tuomet per Naujus nieko nesirenk, TB triusiku per abu užteks
Renatelexx - ar aš teisingai supratau, kad tave galima sveikinti su
kazi ar ilysim? abu gerokai pasitaisem is gero gyvenimo ir anglisko maisto , jau jei rimtai visai pamegau tuos angliskus pusrycius daznai namie pati darau
QUOTE(Aist @ 2015 11 30, 20:50)
Laukiesi?
QUOTE(Magnuna @ 2015 11 30, 20:53)
Renatelexx - ar aš teisingai supratau, kad tave galima sveikinti su
Merginos teisingai supratot
Po darbų didžiųjų galima atsipūsti ir pažiūrėti ką jūs čia priplepėjot
Sveikinimai švenčiantiems gimtadienius
Sveikatos debesys ligoniams
renatelexx, tau nuoširdžiausi sveikinimai
Labai norėčiau jus visas pamatyti
Sveikinimai švenčiantiems gimtadienius
Sveikatos debesys ligoniams
renatelexx, tau nuoširdžiausi sveikinimai
Sveikinimai, renatelexx
Renatelexx, sveikinųųų Jackau kaip faina
Azu, o tu ir nesitalpink kartu su juo vienuose triuseliuose, lai ans nešioja, tu nagus nusilakuok raudonai ir to pakaks
Azu, o tu ir nesitalpink kartu su juo vienuose triuseliuose, lai ans nešioja, tu nagus nusilakuok raudonai ir to pakaks
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 11 30, 20:24)
Lisitėja - tai puiku, vadinasi pasimatysim
Renatelexx - dideliausi sveikinimai o Meduoliui jau pasakei, kad turės būti aukle?
Busy mintis dėl raudonos "aprangos" laaaabai patiko Azu su B taip "apsiengą" turbūt ir kokį Naujametinį konkursą laimėtumėt
QUOTE(Magnuna @ 2015 11 30, )
o Meduoliui jau pasakei, kad turės būti aukle?
Merginos,abai aciu uz sveikinimus
Meduolis jau informuotas tik nezinau, ar suprato
Smilga su gimtadieniu
Renatelexx su pagautu gandru
Aš su klausimu, pagal Giliuko svori jo dienos norma yra 60g sausiako ale pameravau, kad jis man per para suvaro visus 120g Tai dabar mastau ar riboti jam ar lesiti tiek est
Renatelexx su pagautu gandru
Aš su klausimu, pagal Giliuko svori jo dienos norma yra 60g sausiako ale pameravau, kad jis man per para suvaro visus 120g Tai dabar mastau ar riboti jam ar lesiti tiek est
Renatelexx, sveikinu su tokiu nuostabiu, sakyčiau, kapitaliniu tavo gyvenimo pokyčiu!!! kiek savaičių nėštumas? Kaip jautiesi? Nepykina? Nagi klok čia mums viską.
Lisitėja, pasimatysim
O tai Giliukas ąžuolėja, t.y. storėja? Aš saviškei sauso neriboju, svoris jos nekinta, stabilus, aš rami.
Lisitėja, pasimatysim
O tai Giliukas ąžuolėja, t.y. storėja? Aš saviškei sauso neriboju, svoris jos nekinta, stabilus, aš rami.
QUOTE(Magnuna @ 2015 11 30, 21:19)
Vėtriuk - gražaus jums vakaro su Erendira pasibūkit mergytės
Aciu labai rupesteli
Pasibuvau, siela atsigavo, o dabar truputis prie kompiuterio ir miegelio
Sagyte- jeigu Giliukas plečiasi į šonus tai pamažink normą. Aš Grikiui, matyt, visą gyvenimą turėsiu maistelį normuoti nes tuoj susikrautų atgal visus tuos gramus, kurių su tokiu vargu atsikratėm o mano tėvukai Maurui su Mikute nenormuoja - dubenėlyje visuomet sausiukų yra ir jie patys sau normuojasi. Mikutė tai tikras sliekutis, sustorėti jai negresia, Mauras visuomet stabiliai svorį laikė, niekada į šonus per daug nesiplėtė tai tuo klausimu ramu. O štai Kruopcius su Grikiu tuj pat reaguoja į gyvenimo, t. y. maitinimo, sąlygų pagerėjimą. Taip kad pastebėk Giliuką ar neapvalėja ir pagal tai normuok, jeigu prireiks maistelį