Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

Jėtau Smilga, da dedu sekundei biggrin.gif

Magnuna, va kiek daug visos bendro randam, katinai spalvos biggrin.gif thumbup.gif Ačiū 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 30 lapkričio 2015 - 18:30
Esu tokia pavargus, kad net verkti noriu. Pavaduoju kolege, ir dar tik pirma diena. Bet darbo nenormaliai daug, ne mano jegom. Nusispjaut ir dirbt pavirsutiniskai nemoku, o spet nespeju Po darbo, daviau sau zodi nesedesiu. Po darbo mano seimos laikas...

Dinai didziausi linkejimai, laikau kumscius uz tokia miela katyte.
Smilgute su Gimtadieniu Tave 4u.gif Ir linkiu sveikateles ir prazystancios sypseneles veide 4u.gif 4u.gif 4u.gif

P.S. Mergaites, neatvaziuosiu as si karta. Si treciadieni lekiu i Kauna, vezu teti i klinikas apziurai. O po savaites ir dar tokios, gulesiu paslika doh.gif
Atsakyti
Vėtra, o kolegė išėjusi atostogų, kad pavaduoji? 4u.gif Laikykis

Kaži kaip Vilkrai patikrinimai, gal baigėsi jau

Man irgi metai į pabaigą, artėja didieji metiniai darbai ak ak.... karsta.gif
Atsakyti
Šįkart spėjau pamatyt. Pritariu merginoms, graži ir suknia, ir jos šeimininkė wub.gif

Vėtra, dėkui už palinkėjimus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Smilga*: 30 lapkričio 2015 - 18:34
Vėtra - palepink kuom nors maloniu save šyvakar 4u.gif pas mus darbe tai jeigu aš ar mano kolegė atostogaujam ar susergam tai būtinai trigubi kiekiai darbų sukrenta - belieka didelėm akim lakstyti ir stengtis paskutinių nervų ląstelių nepražudyti smile.gif Taip kad laikykis, Vėtriuk, ir pasistenk namuose atsiriboti nuo darbo 4u.gif

Grikelis, praėjusią savaitę nutaikęs saulėtą dieną išpuolė į balkoną, greitai "susitvarkė" šezlongą ir klestelėjo pasimėgauti saulute smile.gif
user posted image
Renatelexx - matua, kad skaitai temą smile.gif prašom atsiųsti gražuolio Meduolio nuotraukas kalendoriui mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 30 lapkričio 2015 - 18:39
QUOTE(busycat @ 2015 11 30, 20:32)
Vėtra, o kolegė išėjusi atostogų, kad pavaduoji? 4u.gif Laikykis

Acha, Busiuk, ilgu...dekretiniu doh.gif Visi po savaite pavaduojam, toks vadovo sprendimas. Tai laukiu savaites pabaigos...
Papildyta:
QUOTE(Magnuna @ 2015 11 30, 20:38)
Vėtra - palepink kuom nors maloniu save šyvakar  4u.gif pas mus darbe tai jeigu aš ar mano kolegė atostogaujam ar susergam tai būtinai trigubi kiekiai darbų sukrenta - belieka didelėm akim lakstyti ir stengtis paskutinių nervų ląstelių nepražudyti  smile.gif  Taip kad laikykis, Vėtriuk, ir pasistenk namuose atsiriboti nuo darbo  4u.gif

Aciu Magnuciuk wub.gif wub.gif wub.gif
As ir lepinsiuos, ypac siandien bigsmile.gif Laukiu atvaziuojant Erendiros...
Atsakyti
Vėtriuk - gražaus jums vakaro su Erendira 4u.gif pasibūkit mergytės 4u.gif
Atsakyti
Busy as nemaciau, ariau sporto salej, ir suknia praziopsojau verysad.gif blink.gif , ale tiek ziemai prisisauginau lasiniu, kad sakes g.gif
Atsakyti
Labas vakarelis merginos smile.gif

Smilga, su gimtadieniu 4u.gif

Dinai, sveikateles 4u.gif

Pas mane darbe irgi kazkoks beprotnamis, auditas, imoniu reorganizacija, metu pabaiga doh.gif nervai nebelaiko, nors labai stengiuosi nesinervint, nes man dabar negalima ax.gif
Vetra, labai suprantu 4u.gif
QUOTE(Šponkiukas @ 2015 11 30, 14:21)
Taigi, norinčios:
Colomba, Magnuna, Aist, Erendira. Kas dar, kas dar  ax.gif ? Renatele, ar galėsi, ar mokslai? Žydryne?

Noreciau, bet vel man mokslai, tai manau nelabai iseis 4u.gif galeciau tik antroj dienos pusej ax.gif

QUOTE(Magnuna @ 2015 11 30, 19:38)
Renatelexx - matua, kad skaitai temą  smile.gif  prašom atsiųsti gražuolio Meduolio nuotraukas kalendoriui  mirksiukas.gif

Magnuna, kad neturi Meduolis graziu nuotrauku, fotoapratas prastas, o ir mamka nemoka fotografuoti ax.gif tai nesiusim, kad neapsijuokt blush2.gif bet kalendoriaus noresim 4u.gif
Atsakyti
Busy daba i as jau maciau, liuks sukne wink.gif as irgi turiu melynu rubu, nors man labiau tinka violetine, riuzava lotuliukas.gif
sako siais metais reik raudonai rengtis per naujus, as nieko neturiu, o MB tik triusikus raudonus turi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 30 lapkričio 2015 - 19:34
QUOTE(renatelexx @ 2015 11 30, 19:32)
nors labai stengiuosi nesinervint, nes man dabar negalima ax.gif

Laukiesi? ax.gif
Atsakyti
Smilga su gimimo diena. 4u.gif Ir Dinai linkiu kuo greičiau pasveikti. 4u.gif

Busy suknelės nepamačiau. doh.gif
Atsakyti