Jėtau Smilga, da dedu sekundei
Magnuna, va kiek daug visos bendro randam, katinai spalvos Ačiū
Esu tokia pavargus, kad net verkti noriu. Pavaduoju kolege, ir dar tik pirma diena. Bet darbo nenormaliai daug, ne mano jegom. Nusispjaut ir dirbt pavirsutiniskai nemoku, o spet nespeju Po darbo, daviau sau zodi nesedesiu. Po darbo mano seimos laikas...
Dinai didziausi linkejimai, laikau kumscius uz tokia miela katyte.
Smilgute su Gimtadieniu Tave Ir linkiu sveikateles ir prazystancios sypseneles veide
P.S. Mergaites, neatvaziuosiu as si karta. Si treciadieni lekiu i Kauna, vezu teti i klinikas apziurai. O po savaites ir dar tokios, gulesiu paslika
Dinai didziausi linkejimai, laikau kumscius uz tokia miela katyte.
Smilgute su Gimtadieniu Tave Ir linkiu sveikateles ir prazystancios sypseneles veide
P.S. Mergaites, neatvaziuosiu as si karta. Si treciadieni lekiu i Kauna, vezu teti i klinikas apziurai. O po savaites ir dar tokios, gulesiu paslika
Vėtra, o kolegė išėjusi atostogų, kad pavaduoji? Laikykis
Kaži kaip Vilkrai patikrinimai, gal baigėsi jau
Man irgi metai į pabaigą, artėja didieji metiniai darbai ak ak....
Kaži kaip Vilkrai patikrinimai, gal baigėsi jau
Man irgi metai į pabaigą, artėja didieji metiniai darbai ak ak....
Šįkart spėjau pamatyt. Pritariu merginoms, graži ir suknia, ir jos šeimininkė
Vėtra, dėkui už palinkėjimus
Vėtra, dėkui už palinkėjimus
Vėtra - palepink kuom nors maloniu save šyvakar pas mus darbe tai jeigu aš ar mano kolegė atostogaujam ar susergam tai būtinai trigubi kiekiai darbų sukrenta - belieka didelėm akim lakstyti ir stengtis paskutinių nervų ląstelių nepražudyti Taip kad laikykis, Vėtriuk, ir pasistenk namuose atsiriboti nuo darbo
Grikelis, praėjusią savaitę nutaikęs saulėtą dieną išpuolė į balkoną, greitai "susitvarkė" šezlongą ir klestelėjo pasimėgauti saulute
Renatelexx - matua, kad skaitai temą prašom atsiųsti gražuolio Meduolio nuotraukas kalendoriui
Grikelis, praėjusią savaitę nutaikęs saulėtą dieną išpuolė į balkoną, greitai "susitvarkė" šezlongą ir klestelėjo pasimėgauti saulute
Renatelexx - matua, kad skaitai temą prašom atsiųsti gražuolio Meduolio nuotraukas kalendoriui
QUOTE(busycat @ 2015 11 30, 20:32)
Vėtra, o kolegė išėjusi atostogų, kad pavaduoji? Laikykis
Acha, Busiuk, ilgu...dekretiniu Visi po savaite pavaduojam, toks vadovo sprendimas. Tai laukiu savaites pabaigos...
Papildyta:
QUOTE(Magnuna @ 2015 11 30, 20:38)
Vėtra - palepink kuom nors maloniu save šyvakar pas mus darbe tai jeigu aš ar mano kolegė atostogaujam ar susergam tai būtinai trigubi kiekiai darbų sukrenta - belieka didelėm akim lakstyti ir stengtis paskutinių nervų ląstelių nepražudyti Taip kad laikykis, Vėtriuk, ir pasistenk namuose atsiriboti nuo darbo
Aciu Magnuciuk
As ir lepinsiuos, ypac siandien Laukiu atvaziuojant Erendiros...
Vėtriuk - gražaus jums vakaro su Erendira pasibūkit mergytės
Busy as nemaciau, ariau sporto salej, ir suknia praziopsojau , ale tiek ziemai prisisauginau lasiniu, kad sakes
Labas vakarelis merginos
Smilga, su gimtadieniu
Dinai, sveikateles
Pas mane darbe irgi kazkoks beprotnamis, auditas, imoniu reorganizacija, metu pabaiga nervai nebelaiko, nors labai stengiuosi nesinervint, nes man dabar negalima
Vetra, labai suprantu
Noreciau, bet vel man mokslai, tai manau nelabai iseis galeciau tik antroj dienos pusej
Magnuna, kad neturi Meduolis graziu nuotrauku, fotoapratas prastas, o ir mamka nemoka fotografuoti tai nesiusim, kad neapsijuokt bet kalendoriaus noresim
Smilga, su gimtadieniu
Dinai, sveikateles
Pas mane darbe irgi kazkoks beprotnamis, auditas, imoniu reorganizacija, metu pabaiga nervai nebelaiko, nors labai stengiuosi nesinervint, nes man dabar negalima
Vetra, labai suprantu
QUOTE(Šponkiukas @ 2015 11 30, 14:21)
Taigi, norinčios:
Colomba, Magnuna, Aist, Erendira. Kas dar, kas dar ? Renatele, ar galėsi, ar mokslai? Žydryne?
Colomba, Magnuna, Aist, Erendira. Kas dar, kas dar ? Renatele, ar galėsi, ar mokslai? Žydryne?
Noreciau, bet vel man mokslai, tai manau nelabai iseis galeciau tik antroj dienos pusej
QUOTE(Magnuna @ 2015 11 30, 19:38)
Magnuna, kad neturi Meduolis graziu nuotrauku, fotoapratas prastas, o ir mamka nemoka fotografuoti tai nesiusim, kad neapsijuokt bet kalendoriaus noresim
Busy daba i as jau maciau, liuks sukne as irgi turiu melynu rubu, nors man labiau tinka violetine, riuzava
sako siais metais reik raudonai rengtis per naujus, as nieko neturiu, o MB tik triusikus raudonus turi
sako siais metais reik raudonai rengtis per naujus, as nieko neturiu, o MB tik triusikus raudonus turi
QUOTE(renatelexx @ 2015 11 30, 19:32)
nors labai stengiuosi nesinervint, nes man dabar negalima
Laukiesi?
Smilga su gimimo diena. Ir Dinai linkiu kuo greičiau pasveikti.
Busy suknelės nepamačiau.
Busy suknelės nepamačiau.