Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

Dinutei 4u.gif
Atsakyti
Sveikatos Dinai 4u.gif 4u.gif Kada operuos? Laikysiu kumščius už katytę.
Atsakyti
QUOTE(*Smilga* @ 2015 11 30, 14:04)
Nuotaika ne itin šventinė. Dinai bėdos su šlapimo pūsle, šlapinasi krauju, laukia operacija  verysad.gif

Smilga veikinu su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O kas yra Dinai kad net operacijos reikia? Akmenys pūslėje ir jau niekas nepadeda?
Atsakyti
Smilga -Dinutei 4u.gif kad kuo greičiau viskas pareitų ir susveiktų 4u.gif
Atsakyti
Dėkui už balionėlius Dinai. Antrą savaitę gydomės. Tik baigiasi vaistų veikimas ir vėl myžčioja.. Trečiadienį ryte operacija.
Atsakyti
Smilga su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
ir sveikatytes Dinai
Magnuna papiesk savo pasta fotkems atsiust, ato neuzsirasiau tai daba ir nezinau blush2.gif
Atsakyti
Piešiu paštą biggrin.gif siųskit visos ir kuo daugiau biggrin.gif jolita.patricia@gmail.com
Atsakyti
Sveikos, jėėėtau, kaip dabar išsisukti dėl sūknios g.gif Jeigu aš trumpam imesiu, manau tiks nia? Nu ta fotke, nelabai informatyvi žinocia verysad.gif

Va dedu trumpam

4u.gif

Smilgut, sveikinu tave su gimadiena, kuo džiugesnių tau akimirkų, kad ir kaip ten bebūtų.

Erendira 4u.gif

Vėtra, tavo žinutės negavau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 30 lapkričio 2015 - 18:20
QUOTE(busycat @ 2015 11 30, 20:16

[cool.gif
Vėtra[/b], tavo žinutės negavau unsure.gif

Tada rasau cia bigsmile.gif smile.gif Suknele labai grazi, jos seiminyke dar grazesne wub.gif Ir apskritai, siemet as pamisus del tamsiai melynos spalvos...
Atsakyti
Ačiū, bais susigėdau blush2.gif Mėlyna ir man patinka, patinka visokiais atspalviais, nuo šviesios iki tamsios, dar žalią mėgstu visokią biggrin.gif
Atsakyti
Busy, tas tavo trumpam, buvo sekundei? Įdėk dar kartelį, aa??
Atsakyti
Matiau, matiau suknią biggrin.gif laba gražia abidvi, ir suknia ir suknios šeimininkė 4u.gif
man irgi mėlyna pati pačiausia spalva ypač tamsūs, gilūs atspalviai rolleyes.gif Dažnai turiu save sudrausti, kad rinkdamasi drabužius žiūrėčiau ir į kitas spalvas o tai vis mėlyna ir mėlyna smile.gif
Atsakyti