Dinutei
Sveikatos Dinai Kada operuos? Laikysiu kumščius už katytę.
QUOTE(*Smilga* @ 2015 11 30, 14:04)
Nuotaika ne itin šventinė. Dinai bėdos su šlapimo pūsle, šlapinasi krauju, laukia operacija
Smilga veikinu su gimtadieniu
O kas yra Dinai kad net operacijos reikia? Akmenys pūslėje ir jau niekas nepadeda?
Smilga -Dinutei kad kuo greičiau viskas pareitų ir susveiktų
Dėkui už balionėlius Dinai. Antrą savaitę gydomės. Tik baigiasi vaistų veikimas ir vėl myžčioja.. Trečiadienį ryte operacija.
Smilga su gimtadieniu
ir sveikatytes Dinai
Magnuna papiesk savo pasta fotkems atsiust, ato neuzsirasiau tai daba ir nezinau
ir sveikatytes Dinai
Magnuna papiesk savo pasta fotkems atsiust, ato neuzsirasiau tai daba ir nezinau
Piešiu paštą siųskit visos ir kuo daugiau jolita.patricia@gmail.com
Sveikos, jėėėtau, kaip dabar išsisukti dėl sūknios Jeigu aš trumpam imesiu, manau tiks nia? Nu ta fotke, nelabai informatyvi žinocia
Va dedu trumpam
Smilgut, sveikinu tave su gimadiena, kuo džiugesnių tau akimirkų, kad ir kaip ten bebūtų.
Erendira
Vėtra, tavo žinutės negavau
Va dedu trumpam
Smilgut, sveikinu tave su gimadiena, kuo džiugesnių tau akimirkų, kad ir kaip ten bebūtų.
Erendira
Vėtra, tavo žinutės negavau
QUOTE(busycat @ 2015 11 30, 20:16
[
[
Vėtra[/b], tavo žinutės negavau
Tada rasau cia Suknele labai grazi, jos seiminyke dar grazesne Ir apskritai, siemet as pamisus del tamsiai melynos spalvos...
Ačiū, bais susigėdau Mėlyna ir man patinka, patinka visokiais atspalviais, nuo šviesios iki tamsios, dar žalią mėgstu visokią
Busy, tas tavo trumpam, buvo sekundei? Įdėk dar kartelį, aa??
Matiau, matiau suknią laba gražia abidvi, ir suknia ir suknios šeimininkė
man irgi mėlyna pati pačiausia spalva ypač tamsūs, gilūs atspalviai Dažnai turiu save sudrausti, kad rinkdamasi drabužius žiūrėčiau ir į kitas spalvas o tai vis mėlyna ir mėlyna
man irgi mėlyna pati pačiausia spalva ypač tamsūs, gilūs atspalviai Dažnai turiu save sudrausti, kad rinkdamasi drabužius žiūrėčiau ir į kitas spalvas o tai vis mėlyna ir mėlyna