Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

Taaaip, pritariu Vidam, kiekviena "katuku mamai" savas vaikas pats paciausias. Sponkiuk, laikykis tos minties. Kiekvienas katukas unikalus. Jei Hipes nebutu su Tavim, oi kaip dabar butent jos truktu wub.gif Ji nuostabi katyte, ir labai zavi 4u.gif

Mano Staselis nerangus, tai faktas, bet jis protingas katinas. Taip graziai apzaidzia Vaseli. Manau dabar Vasiukui Staselio labai reikia bigsmile.gif Jis taip neprikliai, neskausmingai sulipo i sirdi Vaseliui bigsmile.gif
Toks meilybe, istikimas katukas wub.gif O Vaselis ziauriai savas ir mielas, svelnus, jautrus, gydytojas mano wub.gif
Atsakyti
O ko trūksta trūksta tam padarui g.gif Kad tas gėrimo bliūdelis tuščias, tai galima jame ir pasėdėti biggrin.gif
Papildyta:
Kažin kas nutiko SM ? Rodė kad yra nauja žinutė, atsidariau...jokios naujos nėra, visos senos net ir ištrintos atsiradusios ir parodytos kaip neskaitytos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2015 11 29, 22:37)
tetos gerosios, nu pasakykit, negi jums tai protingas padaras tam mėlynam gėrimo bliudely?

Oi pilkosios- nematėt judvi padarų- naglų ir dar apetitiškai kvepiančių- jei ne dvikojai..... Būčiau soti ir stora ilgam tourist5.gif

user posted image

QUOTE(Vidam @ 2015 11 29, 22:45)

Kažin kas nutiko SM ?

Kažkas su SM- u vyksta. Daug nusiskundimų..
Atsakyti
Acha, luzta SM, net nezinau ar is karto pavyko Busiukui issiusti zinute g.gif Rodo, kad issiunciau ir pas mane mano zinute parejo. Paspaudziau perrestartuoti - neliko ne vienos zinutes g.gif
Atsakyti
Pas mane el pašte rodo kad gavau SM žinutę iš busy, bet nieko negavau g.gif
Atsakyti
Aš būčiau tik už tai, kad susibėgtume visos, tik... darbo mesti negaliu, kad parskristi į Lietuvą 4u.gif Vasarą gal pasitaikysi proga per atostogas, tada tai mirksėsiu visom keturiom, kad susibėgti thumbup.gif

Gražuoliai mūsų katai, visai nesvarbu, paprasti ir meškavoti. wub.gif Vėplas reikia dar labiau mylėti, juk jie vėplos... biggrin.gif

SM tikrai durniuoja, gavau žinutę iš Vidam, žiūriu nesuprantu, sena žinutė, atsakiau jai. Gavau atsakymą pati sau, taip ir nesupratau kas įvyko g.gif

Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2015 11 29, 16:47)
Ainu labai dera tokie gražūs kailiniai prie žiemos smile.gif

Ačiū blush2.gif Jei nors kiek daugiau pasnigtų, išsileisčiau laukan ir pafotkinčiau. Praeitą žiemą tai mergina labai buvo nustebusi tuo baltu daiktu ant žemės, bandė kojas kilnoti, kad tapukai sniegu nesusiteptų. tongue.gif

QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 11 29, 18:20)
Supuolėme ir padarėme rolleyes.gif

Šaunuolė 4u.gif Mano vainikas dar nuo praeitų švenčių spintoje guli, reiks išsipakuoti ir kalėdintis pradėti. smile.gif

QUOTE(Šponkiukas @ 2015 11 29, 19:21)
Merginos, o kaip su ateinančiu šeštadieniu? Renkamės pas mane?

Man pirmoje dienos pusėje tiktų, dėl popietės nesu tikra. mirksiukas.gif

QUOTE(Erode @ 2015 11 29, 19:41)
Ar jau kas nors esate pasipuošę eglę? blush2.gif

Noup schmoll.gif Aš gruodžio vidurio laukiu biggrin.gif

QUOTE(Magnuna @ 2015 11 29, 19:46)
Labai laukiu nuotruakų ir Ainu

Jau pirmą nusiunčiau Tau el. paštu. Kitas dvi rytoj atsiųsiu. 4u.gif

QUOTE(Šponkiukas @ 2015 11 29, 21:01)
kai nieks nemato, aš atlenkiu jai vidurinį nagą

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Šponkiukas @ 2015 11 29, 21:37)
tetos gerosios, nu pasakykit, negi jums tai protingas padaras tam mėlynam gėrimo bliudely?

Taip, protingas. thumbup.gif Juokus krėsti ir šeimą linksminti- dalykas rimtas ir atsakingas. mirksiukas.gif

Trišė su JK wub.gif
Stasiukas šaunuolis wub.gif
Atsakyti
user posted image

Labas rytas visoms dvikojoms ir jų uodegoms 4u.gif

O čia padaras labai protingas lotuliukas.gif Po juo švarūs, tik nuo virvės nuimti skalbinai doh.gif Jei talpa nepilna ar tuščia, reikia tuoj pat užpildyti savo kūneliu.Ir pabandyk iškrapštyti, taigi mosuojasi nagais.Kas pamiršo, tai mano brolio katinas Okis.Va čia tai pilkas, rainas, naglas karvinas.Hipei ir kitiems meinams jam neprilygti.
Pilkosios - dūminės nerealios wub.gif
Ar galima taip erzinti Trišę?Kai neišlaikys nervai, verksit visos schmoll.gif
Stasiukas, toks buvo mažas pūkų kamuoliukas wub.gif

Visiems gero, darbingo pirmadienio.Varau darbelin rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Erendira, labai užjaučiu verysad.gif

Sukaktuvininkams visiems po 4u.gif

Einu skaityt ka per savaitgali priraset smile.gif
Atsakyti
Kas per oras, tik slėptis nuo tokio oro smile.gif
[URL=http://www.part.lt/perziura/b83e36670421c0096609ccf317b31555455.jpg]user posted image[/URL
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sagyte: 30 lapkričio 2015 - 09:20
Rytas labas.

gal kas laukinem katem esat araton maista dave? ede?

tai merginos rasom, kas turi upa ir galimybe sestadieni pas mane? kiek cia musu susirinktu? ax.gif man laika stinka ir ryte ir po piet ( tik popiet gali tekti nulekt iki oro uosto MB pasiimti)
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2015 11 30, 09:26)
Rytas labas.

gal kas laukinem katem esat araton maista dave? ede?

tai merginos rasom, kas turi upa ir galimybe sestadieni pas mane? kiek cia musu susirinktu?  ax.gif man laika stinka ir ryte ir po piet ( tik popiet gali tekti nulekt iki oro uosto MB pasiimti)

Aš turiu. biggrin.gif

Aist gavai AŽ? Nes man rodo, kad sau atsisiunčiau. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Colomba: 30 lapkričio 2015 - 10:03