Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

Magnuna, Nikitos nuotraukos nelauk 4u.gif Sakiau kad mes užleidžiam vietą Kiarai, Stasiukui ir meškėnų užteks mirksiukas.gif Iš pradžių negalvojau kad tiek daug bus norinčių. O dabar tiek gražių priglaustų, išgelbėtų katukų, kad tikrai mes nepretenduojam nė į vieno vietą mirksiukas.gif Kalendoriaus tai tikrai norėsim su mūsų gražiuoliais 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 11 29, 20:02)
...užleidžiam vietą Kiarai, Stasiukui ir meškėnų užteks...

cha, pilkosios geriau, nei ta marga raina karvė - Hipė
user posted image
Atsakyti
Sukaktuvininkams sveikinimai didziausi. 4u.gif
I meeta roki ir as noreciau bet i Lt nebent po nauju planai yra.
Vaje fotkes pamirsau. Dabar daug dirbam o po nauju nezinia vel.... prisesiu prie kompo ( kuris naudojamas jau tik del tv) atsiusiu.. nes telefone tiek neturiu foto
Busy labai faina vieta. Suknios i as laukiu...
O as kaledine dovana gavau pandoros apyranke( na is anksciau nes black friday buvo tai vienai akcija taike). Tai norint daba ja susivert po biskiuka paskaiciavau nepigi zaraza bet kaciukus butinai uzversiu nuziurejau tokius.
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2015 11 29, 22:26)

Zugiau, nenusisnekek biggrin.gif bigsmile.gif Raina yra ziaaaauriai panasi i Stasika, o Stasikas jau pats savaime yra ne karve o Geriu Geris. Taip kad pilkutes mazutes - cic, Meskiai valdo thumbup.gif tongue.gif thumbup.gif
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2015 11 29, 20:43)
Zugiau, nenusisnekek biggrin.gif  bigsmile.gif Raina yra ziaaaauriai panasi i Stasika, o Stasikas jau pats savaime yra ne karve o Geriu Geris. Taip kad pilkutes mazutes - cic, Meskiai valdo thumbup.gif  tongue.gif  thumbup.gif

koks dar gėris gali būt, kai avigalvis sugeba savo šikną man ant galvos padėt... Tipo, ups nemačiau..
Atsakyti
Mano Stanislovas nepaliauja manes stebines biggrin.gif Atsigule ant zemes prie lovos, patiesiau kilimuka/adijaliuka, paguldziau Stasika, po sekundes nulipo nuo minkstalo ir atsigule ant plikos zemes blink.gif
Kitas momentas, isploviau vyrui megztuka, patiesiau paklode, patiesiau slapia megztuka isdziuti. Spekit kur uz pusvalandzio radau Staseli? ...taaaaip, ant slapio ( blink.gif brrr) megztuko...
Papildyta:
QUOTE(Šponkiukas @ 2015 11 29, 22:50)
koks dar gėris gali būt, kai avigalvis sugeba savo šikną man ant galvos padėt... Tipo, ups nemačiau..

hihihi.gif Tegu Zugutis dekavoja mano draugei Hipei, kad jos ausis pasilde karaliska Meskiska sikna, bei silkine uodegele...Tokia garbe...o ta bamba g.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2015 11 29, 20:52)
Mano Stanislovas nepaliauja manes stebines biggrin.gif Atsigule ant zemes prie lovos, patiesiau kilimuka/adijaliuka, paguldziau Stasika, po sekundes nulipo nuo minkstalo ir atsigule ant plikos zemes blink.gif
Kitas momentas, isploviau vyrui megztuka, patiesiau paklode, patiesiau slapia megztuka isdziuti. Spekit kur uz pusvalandzio radau Staseli? ...taaaaip, ant slapio ( blink.gif brrr) megztuko...
Papildyta:
hihihi.gif Tegu Zugutis dekavoja mano draugei Hipei, kad jos ausis pasilde karaliska Meskiska sikna, bei silkine uodegele...Tokia garbe...o ta bamba g.gif  cool.gif

kai nieks nemato, aš atlenkiu jai vidurinį nagą
user posted image
Atsakyti
Ziurekit ka radau wub.gif Staselio pirma diena musu seimoje wub.gif

user posted image
Atsakyti
Pilkosios nuostabios smile.gif

O jau Stasiukas koks liūtc biggrin.gif

Magnuma giliukas neturi normalių foto visos buitinės netinkamos kalendoriui blush2.gif biggrin.gif O ir fotikas yra nužudytas vaiko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2015 11 29, 23:01)
kai nieks nemato, aš atlenkiu jai vidurinį nagą

thumbup.gif lotuliukas.gif thumbup.gif Cia geraaaas biggrin.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(sagyte @ 2015 11 29, 23:06)
Pilkosios nuostabios smile.gif

O jau Stasiukas koks liūtc biggrin.gif

Del Pilkuju pritariu wub.gif O del Stasycio - aciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2015 11 29, 20:26)

Pritariu kad pilkosios būtinai turi būti kalendoriuje thumbup.gif O kas liečia Hipę tai nu nu nu, negalima taip pravardžiuoti schmoll.gif Ji yra dar vaikas, o gal tokia ir bus, bet juk mamos vaikus, kurie nepasižymi proteliu ir gudrumu dar labiau myli wub.gif Mano irgi moliūgėlis, bet labai mielas wub.gif
Atsakyti
tetos gerosios, nu pasakykit, negi jums tai protingas padaras tam mėlynam gėrimo bliudely?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 29 lapkričio 2015 - 21:38