Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

user posted image

Nors čia katinukų tema , noriu su jumis pasidžiaugti ax.gif Padėjot man morališkai kai slaugiau šunelį, tai ir džiaugsmu noriu su jumis pasidalinti.

Maždaug šiandien Setuko gimtadienis.Jam jau 9 metai. Ta proga nuvažiavom už miesto, į bekraščius laukus palakstyti be pavadžiukų.Dabar šunys ilsisi pavargę.

Sagyte, kokia graži tavo kompanija, taip meiliai visi miega.

Vilkra, gali ir nebesakyti nuo ko radiatoriai užkaito, ir taip aišku.

Jau atsinešiau eglutės papuošalus, eisiu daryti kalėdinio vainiko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 29 lapkričio 2015 - 14:15
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 11 29, 15:13)

Nors čia katinukų tema , noriu su jumis pasidžiaugti ax.gif Padėjot man morališkai kai slaugiau šunelį, tai ir džiaugsmu noriu su jumis pasidalinti.

Vilkra, gali ir nebesakyti nuo ko radiatoriai užkaito, ir taip aišku.

Oi koks puikus šuns portretas.. Šaunuoliai Jūs

Nu vat- atsigavo mygtukas, kai perkroviau kompiuterį :

Šildytuvas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2015 11 29, 14:55)
drinks_cheers.gif aš panašiai- esmi alfa ir omega- vilks ir liūts  bigsmile.gif
Fogi  wub.gif
Vilkros foto nematau, ko tas radiatorius sušilo g.gif

O pas mus taip - jei as geros nuotaikos, tai tu Omegu ir Alfu pilni namai... blink.gif Bet jei jau as ne nuotaikoj, tai mano pavaldiniai dingsta kas kur, net katinai supranta, kad geriau yr nelist arti...Tik bloga nuotaika trunka labai jau trumpa laika biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2015 11 29, 12:49)
Man katė namų bosas nepatiktų - aš alfa katė namie.  biggrin.gif

Aš visada buvau namų bosas, o dabar atsirado kažkas prieštaraujantis mirksiukas.gif Ir nepasiduoda auklėjimui...na ir ką daryt, viskas išbandyta g.gif Bet bosas vis tiek aš esu, tą apsišaukėlę kaip mat už durų išprašau jei ką biggrin.gif

Setukas jau suaugęs vyras, kaip smagu kad tik tiek nukentėjo 4u.gif Ar jau gerai orentuojasi su viena akele ?

Pas mus radiatoriai irgi normaliai karšti, aš trumpomis rankovėmis namuose smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 29 lapkričio 2015 - 15:29
labas dienas,

Pirmiausiai noriu pasveikinti Giliuką su miaumiadieniu ir Setuką su auadieniu 4u.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif Būkit sveikučiai

Noriu pagirti Trišę, Ainu ir Grikį wub.gif

O vakarėlis, smagu buvo... sauna su vaizdu į fjordą, baseinas lauke su burbuline vonia, tik šalta buvo pliuškentis lauke, vėjas pūtė. Bet maudžiausi ir burbuliavau, vėliau švediškas stalas, vakarėlis su gyva muzika thumbup.gif Nuotraukų nepadariau nei vienos laugh.gif Tiklsiau turiu kelias, bet jų kelti čia nesinori, kadre daug žmonių, kurių čia niekas nepažysta biggrin.gif Viešbutis nu toks, plius minus, buvo karšta miegoti, lovos per minkštos... nu žodžiu žmogus ras dėl ko paburbuliuoti, jei norės biggrin.gif

Nuotraukos ne mano

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2015 11 29, 15:25)
O pas mus taip - jei as geros nuotaikos, tai tu Omegu ir Alfu pilni namai... blink.gif

Gerai pasakyta thumbup.gif lotuliukas.gif
Setuką labai sveikinu su solidžiu gimtadieniu! 4u.gif
Trišė šildomoji-radiatorinė labai mielą snukelį nutaisiusi wub.gif
Vajė, Busy, kaip gražu, net seilė nutįso wub.gif wub.gif bet tai kaip dabar man Tavo suknelę naują pamatyt?.. g.gif
Papildyta:
Jau po truputį pradedame laukti Kalėdų:
user posted image
Ai, truputį palaukėm ir užteks, geriau dabar pažaiskim:
user posted image
Atsakyti
Setuka su kauladieniu!

Vaje Busy labai gražu ir pavydu smile.gif
Ainu labai dera tokie gražūs kailiniai prie žiemos smile.gif Galėtų būti žiemos veidas smile.gif
Atsakyti
Nesupratau, kad ir Setuko Kauladienis doh.gif Taigi sveikyju ruda grazuoli su nuostabia svente wub.gif wub.gif wub.gif

Busy, kaip grazu...gera ant sirdies pasiziurejus tokias foto wub.gif As irgi norau nauja suknele pasiziureti ax.gif
Papildyta:
Merginos, kaip noreciau suorganizuoti musu bendra temeles Kaledini vakareli wub.gif Su seneliu salciu, su Busy, Azu ir kitom merginom gyvenanciom ne Lietuvoj...Aisku, tai labai sudetinga...Bet mes visos gabios, organizuotos. Pasiskirstytume pareigomis. Juk kaip gera butu...Kas turi su antrom pusem, galima ir su vaikais. Nemanau, kad labai brangu butu, juk visos susimestume, musu daug, ziauriai neturetu buti brangu, a? Kaip svajociau, kad Jus zinotumet... rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image Supuolėme ir padarėme rolleyes.gif

Dabar ir Kalėdų galima laukti, ir saulytės sugrįžimo ax.gif Pavargau nuo nykumos ir pilkumos, o dar kiek diena trumpės doh.gif Bandau šviesintis gyvenimą, trauksiu lauk iš dėžių kalėdinius papuošimus.

Busy, koookia apvali vonia thumbup.gif .Bet jei vėjuotas vakaras papuolė, tai jau ne kas, taip besiturškiant peršalti galima.

Vėtriuk, niekas nežino kada jo gimtadienis.Kai juos dalino per tris karalius, tai sakė, kad jiems 5 savaitės. Bet matėsi, kad šuniukai daug jaunesni.Kai jie buvo niekam nereikalingi, tai ir niekas nesuko galvos dėl gimimo datos.Taip užrašiau skiepų knygutėje, tai atseit gimtadienį pažymim.Juk kiekvienas padaras privalo turėti gimtadienį.

Gera tavo mintis, bet kaip mus visas surinkti išbirusias po visą svietą?
Atsakyti
Jungiuosi prie sveikinimu sukaktuvininkams 4u.gif

Dėl myto, tai kažin ar grandiozinis pavyks, ypač klausimas dėl antrų pusių unsure.gif

Merginos, o kaip su ateinančiu šeštadieniu? Renkamės pas mane?
Atsakyti
Ar jau kas nors esate pasipuošę eglę? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2015 11 29, 19:21)
Merginos, o kaip su ateinančiu šeštadieniu? Renkamės pas mane?

Būtinai renkamės smile.gif šitiek derinomės, laiką rinkom, būtinai turim susirinkti rolleyes.gif
Setuką - su jo dieną 4u.gif linkiu dar ilgai džiuginti šeimininkę savo draugija 4u.gif
Busy - gražioj vietoj pirtelė bigsmile.gif o vakarėlis su nakvyne buvo bigsmile.gif thumbup.gif
Vėtra - graži idėja 4u.gif aš visuomet už kai kalba apie susitikimus eina smile.gif tik Kalėdos toks metas, kai dauguma laiką su šeimom leidžia, į svečius važiuoja ar patys svečių laukia... Šiaip manau, kad jeigu mūsų "užsienietės" Azu ar Busy Lietuvon užvažiuotų ir mirkteltų, kad mums dienelę galėtų skirti tai greit visos sulėktume smile.gif
Dar primenu apie kalendorių - prašom man siųsti nuotraukas, kas dar neatsiuntėte, kitą savaitę pradėsim rinkti labiausiai patikusias nuotraukas 4u.gif Labai laukiu nuotruakų ir Ainu, Nikitos, Giliuko, Šponkiuko atstovai nuotraukų dar neatsiuntė, taip pat iš Diinkos chebros laukiu atstovo nuotraukos. Ką dar pamiršau paminėti g.gif A bigsmile.gif Azu brolių šaunuolių nuotruakų irgi laukiu. Na ir jeigu ką nors užmiršau, tai prašom nepasididžiuoti ir nuotraukas atsiųsti 4u.gif smile.gif
Atsakyti