Nors čia katinukų tema , noriu su jumis pasidžiaugti Padėjot man morališkai kai slaugiau šunelį, tai ir džiaugsmu noriu su jumis pasidalinti.
Maždaug šiandien Setuko gimtadienis.Jam jau 9 metai. Ta proga nuvažiavom už miesto, į bekraščius laukus palakstyti be pavadžiukų.Dabar šunys ilsisi pavargę.
Sagyte, kokia graži tavo kompanija, taip meiliai visi miega.
Vilkra, gali ir nebesakyti nuo ko radiatoriai užkaito, ir taip aišku.
Jau atsinešiau eglutės papuošalus, eisiu daryti kalėdinio vainiko
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 11 29, 15:13)
Nors čia katinukų tema , noriu su jumis pasidžiaugti Padėjot man morališkai kai slaugiau šunelį, tai ir džiaugsmu noriu su jumis pasidalinti.
Vilkra, gali ir nebesakyti nuo ko radiatoriai užkaito, ir taip aišku.
Oi koks puikus šuns portretas.. Šaunuoliai Jūs
Nu vat- atsigavo mygtukas, kai perkroviau kompiuterį :
Šildytuvas
QUOTE(Aist @ 2015 11 29, 14:55)
aš panašiai- esmi alfa ir omega- vilks ir liūts
Fogi
Vilkros foto nematau, ko tas radiatorius sušilo
Fogi
Vilkros foto nematau, ko tas radiatorius sušilo
O pas mus taip - jei as geros nuotaikos, tai tu Omegu ir Alfu pilni namai... Bet jei jau as ne nuotaikoj, tai mano pavaldiniai dingsta kas kur, net katinai supranta, kad geriau yr nelist arti...Tik bloga nuotaika trunka labai jau trumpa laika
QUOTE(Erode @ 2015 11 29, 12:49)
Man katė namų bosas nepatiktų - aš alfa katė namie.
Aš visada buvau namų bosas, o dabar atsirado kažkas prieštaraujantis Ir nepasiduoda auklėjimui...na ir ką daryt, viskas išbandyta Bet bosas vis tiek aš esu, tą apsišaukėlę kaip mat už durų išprašau jei ką
Setukas jau suaugęs vyras, kaip smagu kad tik tiek nukentėjo Ar jau gerai orentuojasi su viena akele ?
Pas mus radiatoriai irgi normaliai karšti, aš trumpomis rankovėmis namuose
labas dienas,
Pirmiausiai noriu pasveikinti Giliuką su miaumiadieniu ir Setuką su auadieniu Būkit sveikučiai
Noriu pagirti Trišę, Ainu ir Grikį
O vakarėlis, smagu buvo... sauna su vaizdu į fjordą, baseinas lauke su burbuline vonia, tik šalta buvo pliuškentis lauke, vėjas pūtė. Bet maudžiausi ir burbuliavau, vėliau švediškas stalas, vakarėlis su gyva muzika Nuotraukų nepadariau nei vienos Tiklsiau turiu kelias, bet jų kelti čia nesinori, kadre daug žmonių, kurių čia niekas nepažysta Viešbutis nu toks, plius minus, buvo karšta miegoti, lovos per minkštos... nu žodžiu žmogus ras dėl ko paburbuliuoti, jei norės
Nuotraukos ne mano
Pirmiausiai noriu pasveikinti Giliuką su miaumiadieniu ir Setuką su auadieniu Būkit sveikučiai
Noriu pagirti Trišę, Ainu ir Grikį
O vakarėlis, smagu buvo... sauna su vaizdu į fjordą, baseinas lauke su burbuline vonia, tik šalta buvo pliuškentis lauke, vėjas pūtė. Bet maudžiausi ir burbuliavau, vėliau švediškas stalas, vakarėlis su gyva muzika Nuotraukų nepadariau nei vienos Tiklsiau turiu kelias, bet jų kelti čia nesinori, kadre daug žmonių, kurių čia niekas nepažysta Viešbutis nu toks, plius minus, buvo karšta miegoti, lovos per minkštos... nu žodžiu žmogus ras dėl ko paburbuliuoti, jei norės
Nuotraukos ne mano
QUOTE(Vėtra.l @ 2015 11 29, 15:25)
O pas mus taip - jei as geros nuotaikos, tai tu Omegu ir Alfu pilni namai...
Gerai pasakyta
Setuką labai sveikinu su solidžiu gimtadieniu!
Trišė šildomoji-radiatorinė labai mielą snukelį nutaisiusi
Vajė, Busy, kaip gražu, net seilė nutįso bet tai kaip dabar man Tavo suknelę naują pamatyt?..
Papildyta:
Jau po truputį pradedame laukti Kalėdų:
Ai, truputį palaukėm ir užteks, geriau dabar pažaiskim:
Setuka su kauladieniu!
Vaje Busy labai gražu ir pavydu
Ainu labai dera tokie gražūs kailiniai prie žiemos Galėtų būti žiemos veidas
Vaje Busy labai gražu ir pavydu
Ainu labai dera tokie gražūs kailiniai prie žiemos Galėtų būti žiemos veidas
Nesupratau, kad ir Setuko Kauladienis Taigi sveikyju ruda grazuoli su nuostabia svente
Busy, kaip grazu...gera ant sirdies pasiziurejus tokias foto As irgi norau nauja suknele pasiziureti
Papildyta:
Merginos, kaip noreciau suorganizuoti musu bendra temeles Kaledini vakareli Su seneliu salciu, su Busy, Azu ir kitom merginom gyvenanciom ne Lietuvoj...Aisku, tai labai sudetinga...Bet mes visos gabios, organizuotos. Pasiskirstytume pareigomis. Juk kaip gera butu...Kas turi su antrom pusem, galima ir su vaikais. Nemanau, kad labai brangu butu, juk visos susimestume, musu daug, ziauriai neturetu buti brangu, a? Kaip svajociau, kad Jus zinotumet...
Busy, kaip grazu...gera ant sirdies pasiziurejus tokias foto As irgi norau nauja suknele pasiziureti
Papildyta:
Merginos, kaip noreciau suorganizuoti musu bendra temeles Kaledini vakareli Su seneliu salciu, su Busy, Azu ir kitom merginom gyvenanciom ne Lietuvoj...Aisku, tai labai sudetinga...Bet mes visos gabios, organizuotos. Pasiskirstytume pareigomis. Juk kaip gera butu...Kas turi su antrom pusem, galima ir su vaikais. Nemanau, kad labai brangu butu, juk visos susimestume, musu daug, ziauriai neturetu buti brangu, a? Kaip svajociau, kad Jus zinotumet...
Supuolėme ir padarėme
Dabar ir Kalėdų galima laukti, ir saulytės sugrįžimo Pavargau nuo nykumos ir pilkumos, o dar kiek diena trumpės Bandau šviesintis gyvenimą, trauksiu lauk iš dėžių kalėdinius papuošimus.
Busy, koookia apvali vonia .Bet jei vėjuotas vakaras papuolė, tai jau ne kas, taip besiturškiant peršalti galima.
Vėtriuk, niekas nežino kada jo gimtadienis.Kai juos dalino per tris karalius, tai sakė, kad jiems 5 savaitės. Bet matėsi, kad šuniukai daug jaunesni.Kai jie buvo niekam nereikalingi, tai ir niekas nesuko galvos dėl gimimo datos.Taip užrašiau skiepų knygutėje, tai atseit gimtadienį pažymim.Juk kiekvienas padaras privalo turėti gimtadienį.
Gera tavo mintis, bet kaip mus visas surinkti išbirusias po visą svietą?
Dabar ir Kalėdų galima laukti, ir saulytės sugrįžimo Pavargau nuo nykumos ir pilkumos, o dar kiek diena trumpės Bandau šviesintis gyvenimą, trauksiu lauk iš dėžių kalėdinius papuošimus.
Busy, koookia apvali vonia .Bet jei vėjuotas vakaras papuolė, tai jau ne kas, taip besiturškiant peršalti galima.
Vėtriuk, niekas nežino kada jo gimtadienis.Kai juos dalino per tris karalius, tai sakė, kad jiems 5 savaitės. Bet matėsi, kad šuniukai daug jaunesni.Kai jie buvo niekam nereikalingi, tai ir niekas nesuko galvos dėl gimimo datos.Taip užrašiau skiepų knygutėje, tai atseit gimtadienį pažymim.Juk kiekvienas padaras privalo turėti gimtadienį.
Gera tavo mintis, bet kaip mus visas surinkti išbirusias po visą svietą?
Jungiuosi prie sveikinimu sukaktuvininkams
Dėl myto, tai kažin ar grandiozinis pavyks, ypač klausimas dėl antrų pusių
Merginos, o kaip su ateinančiu šeštadieniu? Renkamės pas mane?
Dėl myto, tai kažin ar grandiozinis pavyks, ypač klausimas dėl antrų pusių
Ar jau kas nors esate pasipuošę eglę?
QUOTE(Šponkiukas @ 2015 11 29, 19:21)
Būtinai renkamės šitiek derinomės, laiką rinkom, būtinai turim susirinkti
Setuką - su jo dieną linkiu dar ilgai džiuginti šeimininkę savo draugija
Busy - gražioj vietoj pirtelė o vakarėlis su nakvyne buvo
Vėtra - graži idėja aš visuomet už kai kalba apie susitikimus eina tik Kalėdos toks metas, kai dauguma laiką su šeimom leidžia, į svečius važiuoja ar patys svečių laukia... Šiaip manau, kad jeigu mūsų "užsienietės" Azu ar Busy Lietuvon užvažiuotų ir mirkteltų, kad mums dienelę galėtų skirti tai greit visos sulėktume
Dar primenu apie kalendorių - prašom man siųsti nuotraukas, kas dar neatsiuntėte, kitą savaitę pradėsim rinkti labiausiai patikusias nuotraukas Labai laukiu nuotruakų ir Ainu, Nikitos, Giliuko, Šponkiuko atstovai nuotraukų dar neatsiuntė, taip pat iš Diinkos chebros laukiu atstovo nuotraukos. Ką dar pamiršau paminėti A Azu brolių šaunuolių nuotruakų irgi laukiu. Na ir jeigu ką nors užmiršau, tai prašom nepasididžiuoti ir nuotraukas atsiųsti