Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

QUOTE(Magnuna @ 2015 11 28, 17:38)
Namų piržiūrėtoja

Nu viens prie vieno kažkada buvusi mano chemijos mokytojos išraiška per kontrolinius bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2015 11 28, 17:52)
Nu viens prie vieno kažkada buvusi mano chemijos mokytojos išraiška per kontrolinius  bigsmile.gif

Kas ten nusirašinėja?
user posted image
Atsakyti
2014 ir 2015 smile.gifuser posted image
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

Kokios liūdnos čia naujienos... verysad.gif Erendira, užuojauta Tau.... verysad.gif
Atsakyti
Sagyte, labai gražus katukas. O tai jis per metus tiek užaugo g.gif Pas jus beveik jubiliejus?Man kaip naujokei nelabai aišku blush2.gif

Oi kaip susinervinau doh.gif Iš neturėjimo(tingėjimo) kas veikti, išsprendžiau kelis KET testukus.Ir ką sau manot? Teisės man matyti, kaip savo ausis be veidrodžio.Kiek klaidų, o dar save vadinu vairuotoja blush2.gif Nebespresiu daugiau schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 28 lapkričio 2015 - 20:47
Man mamka nupirko asmeninę kėdutę cool.gif (bent jau aš taip galvoju g.gif )

user posted image

Užtat išmokau nuo jos mandrai nulipti rolleyes.gif biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 28 lapkričio 2015 - 20:46
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 11 28, 22:43)
Sagyte, labai gražus katukas. O tai jis per metus tiek užaugo g.gif Pas jus beveik jubiliejus?Man kaip naujokei nelabai aišku  blush2.gif

Taip taip siandien Giliukas svencia metines pas mumis kai mes ji radom torto dezej wub.gif Atsekiau pirmas foto darytas tik parnesus biggrin.gif Realiai vyrui sakiau tik viena nakti praleis ir i prieglauda, bet va ta naktis tesesi iki siol biggrin.gif
Papildyta:
Kiviui pasiseke asmenine tarubetka turi biggrin.gif Drasiai gali mandravoti biggrin.gif
Atsakyti
Geras finalas. labai pasisekė katinukui.Tai galit šiandien gimtadienį švesti happybday.gif .Kitokio jūs neturite,kaip ir dauguma čia susirinkusių.Todėl mes jus pirmieji sveikiname.

Kur jūs matot taburatką? Čia Kivio sostas thumbup.gif Kaip ir priklauso tokiam didingam katinui wub.gif
Atsakyti
Sveikiname Giliuka ir mes 4u.gif happybday.gif heart.gif 000552.gif Auk didutis, buk sveikutis wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Oi dėkui labai! Guliaso jau gavęs parpia sau į ūsą smile.gif
Pasisekė ir mums nes jis iš tiesų labai geras katinas, nėra koks nervuotas, su vaikais labai atsargus ir draugiškas smile.gif
Atsakyti
Sveikiname ir mes Giliuką su peliadieniu!!! thumbup.gif drinks_cheers.gif 4u.gif

QUOTE(sagyte @ 2015 11 28, 22:25)

Pasisekė ir mums nes jis iš tiesų labai geras katinas, nėra koks nervuotas, su vaikais labai atsargus ir draugiškas smile.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif Kažin mūsų temoje yra nervuotų katinų?? laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Sagyte - Giliukas išaugo į labai dailų katiną wub.gif ir jam labai pasisekė, kad tu jį radai, kaip. manau ir visiems mūsų temos katinėliams pasisekė smile.gif Grikis prieš kletą dienų irgi panašią sukaktį apturėjo - prieš 2 metus Grikutį namo parsinešiau, irgi tik laikinai kol namus jam rasiu, bet neįmanoma buvo jam atsispirti smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Kivio kėdės saviškiams nerodysiu, nes vakar vandens dubenėlio nenupirkau, šiandien kėdę pamatys, o parduotuvėn tai tikrai jau nelėksiu, tai geriau išvis nerodysiu kad nepasirodyčiau nerūpestinga mamka unsure.gif
Kivis moka paeiliui nuo kėdės nulipti - iš pradžių priekis nulipa, o po to užpakalis nulips smile.gif
Kaži kaip Busy vakarėlis pavyko smile.gif
Atsakyti