Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Snoop @ 2015 11 23, 18:21)

Dar laukiu bent vienos pirkėjos - junkitės smile.gif 10 proc nuolaida MyToys
Atsakyti
QUOTE(shimmer @ 2015 11 23, 17:49)
mergaites gal kas padesite ax.gif
is GAP berniukui 140 cm ugiui is stambesniu koki dydi striukes patartumet imti M ar L?

L saviškiui su 140 pirkau. Gal vos vos didoka, bet M jau būtų tiktik, o ši dar ir kitamet gal tiks ax.gif
Atsakyti
Vilniuje niekas GAP nerenka? Man tik vieno rubelio reikia ax.gif
Atsakyti
Sakykit,kokiomis dienomis PA issiuncia siuntas i Lietuva?ar gali sandeliuot kazkiek?nes neapsimoka dabar 800 gr siustis...
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2015 11 23, 10:29)
Siandien pirksiu SD su 10 %

Tik Kaunas ir su nedideliais krepseliais
Rinksiu, kad siuntimas butu ne daugiau 3 eur

krepselius i el pasta : lina0612@gmail.com

uzsakyta
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2015 11 23, 19:08)
Sakykit,kokiomis dienomis PA issiuncia siuntas i Lietuva?

iš jų puslapio:

Iš UK visi pirkiniai išvyksta kiekvieną savaitgalį. Vilniuje dažniausiai būna antradienį

Ar galima kaupti pirkinius ir atsiimti keletos savaičių pirkinius vienu metu ?
Taip pirkinius kaupti galima, juos sandėliuojame sandėlyje Vilniuje, o ne UK. Palaukite, kol visi pirkiniai pasieks Lietuvą, tuomet formuokite išankstinio mokėjimo sąskaitą atsiėmimui sandėlyje Vilniuje arba pristatymui į namus.
Atsakyti
gal kas planuoja uzsakyneti Vilniuje is sportdirect ...gal galetu prijungti ir mane su nedideliu uzsakymu uz 9 svarus
Atsakyti
Labai prisijungciau prie zaislu pirkimo is mytoys. kaune idealiausia butu 4u.gif
Atsakyti
gavau sms, kad maximoj su mano kortele žaislams 40proc nuolaida, tai kitą sav. turėtų būti visiems. Laukit lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2015 11 23, 21:16)
iš jų puslapio:

Iš UK visi pirkiniai išvyksta kiekvieną savaitgalį. Vilniuje dažniausiai būna antradienį

Ar galima kaupti pirkinius ir atsiimti keletos savaičių pirkinius vienu metu ?
Taip pirkinius kaupti galima, juos sandėliuojame sandėlyje Vilniuje, o ne UK. Palaukite, kol visi pirkiniai pasieks Lietuvą, tuomet formuokite išankstinio mokėjimo sąskaitą atsiėmimui sandėlyje Vilniuje arba pristatymui į namus.

Aciu blush2.gif blush2.gif bet tai kaip patogiai...
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2015 11 23, 19:23)
gavau sms, kad maximoj su mano kortele žaislams 40proc nuolaida, tai kitą sav. turėtų būti visiems. Laukit   lotuliukas.gif

kodėl kitą sav - jei jau gavaote, kad šiandien galioja, tai gal visiems bus nuo rytojaus g.gif
pažiūrėjau internete, visgi nebus nuo antradienio, tai tikrai greičiausiai po jamam padarys akciją ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elizieja: 23 lapkričio 2015 - 19:32
QUOTE(elizieja @ 2015 11 23, 19:28)
kodėl kitą sav - jei jau gavaote, kad šiandien galioja, tai gal visiems bus nuo rytojaus  g.gif

man 23-29 smile.gif rašo lego ir daugeliui žaislų. Nuolaidos nesisumuoja mirksiukas.gif
Atsakyti