Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Snoop @ 2015 11 23, 16:18)
taip, jei ka rasite, rasykite is karto g.goda@yahoo.com

NEBERENKU. kazkur nuolaida isgaravo... raso, kad jau panaudota...

bet gal dar kas turit zaislams bent 10 proc ir parinktu Vilniuje?
Atsakyti
Renki Mytoys -30 batam ir drabuziam, bei -20 puzlem 4u.gif
Vilnius 4u.gif

piriimciau 2 mergytes su nedideliais krepsiukais 4u.gif siuntimas bus po 3,5€ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Snoop @ 2015 11 23, 16:25)
NEBERENKU. kazkur nuolaida isgaravo... raso, kad jau panaudota...

bet gal dar kas turit zaislams bent 10 proc ir parinktu Vilniuje?

tai gal bandėt, ar veikia, užtai ir nebegalioja dabar.
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2015 11 23, 17:42)
tai gal bandėt, ar veikia, užtai ir nebegalioja dabar.

taip, tikrinau...
Atsakyti
Merginos, nu niekaip nesuprantu ka reikia deti kartu su grazinama preke i GAP? Gautos saskaitos virsutine dali ar apatine? Ar visa saskaita idet su preke? Pagelbekit prasau... 4u.gif Ar ant tos saskaitos reikia dar kazka rasyt... kaip suprantu virsutinej daly pasizymi kieki ir grazinimo priezasties koda, tai kaip ir ta saskaitos dali reiktu ideti i siuntini...?
Atsakyti
mergaites gal kas padesite ax.gif
is GAP berniukui 140 cm ugiui is stambesniu koki dydi striukes patartumet imti M ar L?
Atsakyti
QUOTE(Snoop @ 2015 11 23, 18:46)
taip, tikrinau...

Čia tas mytoys laiškas pavadinimu ❅ 10% Rabatt auf Ihren Erstkauf - Nur für Sie❅, kuriame yra kodukas? Jei šitas laiškas, parašykit man emailą, atsiųsiu emailą su koduku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduliauskis @ 2015 11 23, 18:01)
Čia tas mytoys laiškas pavadinimu ❅ 10% Rabatt auf Ihren Erstkauf - Nur für Sie❅, kuriame yra kodukas? Jei šitas laiškas, parašykit man emailą, atsiųsiu emailą su koduku mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
aš irgi tokį turiu galiu atiduoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduliauskis @ 2015 11 23, 18:01)

parasiau
Atsakyti
QUOTE(shimmer @ 2015 11 23, 16:49)
mergaites gal kas padesite ax.gif
is GAP berniukui 140 cm ugiui is stambesniu koki dydi striukes patartumet imti M ar L?

L imciau wink.gif Mano lieknutei 140 ugio mergytei M dydis tik tik dabar, gal sia ziema iseis, gal nebe (pernykstis paltukas) 4u.gif Turim polo marskinelius ilgom rankovem - nesioja M (pernykscius), turim ir L - galetu eiti irgi jau, kiek didoki, bet neiskristu - tad jusu vietoje apie M nebegalvociau..
Atsakyti
QUOTE(Effes @ 2015 11 23, 17:00)
Jungciausi prie Gap su 30 proc ir sale prekems. Krepselis nedidelis

Ką tik nusipirkau GAP su 35 proc. ir sale prekėms. HAPPYGAP
Atsakyti
QUOTE(mole @ 2015 11 23, 18:44)
Ką tik nusipirkau GAP su 35 proc. ir sale prekėms. HAPPYGAP

35 dar geriau:) Jei kas pirks ir priims, jungsiuosi:) Ne tai ne, reiskias apsieisiu. Pati neperku
Atsakyti