Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Lauruciuk @ 2015 11 23, 16:10)
Pas mus rimi yra, turetu buti ir Vilniuje  g.gif  Kaune galiu nupirkti, bet su persiuntimais turbut neapsimoka wink.gif

Dekui, dar sostinej ieskosim deficito biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievuliuks @ 2015 11 23, 16:15)
Mytoys.de žiūrėt? Ieškau dovanų, gal prisijungčiau..

taip, jei ka rasite, rasykite is karto g.goda@yahoo.com
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2015 11 23, 15:05)
Sakykite, o kaip su gap.eu dydziais? vaikams tai viskas aisku, bet suaugusiems, tarkime vyriskas L atitinka ar europietiska ar amerikietiska L? O moteriskas XS ar europietiska ar amerikietiska XS?  g.gif

kad ar išvis skriasi amerikietiški ir europietiški dydžiai? blush2.gif daugiau pagal firmas man rods varijuoja, kur didinti, kur mažinti. man GAP rūbai tiek europietiški, tiek amerikietiški pasirodė vienodi... XS imu ir čia, ir čia. geriausia aišku pažiūrėt jų dydžių lentelę smile.gif
Atsakyti
Jeigu prisijungtu dar bent viena mergaitė, galiu šiandien vakare nupirkti wink.gif

Renku MYTOYS su 30proc. nuolaidą rūbams batams.
Kaunas. Yra galimybė perduoti į Panevėžį arba galiu persiųsti wink.gif
Siusti: agne.zag@gmail.com 4u.gif
Atsakyti
Į amazon.de įsimečiau prekę pažiūrėti ir rodo didžiulę nuolaidą su kažkokia amazon kortele, gal jūs ką žinot apie ją? nes rašo vokiškai nieko nesuprantu biggrin.gif

Na supratau,kažkokia baisiai mandra amazono kreditinė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Thea!: 23 lapkričio 2015 - 15:52
QUOTE(egluti @ 2015 11 23, 15:33)
kad ar išvis skriasi amerikietiški ir europietiški dydžiai?  blush2.gif  daugiau pagal firmas man rods varijuoja, kur didinti, kur mažinti. man GAP rūbai tiek europietiški, tiek amerikietiški pasirodė vienodi... XS imu ir čia, ir čia. geriausia aišku pažiūrėt jų dydžių lentelę smile.gif

Na, kad skiriasi pagal mane vienu dydžiu, iš US perku XS, čia nešioju S. Vyrui iš US imu M, o čia L nešioja. Ir amerikoj būnant irgi mačiau kokie dydžiai, pirmą kartą parduotuvėje prisirinkau S dydžio rūbų ir visuose skendau biggrin.gif Tada supratau kame šaknys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2015 11 23, 16:05)
Sveikos,

Sakykite, o kaip su gap.eu dydziais? vaikams tai viskas aisku, bet suaugusiems, tarkime vyriskas L atitinka ar europietiska ar amerikietiska L? O moteriskas XS ar europietiska ar amerikietiska XS?  g.gif
Dekui kas atsakys  4u.gif  nes kazkaip suabejojau ....

Man truputi dydinti visi GAP rūbai pasirodė ax.gif

QUOTE(Tahoe @ 2015 11 23, 16:48)
Na, kad skiriasi pagal mane vienu dydžiu, iš US perku XS, čia nešioju S. Vyrui iš US imu M, o čia L nešioja. Ir amerikoj būnant irgi mačiau kokie dydžiai, pirmą kartą parduotuvėje prisirinkau S dydžio rūbų ir visuose skendau  biggrin.gif Tada supratau kame šaknys smile.gif

Joooo, Amerika tuo ir gera, kad ten pasijunti labai liekna nail.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 23 lapkričio 2015 - 15:53
Jungciausi prie Gap su 30 proc ir sale prekems. Krepselis nedidelis
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 11 23, 17:52)
Man truputi dydinti visi GAP rūbai pasirodė ax.gif
Joooo, Amerika tuo ir gera, kad ten pasijunti labai liekna nail.gif

GAP tikrai viskas didinta vienu dydziu wink.gif
Amerikoj mes visos manekenes blush2.gif
Atsakyti
Kazin mytoys zaislams daznai buna didesnes nuolaidos tarkim 20-30? Ar galiu tiketis greitu metu?
Atsakyti
QUOTE(kryziuke @ 2015 11 23, 13:36)
Merginos, kaip Next avalyne? Ziuriu, my toys ju kaina gera.

Maniškis turi tokius ale sniegbačius su kailiuku, tai va išsitraukėm vakar, antrą žiemą nešios, nesuplyšo, tai reiškia geri biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Effes @ 2015 11 23, 17:10)
Kazin mytoys zaislams daznai buna didesnes nuolaidos tarkim 20-30? Ar galiu tiketis greitu metu?

15-20proc. tikėtina, bet daugiau kazin wink.gif
Atsakyti