Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Ciquita @ 2015 11 23, 13:04)
Merginos sakykit, o kokius crocsiukus vaikams turit ziemai? na, iki -5 . -10  4u.gif  4u.gif

Man tai mistika tie crocsai... Buvom akropolyje pasimatuoti, tai maniškiams tikrai kojos su jais prie minuso nušaltų smile.gif
Nes ten viduje nieko nėra, plona medžiagytė įsiuta ir viskas, o guma juk šaltį traukia. Tik blauzdos geriausiai apšildytos biggrin.gif
Būtent šituos matavomės
http://www.amazon.fr...2d3253ffb559f_S
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kimora: 23 lapkričio 2015 - 14:07
Merginos, gal kam yra teke grazinti i GAP ruba ir vel toki pat nusipirkti?

Pirkau megztuka su nuolaida, bet ziuriu dabar ta pati dar 20 eur pigiau nupirkciau....

Arba jei kazkam truksta iki 50 eur krepsiuko galeciau prisijungt Kaune su 23 eurais...
Atsakyti
QUOTE(Kimora @ 2015 11 23, 14:04)
Man tai mistika tie crocsai... Buvom akropolyje pasimatuoti, tai maniškiams tikrai kojos su jais prie minuso nušaltų smile.gif
Nes ten viduje nieko nėra, plona medžiagytė įsiuta ir viskas, o guma juk šaltį traukia. Tik blauzdos geriausiai apšildytos biggrin.gif

kad ten ne ta guma, kur salti traukia - jie tikrai netraukia salcio mirksiukas.gif Man asmeniskai su jais silciau nei su odiniais batais, nes va oda - tikrai salti traukia, su ja silta iki tam tikros temperaturos, veliau ne tik kad nesildo - bet salti traukia...
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 11 23, 15:07)
kad ten ne ta guma, kur salti traukia - jie tikrai netraukia salcio  mirksiukas.gif Man asmeniskai su jais silciau nei su odiniais batais, nes va oda - tikrai salti traukia, su ja silta iki tam tikros temperaturos, veliau ne tik kad nesildo - bet salti traukia...

Bet jų viduje nieko nėra, tai kas ten šildo, guma ta speciali??
Tai gal ir paprasti jų botai tinkami žiemai su vilnone kojine? biggrin.gif
Sakau, mistika man...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kimora: 23 lapkričio 2015 - 14:09
QUOTE(rytem @ 2015 11 23, 12:29)
Pasikartosiu naujoje temoje  blush2.gif  Ar tie mytoyso 30 proc. nuolaidų drabužiams ir batams kodukai tinka tik mytoys prekėms, ar ir ambellis, mirapodo? Ačiū.

Negalioja. As turiu 15 proc kur galioja ir Mirapodo ir Mytoys,net zaislam galioja,bent mano idetam minusavo bigsmile.gif

QUOTE(Kimora @ 2015 11 23, 16:08)
Sakau, mistika man...

Jau rasiau,mano patirtis nekokia su tais "zieminiais" Crocsais...nei jie nuo vandens normaliai apsaugo, nei juo labiau silta su jais!vakar mazoji prie pliuso grizo namo su saltom kojom su tais Crocsais...nafik meciau,siandien Ecco zieminukus dejau. Ismesti pinigai,daugiau 10€ uz toki s... nemokeciau. Ir vaikai tikrai nera is tu,kuriem sala kojos!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 23 lapkričio 2015 - 14:16
QUOTE(Lauruciuk @ 2015 11 23, 12:00)
drinks_cheers.gif , ir db kalendoriams akcija, tai tas milka 5.24 eur wink.gif

Kur kalendoriams akcija?
As Vilniuj nerandu Milku verysad.gif , pasidalinkite, kur matet, dekui 4u.gif

___

Ar GAP vyriski didinti rupai? Domina dzempai.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 11 23, 14:17)
Kur kalendoriams akcija?
As Vilniuj nerandu Milku  verysad.gif , pasidalinkite, kur matet, dekui 4u.gif

___

Ar GAP vyriski didinti rupai? Domina dzempai.

As maciau siaures miestely rimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kimora @ 2015 11 23, 15:08)
Sakau, mistika man...

tikrai taip smile.gif Maniskis kazkada priseme savo sorelius, tai uzdejau vilnone kojine ir i tos putplastines gumos guminius ikisau. Siltutelis buvo smile.gif Tik kad gal baisiai atrodo.

Atsakyti
QUOTE(Kimora @ 2015 11 23, 14:08)
Sakau, mistika man...

jie nesildo - tik salcio netraukia wink.gif Manau jokio skirtumo - ar ju botai su vilnone, ar zieminiai - kai didesnis minusas - i zieminius irgi vilnones aunas - nesiskundzia kad saltu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 11 23, 15:22)
jie nesildo - tik salcio netraukia wink.gif Manau jokio skirtumo - ar ju botai su vilnone, ar zieminiai - kai didesnis minusas - i zieminius irgi vilnones aunas - nesiskundzia kad saltu mirksiukas.gif

man irgi jie labai geri, aš pati sau tokius turiu, tik kitos spalvos, tai negaliu atsidžiaugti. Užsidedu vilnonę kojinę ir prie didelio minuso vaikštau. Dabar ir vaikams pirkau panašius, kai šlapia jie iš viso nepakeičiami thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2015 11 23, 15:15)
Jau rasiau,mano patirtis nekokia su tais "zieminiais" Crocsais...nei jie nuo vandens normaliai apsaugo, nei juo labiau silta su jais!vakar mazoji prie pliuso grizo namo su saltom kojom su tais Crocsais...nafik meciau,siandien Ecco zieminukus dejau. Ismesti pinigai,daugiau 10€ uz toki s... nemokeciau. Ir vaikai tikrai nera is tu,kuriem sala kojos!!!

O maniškiai šalčmiriai, tai net nebegalvoju apie juos, nebent kaip didesni bus.
Beje aš turėjau moteriškus CROCS iš Jav, vieni iš pirmųjų modelių pirkti prieš kokius 6 metus, jeigu ne seniau... Tai tikrai viduje kažkoks kailiukas/pūkelis buvo, bet ne tušti, kaip vaikiški...
Papildyta:
QUOTE(ersketroze @ 2015 11 23, 15:21)
tikrai taip smile.gif Maniskis kazkada priseme savo sorelius, tai uzdejau vilnone kojine ir i tos putplastines gumos guminius ikisau. Siltutelis buvo smile.gif Tik kad gal baisiai atrodo.

Mes turim jų gumiokus su rankena, reiks išbandyti šiom dienom biggrin.gif
Atsakyti
Kalbant ie crocsus, tai gal cia nuo aplinkybiu irgi daug kas priklauso. Mano sunus apie pora savaiciu jau su Tais aulinukais i darzeli kulniuoja. Nesala Kojos tikrai. Ir ne per karsta. Tiesiog su jais patalpoj nebuna, tik kol apsiauna ir i lauka iseina. Masinoj, kol iki darzelio nuvaziuojam, nespeja susilt. O lauke vietoj nestovi ir nesedi. Juda vaikai istisai. Tai nei as, nei vaikas nesiskundziam. Dukrai esu turejusi, atnesiojo sezona nuo rudens iki pavasario, tik Kai ziema didelis minusas jau buvo, tada Demar audavosi. Tas pats principas - nebut su jais siltoj patalpoj ilgesni laika ir lauke judet. O kad per siule perslampa, tas tiesa. Bet kad spetu perslapt, reik isilipus i bala pastovet. Arba jei slapiu sniegu aplimpa ir nenusipurto ilgesni laika.
Atsakyti