Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Kirisama @ 2015 11 26, 11:39)
Pirkau tokią
http://www.mytoys.de...1.03.01/3435173
ir dar vieną ryškių spalvų, bet dabar jau neberandu tokios pardavime.
Medžiaga išausta kaip linas ar kažkas panašaus, bet tikrai nešvelni  schmoll.gif skalbiasi gerai, spalvos nenubluko, nedažo (bent jau maniškės), neapsibumbulavo. Sakyčiau labai vėsi medžiaga. Kas man nepatiko, tai pagalvės užvalkalo dydis, teko mažinti. taip pat nepatiko, kad užsegimas sagutėmis, man nepatogu schmoll.gif antrą kartą nepirkčiau būtent dėl to, kad medžiaga nešvelni.

bet cia ir raso, medziaga linon mirksiukas.gif Esu pirkus flaneline ir medvilnine, tai abieju medziagos thumbup.gif Ryskios, neissitampe, nesusitrauke ir grazios labai wub.gif Pagalviukai taip, dideli, bet man tas nera blogai, pasiuvau is vieno du, tai turi daug pasikeitimui thumbup.gif
Atsakyti
gal kam reikia Garnier kremo -atiduociau uz 5 eur Naujas-parveze brolis daugiau negu man reikia smile.gif http://www.amazon.de...e flacken nacht
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darlia25: 26 lapkričio 2015 - 11:23
QUOTE(Lauruciuk @ 2015 11 26, 12:18)
bet cia ir raso, medziaga linon  mirksiukas.gif  Esu pirkus flaneline ir medvilnine, tai abieju medziagos  thumbup.gif  Ryskios, neissitampe, nesusitrauke ir grazios labai  wub.gif  Pagalviukai taip, dideli, bet man tas nera blogai, pasiuvau is vieno du, tai turi daug pasikeitimui  thumbup.gif

Taip taip ax.gif
Atsakyti
Gal kur matėte Lego dėžių , kur kaladėlėms susidėti, su nuolaida?
Atsakyti

Gal kam Panevėžyje reikia Lego City advento kalendoriaus, nupirkčiau iš Babymarketo, pasidalintume siuntimąsmile.gif Galima pirkti nebūtinai advento kalendorių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievuliuks @ 2015 11 26, 10:48)
Merginos, gal rekomenduotumėt kokt gerą kremą. Ieškau sau. Noriu nuo raukšlių ir kokio lengvo drėkinančio. Ir kur užsakinėjat? Ačiū už patarimus.

Aš argano aliejumi tepuosi, o žiemą dar naudoju Life Flo Health su A vitaminu. tik pasiskaitykit instrukciją, jei jautri oda užteks 1 - 2 kartus per savaitę vakare. 1 proc. retinolio yra labai daug, gali nudeginti jei neatsargiai naudosi ar ant drėgnos odos. Pradėjus naudoti, tai gali pasirodyti, kad netinka jis, nes nusilupinėja negyvos odos ląstelės, gali paperštėti. Dar labai padeda odą atgaivinti kolagenas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cernova: 26 lapkričio 2015 - 12:03
Planuoju pirkti mytoys.de Pirksiu zaislus su 10% koduku. priimciau pora zmogeliuku siuntimui pasidalint tik klaipeda ir tik seb smile.gif neberenku smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deme: 26 lapkričio 2015 - 12:25
Gal kas greit noretu prisijungti prie http://www.clothingattesco.com papilde sale skyreliu. UK siuntimas butu nemokamas, i LT pagal svori per Tuki. Klaipeda,bet galiu persiusti. Krepseli siusti i aaureja@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(MuseZuze @ 2015 11 26, 12:51)
Gal kur matėte Lego dėžių , kur kaladėlėms susidėti, su nuolaida?

Kad as jau ju keli metai nerandu unsure.gif Buciau zinojus, kad taip greit dings, buciau urmu emus doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauruciuk @ 2015 11 26, 12:34)
Kad as jau ju keli metai nerandu unsure.gif Buciau zinojus, kad taip greit dings, buciau urmu emus  doh.gif  biggrin.gif

mytoys'e yra , bet kiek pometis sako - pas mus norfoj su nuolaida bavo ženkliai pigiau g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(fortuneafilius @ 2015 11 25, 23:48)
Manau, kad viskas gerai. Esu kelis kartus pirkus, tai visada rezervuoja 1 svara, o pinigus nuskaito daug veliau.

Dėkoju drinks_cheers.gif
Atsakyti
negirdejot, kokias nuolaidas jamam zada?
Atsakyti