Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Eura @ 2015 11 26, 07:34)
Mane taip pat domina mytoys.de nuolaidele ziaslams.Jei kas pirku prisijungciau su 100€ krepsiuku 4u.gif

Nu su tokio dydžio krepšiuku jūs gal pati parinkit wink.gif, nes kažin ar priims kas, kai yra limitas kašikui dažniausiai.

Papildyta:
QUOTE(Kimora @ 2015 11 25, 23:24)
Aš jau gavau mytoys Cyber days nuolaida 20proc. visoms trijoms parduotuvės jeigu gerai supratau, galioja rūbam batam smile.gif

Aš ir gavau, bet kad reik pirkt iš visų 3 pardžių.
Atsakyti
QUOTE(fortuneafilius @ 2015 11 25, 23:48)
Manau, kad viskas gerai. Esu kelis kartus pirkus, tai visada rezervuoja 1 svara, o pinigus nuskaito daug veliau.

Tada uzsakymas praejo
Nuskaiciuos suma , kai surinks prekes ir issius
Atsakyti
Sakykit, o kur ziurit-perkat karnavalinius rubus? Reikia vaikui kiskio, tai dabar paieskose.. smile.gif
Atsakyti
Prisijungciau prie mytoys.de su 30% rubams ir batams užsakymo!
Atsakyti
Aš taip pat prisijungčiau prie mytoys.de su 30% nuolaida rūbams ir batams užsakymo!
Vilnius
Atsakyti
QUOTE(Kimora @ 2015 11 26, 01:35)
Doleris jau praktiškai lygus su euru, tai iki 23dol., manau

Aha, isdiaiskunau drinks_cheers.gif

Beja zeniopticals dabar 2 perkant akinius trwti nemokamai;)
Atsakyti
labas rytas,

Daug sykių diskutavot apie patalynes, ale kai nereikėjo tai nereikėjo... o dabar prisireikė biggrin.gif

Gal galit rekomenduot vaikiškų patalynių, geros kokybes, aišku idealu nebrangių biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
prisijungciau prie mytoys 4u.gif turiu koda .
Parinkciau pati ,bet man neduoda jo irasyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(MonCheri @ 2015 11 26, 09:59)
prisijungciau prie mytoys  4u.gif  turiu koda .
Parinkciau pati ,bet man neduoda jo irasyti  g.gif

Tai gal jau panaudotas 4u.gif
Atsakyti
O kaip gauti koda zaislam ir mytoys? as irgi turiu nemaza uzsakyma,parinkciau pati Bet norisi labai kodo biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites, o is mytoys perkant jeigu batai ir taip nukainuoti, tai dar galima panaudoti ta 30proc nuolaida? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(shimmer @ 2015 11 26, 10:12)
Mergaites, o is mytoys perkant jeigu batai  ir taip nukainuoti, tai dar galima panaudoti ta 30proc nuolaida? blush2.gif

Taip 4u.gif
Atsakyti