Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(jonas_k @ 2015 11 25, 22:43)
Sakykit o mytoys tas kodas 30 proc rubam ir batam, galioja patalynei ar ne? Aciu labai.
Kazkaip ziuriu dingineja dydziai/prekes, Idomu ar kas liks iki black friday smile.gif

Pirksi? Jei taip, pranesk, gal prisijunsiu blush2.gif
Atsakyti
[quote=jonas_k,2015 11 26, 00:43]
Sakykit o mytoys tas kodas 30 proc rubam ir batam, galioja patalynei ar ne? Aciu labai.
Kazkaip ziuriu dingineja dydziai/prekes, Idomu ar kas liks iki black friday smile.gif

O patalyne pas jus prie rubu ar prie batu? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2015 11 25, 22:43)

Negalioja. schmoll.gif Galioja tik viskam kai būna kodas, bet jis dažniausiai būna tik 15 proc.

Beje praėjusiais metais per black friday mytoys davė kažkokią nesąmonę, kad perkant iš 2 ar 3 parduotuvių nuolaida, kažin gal šiemet bus dosnesni. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klaudijaaa: 25 lapkričio 2015 - 22:57
QUOTE(Klaudijaaa @ 2015 11 26, 00:54)
Negalioja.  schmoll.gif  Galioja tik viskam kai būna kodas, bet jis dažniausiai būna tik 15 proc.

Beje praėjusiais metais per black friday mytoys davė kažkokią nesąmonę, kad perkant iš 2 ar 3 parduotuvių nuolaida, kažin gal šiemet bus dosnesni.  g.gif

Man tai atsius koduka kokiai arklio statulelei dovanu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš jau gavau mytoys Cyber days nuolaida 20proc. visoms trijoms parduotuvės jeigu gerai supratau, galioja rūbam batam smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kimora: 25 lapkričio 2015 - 23:25
Merginos, uz kokia suma doleriais yra saugu siustis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2015 11 25, 18:44)
o 1 sv rezervuotas?

Taip, nuskaitė 1.43€ taip ir nesupratau ką čia nuskaitė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglezuzu @ 2015 11 25, 23:45)
Taip, nuskaitė 1.43€ taip ir nesupratau ką čia nuskaitė smile.gif

Manau, kad viskas gerai. Esu kelis kartus pirkus, tai visada rezervuoja 1 svara, o pinigus nuskaito daug veliau.
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2015 11 26, 00:35)
Merginos, uz kokia suma doleriais yra saugu siustis 4u.gif

Doleris jau praktiškai lygus su euru, tai iki 23dol., manau
Atsakyti
Lygtais buvau užmačiusi, kad kažkuri kaunietė renka SD... Ar dar galima prisijungti, ar jau užsakėte? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaudijaaa @ 2015 11 25, 23:22)
Kažkaip lietuviškos parduotuvės apskritai nemėgsta siuntos kodų rašyti.  doh.gif  Reta kuri parašo, nebepamenu tiksliai dėl babymarket ar parašo, bet kiek pamenu atveždavo tikrai greitai.  4u.gif

Ne ne, ne lietuviska, is vokieciu.
Atsakyti
Mane taip pat domina mytoys.de nuolaidele ziaslams.Jei kas pirku prisijungciau su 100€ krepsiuku 4u.gif
Atsakyti