Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(MonCheri @ 2015 11 25, 16:23)
nei vienas kodas nebeveikia ? doh.gif  doh.gif
as ir mastau kodel nera jokio laukelio kur irasyti  g.gif

Yra laukelis, reikia irasyti pries apmokant, virs krepselio
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2015 11 25, 14:57)
nuolaida padengia max 20% prekės vertės, tai suma priklauso nuo prekės kainos.
jei tarkim, daiktas kainuoja 30€, o nuolaidos kodą turit 20 eurų, nekompensuos jų visų... o tik 6€ ax.gif

vadinas ne taip traktavau - man raso, kad turiu 10 euru uzsidirbus - ir is ju nuskaiciuoja 4,03 - tai koks cia kodas? jei visiem duoda...
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2015 11 25, 11:56)

žinokit, visas genialumas ir yra tam paprastume biggrin.gif
su trečiu turėjau, nu tai nepakeičiamas daiktas thumbup.gif maniškis laaaabai mylėjo tą gultuką, o aš dar labiau hihihi.gif

Vat ir aš dabar galvoju, kur aš dedavau savo 2 pirmuosius vaikus, gaila, kad tik su trečiu supratau, koks geras daiktas.

Atsakyti
Ar pirkot kuri Columbija žiemines striukes berniukams 104-110 ūgiui? Gal galėtumėt pamatuoti apykaklę? blush2.gif Susidūriau su problema doh.gif nupirkau vaikui striukę (ne columbijos), o jos apykaklė aukštesnė ir mano vaikui per siaura - užsegti iki galo neįmanoma, nes smaugia doh.gif doh.gif doh.gif ir nesuprantu - ar modelis blogas, ar mano vaikas plačiapetis storakaklis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 11 25, 15:27)
vadinas ne taip traktavau - man raso, kad turiu 10 euru uzsidirbus - ir is ju nuskaiciuoja 4,03 - tai koks cia kodas? jei visiem duoda...

piguEurai ir nuolaidos kodai, tokie kaip Jūra, Mažylis yra skirtingi dalykai... pigu Eurus Jūs kaupiat pas save, t.y. asmeniškai (jų kartais galima gauti kažką perkant, gražina dalį, aš esu gavus 10€ gimtadienio proga, būna, kad ir už savo klaidas susimoka)... o kodai yra riboto galiojimo ir jie galioja visiems... bet bet kokiu atveju, naudojant tiek vienus, tiek kitus panaudoti galima tik tiek, kiek padengia 20% prekės vertės...
Atsakyti
help.gif Gal kas galėtų Vilniuje nupirkti Ledo advento kalendorių berniukams su nuolaida. Pirmadienį pasiimčiau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 11 25, 15:36)
Ar pirkot kuri Columbija žiemines striukes berniukams 104-110 ūgiui? Gal galėtumėt pamatuoti apykaklę?  blush2.gif Susidūriau su problema  doh.gif nupirkau vaikui striukę (ne columbijos), o jos apykaklė aukštesnė ir mano vaikui per siaura - užsegti iki galo neįmanoma, nes smaugia  doh.gif  doh.gif  doh.gif ir nesuprantu - ar modelis blogas, ar mano vaikas plačiapetis storakaklis  doh.gif

19 cm
Atsakyti
Niekas artimiausiu metu nezada pirkti mytoys rubu batu su koduku?
Atsakyti
Uzsakysiu is Mytoys.de su papildomu -30% rubams, batams. KLAIPĖDA, bet galiu persiųsti terminalais kur tik reikia. Rašykite: spalvotax@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 11 25, 16:36)
Ar pirkot kuri Columbija žiemines striukes berniukams 104-110 ūgiui? Gal galėtumėt pamatuoti apykaklę?  blush2.gif Susidūriau su problema  doh.gif nupirkau vaikui striukę (ne columbijos), o jos apykaklė aukštesnė ir mano vaikui per siaura - užsegti iki galo neįmanoma, nes smaugia  doh.gif  doh.gif  doh.gif ir nesuprantu - ar modelis blogas, ar mano vaikas plačiapetis storakaklis  doh.gif

mano vaikas kūdas kaip šakalys, bet ir man yra tekę užsirauti ant tokių idiotiškų striukių, kai nesueina iki viršaus doh.gif
Atsakyti
Kam aktualu Lego advento kalendoriai, Vilniuje nei Akro maxej nei Ukmerges neradau schmoll.gif nupirkau Senukuose Ukmerges su 30 proc, gavos 17,43 euro. Maximoj pasluota...nei Lego kokiu normaliu, net FP suniuko-mergaites neradau unsure.gif

QUOTE(mole @ 2015 11 25, 17:38)
help.gif Gal kas galėtų Vilniuje nupirkti Ledo advento kalendorių berniukams su nuolaida. Pirmadienį pasiimčiau 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Jei drauge man gaus Maximoj su 40 proc., galesiu perleist jums savo is Senuku pirkta smile.gif
Atsakyti
Gal kas turi ir nenaudos mytoys koda rubams
Atsakyti