QUOTE(Bluntė @ 2015 11 25, 09:05)
O kuriame etape pigu.lt, suvedinejamas nuolaidos kodas?
QUOTE(linaj @ 2015 11 25, 14:45)
O kuriame etape pigu.lt, suvedinejamas nuolaidos kodas?
paskutiniame žingsnyje
o kiek jums tos nuolaidos duoda su koduku? 4,03 eu?
QUOTE(Kriiste @ 2015 11 25, 14:51)
o kiek jums tos nuolaidos duoda su koduku? 4,03 eu?
nuolaida padengia max 20% prekės vertės, tai suma priklauso nuo prekės kainos.
jei tarkim, daiktas kainuoja 30, o nuolaidos kodą turit 20 eurų, nekompensuos jų visų... o tik 6
QUOTE(Maja Di @ 2015 11 25, 11:51)
O kur nusipirkti dailius maišelius ar popierių įpakavimui ?
Dar čia party inbox Sėlių g. nesenai atsidarė.
QUOTE(Eglezuzu @ 2015 11 25, 12:16)
Sveikos, gal kuri esat pirkusi iš hm.co.uk
Nesuprantu leidžia sumojėti, parašo, kad kai išsiųsim pranešim, bet nenuskaito pinigų ir asmeninėje info rašo ,,pending order"
Nesuprantu leidžia sumojėti, parašo, kad kai išsiųsim pranešim, bet nenuskaito pinigų ir asmeninėje info rašo ,,pending order"
Nuskaičiuoja pinigus, tik kai jau veža siuntinį.
QUOTE(Kriiste @ 2015 11 25, 12:13)
bet i kuna anie gyvates eina kur kur - savo vaiku neturi? jie mokytoju neturi - imi ir joms nunesi
apsuka ratą ir vėl pas ta patį grįžta
QUOTE(wicked @ 2015 11 25, 12:56)
žinokit, visas genialumas ir yra tam paprastume
su trečiu turėjau, nu tai nepakeičiamas daiktas maniškis laaaabai mylėjo tą gultuką, o aš dar labiau
aš ir tik su trečiu atradau, tai jokie fischer price ir pan neprilygsta jam
gaila mano ir vyresni braudavos pasėdėt tai taip ir susėdėjo visi.
QUOTE(JMD @ 2015 11 25, 13:05)
Siemet sugalvojau ziauriai originalia dovana tikiuos neisbrokys
na gi ir mums visoms smalsu
priminkit kokiam zingsni irasot mytoys.de koda nuolaidos ?Po korteles suvedimo, ir slaptazodzio?
noriu patikrint, bet nenoriu apsipirkt
QUOTE(egluti @ 2015 11 25, 14:48)
o jei važiuot automobily nepatinka? mums BB tobulas buvo aišku, su kitais lygint negaliu - neturėjom, nebandėm.
kaži kaip Šiaulių Akropolio maxej padėtis su žaislais? pažadėjau nupirkti FP šunytę gal jau neliko?
kaži kaip Šiaulių Akropolio maxej padėtis su žaislais? pažadėjau nupirkti FP šunytę gal jau neliko?
12val. buvo
QUOTE(MonCheri @ 2015 11 25, 15:14)
priminkit kokiam zingsni irasot mytoys.de koda nuolaidos ?Po korteles suvedimo, ir slaptazodzio?
Netikrinkit, nes nebeveiks
QUOTE(agnulia @ 2015 11 25, 12:53)
Gal man kazkas pasakys kas tokio ypatingo siame gultuke uz tookia kaina? Gal as kazko nezinau,nes parduotuveje ji apziurejus kazkaip nesusigundziau uz tokia kaina.
Kaina i mados reikalas dar parduoti lengva, nes pas mus padėvėtus po 100eur. stumdo
O jeigu rimtai, mano dvynukai turejo bright starts gultukus, tai vienas gulėjo, kitą pardavėm visai naują. Tai draugai davė savo baby bjorn'ą tas, kuris gulėjo aname, tai tiko ir šis, o kitam visai vienodai, negulėjo jokiame
O pagal aprašymą, labai gerai išformuoti, labai patogūs kūdikiui ir labai lengvai siūbuojasi, vaikas be vargo gali pasisupti ir aišku, lengvai trasportuojami, galima į svečius vežtis, tai pastarasis vienintelis realus pliusas.
Ką trečiajam pirksim dar nenusprendžiau, bet turbūt BB, ypač jeigu už 80eur gausiu
Papildyta:
QUOTE(MonCheri @ 2015 11 25, 16:14)
Kodas vienkartinis, patikrinsit ir nebeveiks
QUOTE(Nicka1 @ 2015 11 25, 16:20)
Netikrinkit, nes nebeveiks
nei vienas kodas nebeveikia ?
as ir mastau kodel nera jokio laukelio kur irasyti