Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Kristiniux @ 2015 11 25, 14:13)
šiand. 12val tikrai nei vieno nebuvo 4u.gif

Tai gal iseme, kai daug kam issiunte zinutes, kad zaislams akcija g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauruciuk @ 2015 11 25, 14:25)
Tai gal iseme, kai daug kam issiunte zinutes, kad zaislams akcija  g.gif

akre labai daug zmoniu prie zaislu. akivaizdu, kad daug kas gavo zinutes. didziuju ir geruju zaislu nelabai jau yra...
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2015 11 25, 12:45)
pristatymo sąlygos 4u.gif

parduotuvė tai ten kepančių svajonė biggrin.gif
nuvažiuoji ir atrodo, viską imtum biggrin.gif
bet brangoka...

Įdomios tos Tasty Fun sąlygos biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(agnulia @ 2015 11 25, 13:53)
Gal man kazkas pasakys kas tokio ypatingo siame gultuke uz tookia kaina? Gal as kazko nezinau,nes parduotuveje ji apziurejus kazkaip nesusigundziau uz tokia kaina.

Dėl gultukų - aš su vaikais turėjau fisher price tokio stiliaus gultuką. Tai vienas labiausiai pasiteisinusių pirkinių thumbup.gif . Vaikas pats pasisiūbuodavo, viską matydavo. Nugarėlės padėtis keičiasi, tai galima ir gulom ir sėdėti (kas paaugusiems vaikams aktualu). Be to ir gultukas nemažas, tai mano ir būdami 2-3m pasinaudodavo (buvo aktualu, kai gimė jaunesnis vaikas ir vyresnėlė norėjo išbandyti "leliukiškus" daiktus). Tiesa tos vibracijos nenaudojom, nesupratau jos paskirties smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2015 11 25, 14:43)
Dėl gultukų - aš su vaikais turėjau fisher price tokio stiliaus gultuką. Tai vienas labiausiai pasiteisinusių pirkinių thumbup.gif . Vaikas pats pasisiūbuodavo, viską matydavo. Nugarėlės padėtis keičiasi, tai galima ir gulom ir sėdėti (kas paaugusiems vaikams aktualu). Be to ir gultukas nemažas, tai mano ir būdami 2-3m pasinaudodavo (buvo aktualu, kai gimė jaunesnis vaikas ir vyresnėlė norėjo išbandyti "leliukiškus" daiktus). Tiesa tos vibracijos nenaudojom, nesupratau jos paskirties  smile.gif .

vibracija geris smile.gif tik ijungi o vaiko jau neber biggrin.gif cia vos ne tas pats kas vaziuot automobilyje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deme @ 2015 11 25, 13:45)
vibracija geris smile.gif tik ijungi o vaiko jau neber biggrin.gif  cia vos ne tas pats kas vaziuot automobilyje smile.gif

o jei važiuot automobily nepatinka? biggrin.gif biggrin.gif mums BB tobulas buvo smile.gif aišku, su kitais lygint negaliu - neturėjom, nebandėm.

kaži kaip Šiaulių Akropolio maxej padėtis su žaislais? pažadėjau nupirkti FP šunytę blush2.gif gal jau neliko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egluti: 25 lapkričio 2015 - 13:49
Kam aktualu dėl arbatų bumbuliuose, buvau Rimi 100 gr arbatos vienam dideliam bumbule kainavo 4,89 eur.
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2015 11 25, 13:43)
Įdomios tos Tasty Fun sąlygos  biggrin.gif
user posted image

įdomios cool.gif
QUOTE(Auruma @ 2015 11 25, 13:43)
Dėl gultukų - aš su vaikais turėjau fisher price tokio stiliaus gultuką. Tai vienas labiausiai pasiteisinusių pirkinių thumbup.gif

mano pirmagimis dievino tokį... naudojo iki nebetilpo hihihi.gif tai užsivedus nupirkau antram, ir ką - net paguldyt negalėdavau... iš karto klykimas... taip ir prastovėjo nei karto nepanaudotas, o taip tikėjau, kad pataikysiu cool.gif ir suprask tuos vaikus, bet tada padariau išvadas, jog kiekvienam savo biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki.
Ar dabar cocooncentre nemokamai siuncia tik nuo 250e?
Atsakyti
gal kas gali apipirkti mane su tuo koduku is pigu Lt - pristatymas i namus iki 16 val nemokamas, su apmokejimu kurjeriui - nu netaiko man kodo nikaip... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2015 11 24, 19:26)
gal kas šiauliuose renka mytoys rūbus, batus su nuolaidos kodu? šiauliai arba tiktų persiuntimas terminau.

turbut rinksiu .

priminkit kokiam zingsni irasot koda nuolaidos ?Po korteles suvedimo, ir slaptazodzio?
noriu patikrint, bet nenoriu apsipirkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 11 25, 12:51)
ne, statulėlės ne, bet puodeliai dužta gi ax.gif Rimi už lipdukus neblogi visai, prie arbatos galvoju 2 pripakuoti ax.gif
Man saldainiai tai toks "atkišimas", jokios dušios. O puodelį turėdama prisimins, jis jos vienas geriausių mokinių ax.gif
Jo, kam "žudyt" mokytojas biggrin.gif
Ačiū 4u.gif, labai nebloga įdėja. Pernai baigiantis mokslo metams iškepiau savo grybukus, kaštonus, irgi labai patenkinta buvo. Šiemet gal imbierinių sausainukų Kalėdoms iškept ax.gif . O kur nusipirkti dailius maišelius ar popierių įpakavimui g.gif ?

QUOTE(Beautiful Life @ 2015 11 25, 14:43)
Įdomios tos Tasty Fun sąlygos  biggrin.gif
user posted image

Kas Vilniuje, paziurekite cia http://www.partyinbox.lt/kontaktai
Esu uzsakinejusi pries metus vaiko gimtadieniui, dabar vaziuojant is darbo namo pastebejau kazkokia nauja parde, tai siandien isiziurejau. Labai didele patalpa, gal rasite cia
NAUJAS prekybos salonas- Sėlių g. 39, Vilnius
Darbo laikas: I-V 10.00-18.00 val.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jonas_k: 25 lapkričio 2015 - 14:31